Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakve veze ima jedno s drugim? Za lose rezultate kluba se krive ljudi koji ga vode, za los sjever krivi ljude koji ga vode. Jednostavno i prosto. Moraju stvoriti kult sjevera koji je nekad bio, jer ocigledno se ne mogu osloniti na rezultate da privuku raju (s obzirom da ih nemamo).Silkoni je napisao/la:OVDJE SVI SERU NESTO,IGRACI NE VALJAJU,UPRAVA KASTROFA ITDD...A MI NE MOZEMO SJEVER NAPUNITI?? O CEMU OVDJE POJEDINI LJUDI PRICAJU![]()
![]()
![]()
Al' je zato istok punSilkoni je napisao/la:OVDJE SVI SERU NESTO,IGRACI NE VALJAJU,UPRAVA KASTROFA ITDD...A MI NE MOZEMO SJEVER NAPUNITI?? O CEMU OVDJE POJEDINI LJUDI PRICAJU![]()
![]()
![]()
Mlad li si?Silkoni je napisao/la:KAD JE SJVER BIO PUN ZA DERBI??? KOJE GODINE??? VI MENI RECITE???
Punile su se tribine i sta se dobilo zauzvrat?Silkoni je napisao/la:OVDJE SVI SERU NESTO,IGRACI NE VALJAJU,UPRAVA KASTROFA ITDD...A MI NE MOZEMO SJEVER NAPUNITI?? O CEMU OVDJE POJEDINI LJUDI PRICAJU![]()
![]()
![]()
Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio! Konacno odbranu sklopimo solidnu, da ne curi na sve strane, ali zato nas realizacija zakla, najbolji primjer Sloboda i derbi.MCMXLVI je napisao/la:BekicCetkovic
![]()
Najlakse je nekvalitet nasih ekipa i nedostatak muda kod igraca pravdati time da je namjesteno i tim mahalskim pricama, sjeeeedio moooj haver na kafi ocam'..Silkoni je napisao/la:Pazi zalosno je sve ovo..evo jedan stvar juce za derbi,drug prije 5 dana sjedi sa sudijom na kafi pivi nebitno drug mu..i znas sta mi kaze druze derbi nerijesno...Sve je ovo nastimano..donekle mogu svatiti nas navijace
Ovo je bila najbolja akcija koju smo odigrali citavu ovu sezonu.joker90 je napisao/la:Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio! Konacno odbranu sklopimo solidnu, da ne curi na sve strane, ali zato nas realizacija zakla, najbolji primjer Sloboda i derbi.MCMXLVI je napisao/la:BekicCetkovic
![]()
joker90 je napisao/la: Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio!
Upravo to je problem lose posjete, odvedem jarana iz Hrvatske na prosli derbi na Kosevu covjek se totalno razocarao, jucer konta hajd bit ce bolje ode opet jos gore, kaze nema se sta vidit nece vise nikad ic a ja ga ubjedujem da ce slj bit bolji, samo laznu nadu polazemo svi koji pratimo ovaj nas antifudbal.Evander je napisao/la:Punile su se tribine i sta se dobilo zauzvrat?Silkoni je napisao/la:OVDJE SVI SERU NESTO,IGRACI NE VALJAJU,UPRAVA KASTROFA ITDD...A MI NE MOZEMO SJEVER NAPUNITI?? O CEMU OVDJE POJEDINI LJUDI PRICAJU![]()
![]()
![]()
Nije ba niko ovca da ce bez pogovora trositi vrijeme i novac, a zauzvrat dobijes jednu veliku k......
Posjeta je odlicna, kakve su ostale stvari u klubu. Ni ovaj broj navijaca nisu zasluzili.
Shvatite da su velikoj vecini zgadili i klub i utakmice i loptu i sve.
Ides li ti u restoran koji je skup i u kojem je hrana losa?
Navodim glup primjer.
Evo jos jedna akcija, pazi Bekica.bodi123 je napisao/la:Bekic i Duljevic.
Da da, pohvalio sam ga i ja 2 3 stranice iza kada sam analizirao igrace, duplo bolje odigrao od Hodzica koji ofanzivno nije postojao, ne znam jel cak i jednom pokusao probiti ili centrirati u 16 metara, dok je Bekic imao nekoliko odlicnih akcija sa Duljom prema naprijed, a fino vala i Stevu zatvorio.MCMXLVI je napisao/la:Evo jos jedna akcija, pazi Bekica.bodi123 je napisao/la:Bekic i Duljevic.Mislim da je on odigrao jednu solidnu utakmicu ako uzmemo u obzir njegovu losu formu. Dosta je on trcao, par puta probio, i mislim da ga je samo jednom Stevanovic prosao. Misljenja sam da Hodzic nema sta traziti na poz. beka, vratiti naseg Kadusica, Hodzica naprijed.
Ovaj ne da ne zna desnom dodati,nego ne zna ni pogledati na desnu stranu jebrni balkon!Na zimu OUT!MCMXLVI je napisao/la:joker90 je napisao/la: Tacno me stegne u prsima kad gledam ovo i onu kontru koju je Saric upropastio!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli, Giuseppe1, NazorUso, Strosmajer i 37 gostiju.