FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
POOOOLAKO LJUDI! De malo normalnosti na ovaj forum. Tu smo, drugi na tabeli, slažu se kockice u upravi i stručnom štabu. Pa da smo prvi na tabeli i vodimo za 15 bodova i imamo par miliona viška u kasi, mnogi bi ovdje našli zamjerke i tjerali ljude. Nije idealno, ali ide na bolje. Onima onamo izlilo neki kamen i gramatički uništilo ploču pa slave. Biće ovo dobro!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja samo njega cekam
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 19 dec 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Lijepe vijesti, zaista. I ovo za Valentina ali i ovo za Slavisu. Skupština bira Valentina Ilievskog i Sabrinu Buljubašić a Bord direktora (Hujić & co) može naknadno imenovati Slavišu na neku funkciju. Sad, hoće li to biti SD ili u neki od odbora vidjet ćemo.
Koliko sam shvatio Ilievski preuzima poziciju predsjednika kao punu radnu obavezu? Ostaje li direktor u Messeru? Nama je ovdje malo nevjerovatno da iz jedne tako prosparitetne funkcije preuzmeš neku u "žabokrečini domaćeg fudbala". U svakom slučaju, u kojem god kapacitetu bude angažovan očekujem da organizacijsko-ekonomski FK Sarajevo profercera kao švicarski sat.
I da, ne vjerujem da će se mijenjati Statut. Neko je napisao da će se podijeliti pozicija predsjednika skupštine i kluba na dvije: a) predsjednika skupštine i b) predsjednika kluba. Ne vidim razlog da se to mijenja.
Koliko sam shvatio Ilievski preuzima poziciju predsjednika kao punu radnu obavezu? Ostaje li direktor u Messeru? Nama je ovdje malo nevjerovatno da iz jedne tako prosparitetne funkcije preuzmeš neku u "žabokrečini domaćeg fudbala". U svakom slučaju, u kojem god kapacitetu bude angažovan očekujem da organizacijsko-ekonomski FK Sarajevo profercera kao švicarski sat.
I da, ne vjerujem da će se mijenjati Statut. Neko je napisao da će se podijeliti pozicija predsjednika skupštine i kluba na dvije: a) predsjednika skupštine i b) predsjednika kluba. Ne vidim razlog da se to mijenja.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem da bi ljudi kao ovaj Makedonac dosli u FKS a donedavno, prije odlaska Dine su komentari bili "Nemojte ga tjerati, ko zna hoce li nam jos gori od njega doci" 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nemojte očekivati da će Ilievski dati neki svoj novac ili ogroman novac Messera ako ce mu to praviti gubitke. Od njega možemo očekivati da stegne sve strukture kluba i da ih natjera na bolji rad i određene inostrane sponzore.
Sabrine mi moje!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ilievski 99% novi predsjednik, Slaviša doputovao (ja ga vidio)
Zadnja izmjena: PeppermintSA, dana/u 19 dec 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba niko davati novac, treba samo neko ko ga nece bacati (da ne kazem krasti) kao ovi do sada.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la:Ilievski 99% novi predsjednik, Slaviša doputovao (ja ga vidio)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Ne treba niko davati novac, treba samo neko ko ga nece bacati (da ne kazem krasti) kao ovi do sada.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja nisam euforican i ne ocekujem nista spektakularno u narednom periodu. Zelja mi je da ostane na okupu ova ekipa s tri dobra pojacanja ravnopravni smo u borbi za titulu, malo vise raje na kosevu i ja zadovoljan a iskorak grupne faze doci ce same po sebi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zena mu je iz Bosne ako sta znaci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolaze bolji dani ako Valentin i Slaviša dodju, to je definitivno.bordobijeli je napisao/la:Ja nisam euforican i ne ocekujem nista spektakularno u narednom periodu. Zelja mi je da ostane na okupu ova ekipa s tri dobra pojacanja ravnopravni smo u borbi za titulu, malo vise raje na kosevu i ja zadovoljan a iskorak grupne faze doci ce same po sebi
-
Transfer1312
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Presaltaj se na opste diskusije pa cemo tamo pricat.Transfer1312 je napisao/la:Zaista nemojte mi uzeti za zlo ovo pitanje ... Ali na osnovu čega temeljite uspjeh dolazak Slavise Vukicevica na tu neku poziciju u sportskom djelu!? Gledam i u svoje dvoriste , nisam dosao provocirati gledam sa sportske strane. Kod nas svi nesto slave sto se ukljucio Mario Stanic , pa sta je on napravio poslije karijere. Igrao za Chelsea ok! I Slavisa uredna nogometna karijera. A sta je njegov najveci uspjeh poslije u Menadzerskom svijetu!? Kamp Real Madrida u Visokom! Mario Stanic sa obzirom na karijeru je trebao biti jedan od top Menadzera u ovom dijelu evrope , a on u Dinamo ne moze uci! Zato se sad vrti oko Zelje , kad je vidio da nema gdje. Isto i Slavisa , milion nekih pokusaja nesto i sad ce on donijeti milione klubu eto bas je on taj spasioc. Eto primjer Zdravka Mamica ( koji realno vodi cijeli sportski dio u Dinamu iako se ne prikazuje tako) a nikad karijeru ozbiljnu nije imao . Pa ista prica kao i za trenere da se gleda po tome Nagelsmann ( nikad nebi dobio prilike) a sad je jedan od najperpsektivnijih trenera u Evropi , kao i Mourinho i Villas Boas ( Koji je otisao za parama). Po cemu vi mislite da ce Slavisa Vukicevic okrenuti sve za 180 stepeni !?
