FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Silkoni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Silkoni » 17 okt 2016, 14:58

OVDJE SVI SERU NESTO,IGRACI NE VALJAJU,UPRAVA KASTROFA ITDD...A MI NE MOZEMO SJEVER NAPUNITI?? O CEMU OVDJE POJEDINI LJUDI PRICAJU :?: :?: :?: :?:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 okt 2016, 15:18

Silkoni je napisao/la:OVDJE SVI SERU NESTO,IGRACI NE VALJAJU,UPRAVA KASTROFA ITDD...A MI NE MOZEMO SJEVER NAPUNITI?? O CEMU OVDJE POJEDINI LJUDI PRICAJU :?: :?: :?: :?:
Kakve veze ima jedno s drugim? Za lose rezultate kluba se krive ljudi koji ga vode, za los sjever krivi ljude koji ga vode. Jednostavno i prosto. Moraju stvoriti kult sjevera koji je nekad bio, jer ocigledno se ne mogu osloniti na rezultate da privuku raju (s obzirom da ih nemamo).
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 17 okt 2016, 15:19

Silkoni je napisao/la:OVDJE SVI SERU NESTO,IGRACI NE VALJAJU,UPRAVA KASTROFA ITDD...A MI NE MOZEMO SJEVER NAPUNITI?? O CEMU OVDJE POJEDINI LJUDI PRICAJU :?: :?: :?: :?:
Al' je zato istok pun :mrgreen:
SARAJEVO

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 17 okt 2016, 15:23

KAD JE SJVER BIO PUN ZA DERBI??? KOJE GODINE??? VI MENI RECITE???

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 okt 2016, 15:25

Silkoni je napisao/la:KAD JE SJVER BIO PUN ZA DERBI??? KOJE GODINE??? VI MENI RECITE???
Mlad li si?

P.S. Uzmi u obzir da sjever prima oko milju vise od juga. I izgasi caps lock ziv bio.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 okt 2016, 15:28

Bekic :thumbup: Cetkovic :sick:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 17 okt 2016, 15:29

OVO JE SARAJEVO I HORDE ZLA A NE ONO JUCE...UVJEK SE PITAM ZASTO VAKO NE MOZE BITI SVAKI DERBI?????

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 okt 2016, 15:38

Punile su se tribine i sta se dobilo zauzvrat?

Nije ba niko ovca da ce bez pogovora trositi vrijeme i novac, a zauzvrat dobijes jednu veliku k......
Posjeta je odlicna, kakve su ostale stvari u klubu. Ni ovaj broj navijaca nisu zasluzili.
Shvatite da su velikoj vecini zgadili i klub i utakmice i loptu i sve.

Ides li ti u restoran koji je skup i u kojem je hrana losa?
Navodim glup primjer.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 okt 2016, 15:55

MCMXLVI je napisao/la:Bekic :thumbup: Cetkovic :sick:
slika
Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio! Konacno odbranu sklopimo solidnu, da ne curi na sve strane, ali zato nas realizacija zakla, najbolji primjer Sloboda i derbi. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 17 okt 2016, 15:55

Pazi zalosno je sve ovo..evo jedan stvar juce za derbi,drug prije 5 dana sjedi sa sudijom na kafi pivi nebitno drug mu..i znas sta mi kaze druze derbi nerijesno...Sve je ovo nastimano..donekle mogu svatiti nas navijace

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 okt 2016, 15:59

Silkoni je napisao/la:Pazi zalosno je sve ovo..evo jedan stvar juce za derbi,drug prije 5 dana sjedi sa sudijom na kafi pivi nebitno drug mu..i znas sta mi kaze druze derbi nerijesno...Sve je ovo nastimano..donekle mogu svatiti nas navijace
Najlakse je nekvalitet nasih ekipa i nedostatak muda kod igraca pravdati time da je namjesteno i tim mahalskim pricama, sjeeeedio moooj haver na kafi ocam'..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 okt 2016, 16:01

joker90 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Bekic :thumbup: Cetkovic :sick:
slika
Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio! Konacno odbranu sklopimo solidnu, da ne curi na sve strane, ali zato nas realizacija zakla, najbolji primjer Sloboda i derbi. :roll:
Ovo je bila najbolja akcija koju smo odigrali citavu ovu sezonu.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 okt 2016, 16:11

e moj Cetkovicu... primiti i pitati Kjosevskog gdje da mu suta :facepalm:

Bekic i Duljevic. :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 okt 2016, 16:20

joker90 je napisao/la: Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio!
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 17 okt 2016, 16:24

Evander je napisao/la:
Punile su se tribine i sta se dobilo zauzvrat?

