Huseinovic za mene nije najbolji igrac Sarajeva poslije rata. Mozda ako pratis Sarajevo zadnjih par godina. Hvala njemu za gol selji, za gol Levskommeme pitar je napisao/la: Slažem se,
Mi nemamo adekvatnog golgetera. Ahmetović je dobar i... Ako se njega zatvori nema ko gola dati. Ako gledamo zalaganje i protok lopte nije to loše ali završnica užas. Puno panike nazad a to je meni razumljivo. Pročitajte unazad postove ... Isto tako je i na utakmici. Ljudi Sarajevo uvjek igra kao u gostima. Mislim da im je teže na Koševu nego u Čitluku. Od kako je Ćala došao vidan je napredak u zalaganju. Moramo shvatiti da nam neigra najbolji igrač lige, da neigra najbolji igrač Sarajeva od rata na ovamo (Huseinović) možda najbolje pojačanje ove godine (Sarić) i to je poprilično otupilo igru prema naprijed. Nismo doveli zamjene za ovu trojicu. Još ako znamo da Bekići ne da nisu u formi nego je bolje da neigraju, i da je Kovačević koji je bio zakrpa za sve povrijeđen (vjerovatno izgubljen za ovu sezonu) onda matematički skontamo da je ovo drugi tim Sarajeva i da zahvaljujući Ješiću i Hurtiću Sarajevo nije imalo lošiji kadar. I kad sve uzmemo u obzir onda kažem " Bravo Ćala majstore" izdrži do polusezone i do play offa i dovedi sebi nekoliko pravih igrača i pripremaj zajedno sa Husrefom spisak igrača za iduću sezonu a ova se mora završiti da budemo među ekipama koje idu u evropu.
Turkovic, da dalje me nabrajam. Al Huseinovic da ima epitet najboljeg meni nikad.