Jest da je posudba, i da nije dugo igrao, ali Jajalo je bolji od sva tri ta igraca.FrancescoTotti je napisao/la:Najbolja tri poslije rata su Skoro, Cimi i Benko .
Nadam se da ce ga Cimi u nastavku karijere prestici.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jest da je posudba, i da nije dugo igrao, ali Jajalo je bolji od sva tri ta igraca.FrancescoTotti je napisao/la:Najbolja tri poslije rata su Skoro, Cimi i Benko .
Dobio sam citavu kolekciju dresova pa mi smeta sto se psuju mrtvi Kadusicu i sto se momku zeli smrt.Pantelija je napisao/la:opet im smeta sto se psuje???
oni NE ZNAJU a vi sto.dobijete od.njih dres i slusate njihove zalopojke pa ih ovdje.branite recite da su im igracke mogucnosti na.nivou druge lige i.da.se.nemaju cime kurciti...sreca pa dodje kombinovano bratstvo
Hajd' to ali meni nije jasno kako smo mi drugi uz solidne rezultate?hz033 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su uspjeli srozati igru na nivo drugoligaša!!!
Ima ti i ta mjesta.MortemHz je napisao/la:Hajd' to ali meni nije jasno kako smo mi drugi uz solidne rezultate?hz033 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su uspjeli srozati igru na nivo drugoligaša!!!
Znaci prepoznao si se u ovome iako te covjek nije imenovaoLakoste je napisao/la:Dobio sam citavu kolekciju dresova pa mi smeta sto se psuju mrtvi Kadusicu i sto se momku zeli smrt.Pantelija je napisao/la:opet im smeta sto se psuje???
oni NE ZNAJU a vi sto.dobijete od.njih dres i slusate njihove zalopojke pa ih ovdje.branite recite da su im igracke mogucnosti na.nivou druge lige i.da.se.nemaju cime kurciti...sreca pa dodje kombinovano bratstvo![]()
100%.zagorski je napisao/la:Znaci prepoznao si se u ovome iako te covjek nije imenovaoLakoste je napisao/la:Dobio sam citavu kolekciju dresova pa mi smeta sto se psuju mrtvi Kadusicu i sto se momku zeli smrt.Pantelija je napisao/la:opet im smeta sto se psuje???
oni NE ZNAJU a vi sto.dobijete od.njih dres i slusate njihove zalopojke pa ih ovdje.branite recite da su im igracke mogucnosti na.nivou druge lige i.da.se.nemaju cime kurciti...sreca pa dodje kombinovano bratstvo![]()
Pantelija je napisao/la:opet im smeta sto se psuje???
oni NE ZNAJU a vi sto.dobijete od.njih dres i slusate njihove zalopojke pa ih ovdje.branite recite da su im igracke mogucnosti na.nivou druge lige i.da.se.nemaju cime kurciti...sreca pa dodje kombinovano bratstvo
u danasnji vakat za platu koju oni primaju (predsjednicke), dobrovoljno pristajem da mi se 8h psuje svaki dan.streetstyle je napisao/la:Pantelija je napisao/la:opet im smeta sto se psuje???
Bil ti volio da ti redaju na kamaru mrtve , da ti zadnju lopatu zemlje na tabutu majci psuju (juce lik na zapadu ispred mene)...na prosloj protiv Olimpica isti lik ...grumen zemlje na mezaru itd itd. Ako bi ti ovo dopustio onda si ti obicna budala , imbecil....mazohista itd itd. Nema normalnog insana koji bi ovo dopustio a da ne reaguje.Nisu ovo vise one obicne psovke ko sto su uvijek bile. Ovo je preraslo u nesto drugo , puno hebenije i razumijem bilo ciju reakciju bila to reakcija igraca ili obicnog lika na ulici. Nemam nikakav dres od njih , sve sto imam kupio sam u shopu kad imam para...i opet mi ne pada na pamet ovakve gadosti njima na teren upucivati (a igraju ko SLINA , bar po jedno poluvrijeme) Zato , pantelija mojne mi filozofiranja , mojne mi kurcenja jer bi i ti reagovo isto ko i igraci.
Bosnu ili SlavijuMemara je napisao/la:Bosna Sema, Goražde, Kozara, Orašje, Radnički Lukavac, Radnik, Rudar Kakanj, Slavija, Travnik, Velež...
Sto lakse i sto blize!MortemHz je napisao/la: Bosnu ili Slaviju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.