I jos jednom to je moje misljenje i nikog u ovom postu ne vrijedjam , samo mi nije jasno ovo razmisljanje.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Odgovore trazi negdje drugo. Nije ova tema za tebe namjenjena.Transfer1312 je napisao/la:Zaista nemojte mi uzeti za zlo ovo pitanje ... Ali na osnovu čega temeljite uspjeh dolazak Slavise Vukicevica na tu neku poziciju u sportskom djelu!? Gledam i u svoje dvoriste , nisam dosao provocirati gledam sa sportske strane. Kod nas svi nesto slave sto se ukljucio Mario Stanic , pa sta je on napravio poslije karijere. Igrao za Chelsea ok! I Slavisa uredna nogometna karijera. A sta je njegov najveci uspjeh poslije u Menadzerskom svijetu!? Kamp Real Madrida u Visokom! Mario Stanic sa obzirom na karijeru je trebao biti jedan od top Menadzera u ovom dijelu evrope , a on u Dinamo ne moze uci! Zato se sad vrti oko Zelje , kad je vidio da nema gdje. Isto i Slavisa , milion nekih pokusaja nesto i sad ce on donijeti milione klubu eto bas je on taj spasioc. Eto primjer Zdravka Mamica ( koji realno vodi cijeli sportski dio u Dinamu iako se ne prikazuje tako) a nikad karijeru ozbiljnu nije imao . Pa ista prica kao i za trenere da se gleda po tome Nagelsmann ( nikad nebi dobio prilike) a sad je jedan od najperpsektivnijih trenera u Evropi , kao i Mourinho i Villas Boas ( Koji je otisao za parama). Po cemu vi mislite da ce Slavisa Vukicevic okrenuti sve za 180 stepeni !?
I jos jednom to je moje misljenje i nikog u ovom postu ne vrijedjam , samo mi nije jasno ovo razmisljanje. [emoji106]
Hvala i dovidjenja.
-
Transfer1312
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@hilmo de izbrisi ove postove svega ti...Transfer1312 je napisao/la:Eto nidje veze ... Sad sam ja vas uvredio ovim pitanjem. Ja ne vidim da sam u nekom pogledu bio provokativan , ja volim fudbal iako sam pristalica druge ekipe , ali ja isto volim novosti iz svih klubova pratim ligu i desavanja na svim poljima. Ja sigurno nisam uvrijedio ... Svako dobro![]()
Fino ti kazemo ako zelis diskutovati pisi na temi predvidjenoj navijacima drugih klubova. Forumasi poput @valencia ili @hrasno kada ulete na temu ne dodju s namjerom raspravljanja o necemu vec nam daju neku novost o aktuelnoj temi.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=9415 izvoli, opleti.
Niti si provokativan niti vrijeđaš, a šta voliš je tvoja stvar, ne naša.Transfer1312 je napisao/la:Eto nidje veze ... Sad sam ja vas uvredio ovim pitanjem. Ja ne vidim da sam u nekom pogledu bio provokativan , ja volim fudbal iako sam pristalica druge ekipe , ali ja isto volim novosti iz svih klubova pratim ligu i desavanja na svim poljima. Ja sigurno nisam uvrijedio ... Svako dobro![]()
Opšte diskusije FKS
SRETAN BROJ - 1725
Svoj novac nece dati sigurno, ne daje taj nikome nista ako mu se nece visestruko vratiti.BosnianKingdom je napisao/la:Nemojte očekivati da će Ilievski dati neki svoj novac ili ogroman novac Messera ako ce mu to praviti gubitke. Od njega možemo očekivati da stegne sve strukture kluba i da ih natjera na bolji rad i određene inostrane sponzore.
Inace, Messer je sponzor jednom zenskom kosarkaskom ili fudbalskom klubu u Sarajevu, ne mogu se sada sjetiti, znam da je govorio nesto...
Sve u svemu, ocekujte da na pocetku krene mirno, dok se ne upozna sa situacijom u klubu. Onda krecu radikalne promjene i otkazi. Kazu da je u Messeru dao otkaze najboljim jaranima i da mu je bilo cudno zasto su ljuti na njega. To je samo posao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: fks74, jurisicduska, kogmagie46, misstianopenaldo, sekac, trunks1946 i 73 gosta.