FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 22 sep 2016, 09:24

FrancescoTotti je napisao/la:Najbolja tri poslije rata su Skoro, Cimi i Benko .
Jest da je posudba, i da nije dugo igrao, ali Jajalo je bolji od sva tri ta igraca.

Nadam se da ce ga Cimi u nastavku karijere prestici.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 sep 2016, 09:45

Meni samo nije jasno kako su uspjeli srozati igru na nivo drugoligaša!!!
U novi boj ...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 sep 2016, 09:47

Pantelija je napisao/la:opet im smeta sto se psuje???
oni NE ZNAJU a vi sto.dobijete od.njih dres i slusate njihove zalopojke pa ih ovdje.branite recite da su im igracke mogucnosti na.nivou druge lige i.da.se.nemaju cime kurciti...sreca pa dodje kombinovano bratstvo
Dobio sam citavu kolekciju dresova pa mi smeta sto se psuju mrtvi Kadusicu i sto se momku zeli smrt. :crazy: :roll:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2016, 09:48

hz033 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su uspjeli srozati igru na nivo drugoligaša!!!
Hajd' to ali meni nije jasno kako smo mi drugi uz solidne rezultate?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 sep 2016, 09:56

MortemHz je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su uspjeli srozati igru na nivo drugoligaša!!!
Hajd' to ali meni nije jasno kako smo mi drugi uz solidne rezultate?
Ima ti i ta mjesta.

Evo Džidić digao sidra. Nek pokupe sad ove Slobodine igrače koji odu, pa nek sklepaju bar nešto!
U novi boj ...

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 sep 2016, 10:02

Hajde Ihtijarevicu dovedi Dzidica, jednom vam je pobjegao nemojte molim vas dozvoliti to i drugi put. Znam da ste nesposobni i retardirani al molim vas dovedite Dzidica.
SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 sep 2016, 10:25

Lakoste je napisao/la:
oni NE ZNAJU a vi sto.dobijete od.njih dres i slusate njihove zalopojke pa ih ovdje.branite recite da su im igracke mogucnosti na.nivou druge lige i.da.se.nemaju cime kurciti...sreca pa dodje kombinovano bratstvo
Dobio sam citavu kolekciju dresova pa mi smeta sto se psuju mrtvi Kadusicu i sto se momku zeli smrt. :crazy: :roll:
Znaci prepoznao si se u ovome iako te covjek nije imenovao ;)

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 22 sep 2016, 10:38

Sjećam se onomad kad se Novaković dovodio a Džidić bio na izlaznim vratima Čelika i prizivao se umjesto "panjine Krampar2" Novakovića da je neko pisao da nije razmatran kao opcija jer se procjenilo da je star, na zalasku karijere i da neće imati dovoljno motiva da ispunjava sve što se od njega traži na terenu.

U evropskim utakmicama Slobode a još više u tekućoj sezoni je Džidić to i potvrdio. Nije ni približno na istom nivou kao prošle sezone. Nema fajterskog žara u njemu niti uspješno komanduje odbranom, iz priloga se vidjelo da nema motivacije. Sad izgleda da napušta fudbal skroz i da će se posvetiti Sindikatu profesionalnih fudbalera. Dakle, procjena je bila ispravna.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 sep 2016, 10:47

Drago mi je sto Dzidica nisu doveli,momak se ne bavi fudbalom ozbiljno,dodje na trening ne dodje,podredio je sve ovom sindikatu a vidimo da i igracki je izgubio mjesto u Slobodi jel u zadnje vrijeme vise nije igrao.Ono bas mu rekreacija dodje igranje.