Nije ba niko ovca da ce bez pogovora trositi vrijeme i novac, a zauzvrat dobijes jednu veliku k......
Posjeta je odlicna, kakve su ostale stvari u klubu. Ni ovaj broj navijaca nisu zasluzili.
Shvatite da su velikoj vecini zgadili i klub i utakmice i loptu i sve.

Ides li ti u restoran koji je skup i u kojem je hrana losa?
Navodim glup primjer.
Upravo to je problem lose posjete, odvedem jarana iz Hrvatske na prosli derbi na Kosevu covjek se totalno razocarao, jucer konta hajd bit ce bolje ode opet jos gore, kaze nema se sta vidit nece vise nikad ic a ja ga ubjedujem da ce slj bit bolji, samo laznu nadu polazemo svi koji pratimo ovaj nas antifudbal.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 okt 2016, 16:30

Nemamo ni sreće, yebi ga.

Novaković odličan juče, mada će mu trebati još ovakvih partija da mi sa uma počnu silaziti sva ona zaboravljanja protivničkih igrača u kaznenom. Marko i nije bio baš bez greške, ali taj momak igra i nevjerovatno dobro s obzirom kakve sve nepravde prolazi. Nadam se da je jučerašnja partija Bekića (Almira) znak da se polahko vraća, potreban nam je. A i mi njemu. Za Rustema ne znam da je nešto loše odigrao koliko je više navika malo hraknuti po momku, a Sarić je (ponovo) bio najtanji. Ne znam da li je do saigrača, tereta u kreaciji koji njemu pada na leđa, sistema ili nečeg desetog, ali je momak od početka ovde izgubljen. Ovo sve naravno ne znači da ga treba odma sutra šutnuti nogom u dupe po našoj navici, jer smo ionako poznati da "znamo" pronaći pojačanja na tim pozicijama... Za ovog bar znamo da zna. Ili da je bar znao :D Ćetković 'nako, treba nam nova 10-ka podhitno. Ponovo.

Ahmet se previše izvlači van 16, ne znam je li do instrukcija trenera ili do njega
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 okt 2016, 16:45

bodi123 je napisao/la:Bekic i Duljevic. :thumbup:
Evo jos jedna akcija, pazi Bekica. :thumbup: Mislim da je on odigrao jednu solidnu utakmicu ako uzmemo u obzir njegovu losu formu. Dosta je on trcao, par puta probio, i mislim da ga je samo jednom Stevanovic prosao. Misljenja sam da Hodzic nema sta traziti na poz. beka, vratiti naseg Kadusica, Hodzica naprijed.
slika

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 okt 2016, 16:50

MCMXLVI je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Bekic i Duljevic. :thumbup:
Evo jos jedna akcija, pazi Bekica. :thumbup: Mislim da je on odigrao jednu solidnu utakmicu ako uzmemo u obzir njegovu losu formu. Dosta je on trcao, par puta probio, i mislim da ga je samo jednom Stevanovic prosao. Misljenja sam da Hodzic nema sta traziti na poz. beka, vratiti naseg Kadusica, Hodzica naprijed.
slika
Da da, pohvalio sam ga i ja 2 3 stranice iza kada sam analizirao igrace, duplo bolje odigrao od Hodzica koji ofanzivno nije postojao, ne znam jel cak i jednom pokusao probiti ili centrirati u 16 metara, dok je Bekic imao nekoliko odlicnih akcija sa Duljom prema naprijed, a fino vala i Stevu zatvorio. :thumbup:

I pogle onda i te sanse i suta Crnkica :facepalm:

I onda se nadje neki pametnjakovic da krivi Duljevica za nesto, pa covjek im je napravio 3 fakticki stopostotne sanse, i ucestovao sa Bekicem i u onoj sansi za Cetkovica... nije on kriv sto ovi duduci ne znaju dati gol sa 5 metara.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 okt 2016, 17:21

MCMXLVI je napisao/la:
joker90 je napisao/la: Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio!
slika
Ovaj ne da ne zna desnom dodati,nego ne zna ni pogledati na desnu stranu jebrni balkon!Na zimu OUT!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 17 okt 2016, 18:32

zivio nama #dino.obi. Kakvu momak loptu vanjskom posla pred kraj utamice, k'o Karlos u vakat kad je dao go iz slobodnog, takav je efej lopta imala, tacno se s istoka moglo vidjeti
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, boki86, Evander, napoleon72, plisek i 61 gost.