Pogodili su sto su se okrenuli Novakovicu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 sep 2016, 10:49, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 sep 2016, 10:48

zagorski je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Znaci prepoznao si se u ovome iako te covjek nije imenovao ;)
100%. :kafa:

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 22 sep 2016, 11:30

Bil ti volio da ti redaju na kamaru mrtve , da ti zadnju lopatu zemlje na tabutu majci psuju (juce lik na zapadu ispred mene)...na prosloj protiv Olimpica isti lik ...grumen zemlje na mezaru itd itd. Ako bi ti ovo dopustio onda si ti obicna budala , imbecil....mazohista itd itd. Nema normalnog insana koji bi ovo dopustio a da ne reaguje.Nisu ovo vise one obicne psovke ko sto su uvijek bile. Ovo je preraslo u nesto drugo , puno hebenije i razumijem bilo ciju reakciju bila to reakcija igraca ili obicnog lika na ulici. Nemam nikakav dres od njih , sve sto imam kupio sam u shopu kad imam para...i opet mi ne pada na pamet ovakve gadosti njima na teren upucivati (a igraju ko SLINA , bar po jedno poluvrijeme) Zato , pantelija mojne mi filozofiranja , mojne mi kurcenja jer bi i ti reagovo isto ko i igraci.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 sep 2016, 11:50

streetstyle je napisao/la:

Bil ti volio da ti redaju na kamaru mrtve , da ti zadnju lopatu zemlje na tabutu majci psuju (juce lik na zapadu ispred mene)...na prosloj protiv Olimpica isti lik ...grumen zemlje na mezaru itd itd. Ako bi ti ovo dopustio onda si ti obicna budala , imbecil....mazohista itd itd. Nema normalnog insana koji bi ovo dopustio a da ne reaguje.Nisu ovo vise one obicne psovke ko sto su uvijek bile. Ovo je preraslo u nesto drugo , puno hebenije i razumijem bilo ciju reakciju bila to reakcija igraca ili obicnog lika na ulici. Nemam nikakav dres od njih , sve sto imam kupio sam u shopu kad imam para...i opet mi ne pada na pamet ovakve gadosti njima na teren upucivati (a igraju ko SLINA , bar po jedno poluvrijeme) Zato , pantelija mojne mi filozofiranja , mojne mi kurcenja jer bi i ti reagovo isto ko i igraci.
u danasnji vakat za platu koju oni primaju (predsjednicke), dobrovoljno pristajem da mi se 8h psuje svaki dan.
Inace na drugim stadionima publika se sagne igracima i pocucla im karinu i daju aplauz.
Neka gospoda ostave fudbal i okrenu se poslovnom svijetu da vidis kako sef karindja za 600 maraka svaki.dan u mjesecu 8h

oni rade posao 90 min sedmicno i on nece ni.tada da va radi kako treba nego glumi budalu

nevjerovatno je da oni sve cuju sa tribina sta im se prica... ja sam igrao fudbal i to bas nije tako, ili sam ja malo nagluh....

ocito da njih vise zanima tribina nego teren u upravi ih nikk ne kaznjava za manekenisanje po terenu i van terena
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2016, 11:51

.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 22 sep 2016, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 22 sep 2016, 11:55

pristajes da ti redaju sve mrtve (za lovu)...svaka cast , ocigledno si ocajan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2016, 11:56

Sutra je izvlacenje kupa u Vogosci u 12h. Nek' nam je sretno braco. :bih:
U Sirokom Brijegu nam sudi Ognjen Valjic.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 sep 2016, 12:03

Bosna Sema, Goražde, Kozara, Orašje, Radnički Lukavac, Radnik, Rudar Kakanj, Slavija, Travnik, Velež... :pray:

High

Post Postao/la High » 22 sep 2016, 12:05

Đidić ima stomačinu, haman trudničku, što znači da bi mu naši psovali dijete nerođeno. Bio bi on gori od ovih.
Zadnja izmjena: High, dana/u 22 sep 2016, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 22 sep 2016, 12:11

Prizivan Djidic ljetos ko da je Pujol Ovaj put , Uprava je bila u pravu a ne mi. Lik je samo gledo gdje ce se uhljebiti i uzeti 6-7 plata. Frajer odlucio jos ljetos da zavrsava karijeru pa mu ova situacija u Slobodi nije tesko ni pala

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2016, 12:13

Memara je napisao/la:Bosna Sema, Goražde, Kozara, Orašje, Radnički Lukavac, Radnik, Rudar Kakanj, Slavija, Travnik, Velež... :pray:
Bosnu ili Slaviju :bale: :pray:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 sep 2016, 12:19

MortemHz je napisao/la: Bosnu ili Slaviju :bale: :pray:
Sto lakse i sto blize! :pray:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 32 gosta.