FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MaroonKrajina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonKrajina » 19 dec 2016, 13:18

POOOOLAKO LJUDI! De malo normalnosti na ovaj forum. Tu smo, drugi na tabeli, slažu se kockice u upravi i stručnom štabu. Pa da smo prvi na tabeli i vodimo za 15 bodova i imamo par miliona viška u kasi, mnogi bi ovdje našli zamjerke i tjerali ljude. Nije idealno, ali ide na bolje. Onima onamo izlilo neki kamen i gramatički uništilo ploču pa slave. Biće ovo dobro!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 dec 2016, 13:27

Ja samo njega cekam :njanjanja: :njanjanja:
slika
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 19 dec 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 19 dec 2016, 13:36

Lijepe vijesti, zaista. I ovo za Valentina ali i ovo za Slavisu. Skupština bira Valentina Ilievskog i Sabrinu Buljubašić a Bord direktora (Hujić & co) može naknadno imenovati Slavišu na neku funkciju. Sad, hoće li to biti SD ili u neki od odbora vidjet ćemo.

Koliko sam shvatio Ilievski preuzima poziciju predsjednika kao punu radnu obavezu? Ostaje li direktor u Messeru? Nama je ovdje malo nevjerovatno da iz jedne tako prosparitetne funkcije preuzmeš neku u "žabokrečini domaćeg fudbala". U svakom slučaju, u kojem god kapacitetu bude angažovan očekujem da organizacijsko-ekonomski FK Sarajevo profercera kao švicarski sat.

I da, ne vjerujem da će se mijenjati Statut. Neko je napisao da će se podijeliti pozicija predsjednika skupštine i kluba na dvije: a) predsjednika skupštine i b) predsjednika kluba. Ne vidim razlog da se to mijenja.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 dec 2016, 13:37

Jos uvijek ne mogu da vjerujem da bi ljudi kao ovaj Makedonac dosli u FKS a donedavno, prije odlaska Dine su komentari bili "Nemojte ga tjerati, ko zna hoce li nam jos gori od njega doci" :rol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 dec 2016, 13:49

Pa sta se ovo desava :tokralju: :beba:
ZZ

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 dec 2016, 13:55

Nemojte očekivati da će Ilievski dati neki svoj novac ili ogroman novac Messera ako ce mu to praviti gubitke. Od njega možemo očekivati da stegne sve strukture kluba i da ih natjera na bolji rad i određene inostrane sponzore.
Sabrine mi moje!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 19 dec 2016, 14:25

Ilievski 99% novi predsjednik, Slaviša doputovao (ja ga vidio)
Zadnja izmjena: PeppermintSA, dana/u 19 dec 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 dec 2016, 14:25

Ne treba niko davati novac, treba samo neko ko ga nece bacati (da ne kazem krasti) kao ovi do sada.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2016, 14:33

PeppermintSA je napisao/la:Ilievski 99% novi predsjednik, Slaviša doputovao (ja ga vidio)
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2016, 14:35

pasica je napisao/la:Ne treba niko davati novac, treba samo neko ko ga nece bacati (da ne kazem krasti) kao ovi do sada.
:thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 dec 2016, 14:44

Ja nisam euforican i ne ocekujem nista spektakularno u narednom periodu. Zelja mi je da ostane na okupu ova ekipa s tri dobra pojacanja ravnopravni smo u borbi za titulu, malo vise raje na kosevu i ja zadovoljan a iskorak grupne faze doci ce same po sebi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2016, 14:45

Zena mu je iz Bosne ako sta znaci.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2016, 14:47

bordobijeli je napisao/la:Ja nisam euforican i ne ocekujem nista spektakularno u narednom periodu. Zelja mi je da ostane na okupu ova ekipa s tri dobra pojacanja ravnopravni smo u borbi za titulu, malo vise raje na kosevu i ja zadovoljan a iskorak grupne faze doci ce same po sebi
Dolaze bolji dani ako Valentin i Slaviša dodju, to je definitivno. :thumbup:

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 19 dec 2016, 14:59

-
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 dec 2016, 15:03

Transfer1312 je napisao/la:Zaista nemojte mi uzeti za zlo ovo pitanje ... Ali na osnovu čega temeljite uspjeh dolazak Slavise Vukicevica na tu neku poziciju u sportskom djelu!? Gledam i u svoje dvoriste , nisam dosao provocirati gledam sa sportske strane. Kod nas svi nesto slave sto se ukljucio Mario Stanic , pa sta je on napravio poslije karijere. Igrao za Chelsea ok! I Slavisa uredna nogometna karijera. A sta je njegov najveci uspjeh poslije u Menadzerskom svijetu!? Kamp Real Madrida u Visokom! Mario Stanic sa obzirom na karijeru je trebao biti jedan od top Menadzera u ovom dijelu evrope , a on u Dinamo ne moze uci! Zato se sad vrti oko Zelje , kad je vidio da nema gdje. Isto i Slavisa , milion nekih pokusaja nesto i sad ce on donijeti milione klubu eto bas je on taj spasioc. Eto primjer Zdravka Mamica ( koji realno vodi cijeli sportski dio u Dinamu iako se ne prikazuje tako) a nikad karijeru ozbiljnu nije imao . Pa ista prica kao i za trenere da se gleda po tome Nagelsmann ( nikad nebi dobio prilike) a sad je jedan od najperpsektivnijih trenera u Evropi , kao i Mourinho i Villas Boas ( Koji je otisao za parama). Po cemu vi mislite da ce Slavisa Vukicevic okrenuti sve za 180 stepeni !?

I jos jednom to je moje misljenje i nikog u ovom postu ne vrijedjam , samo mi nije jasno ovo razmisljanje. :thumbup:
Presaltaj se na opste diskusije pa cemo tamo pricat.

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 19 dec 2016, 15:03

Transfer1312 je napisao/la:Zaista nemojte mi uzeti za zlo ovo pitanje ... Ali na osnovu čega temeljite uspjeh dolazak Slavise Vukicevica na tu neku poziciju u sportskom djelu!? Gledam i u svoje dvoriste , nisam dosao provocirati gledam sa sportske strane. Kod nas svi nesto slave sto se ukljucio Mario Stanic , pa sta je on napravio poslije karijere. Igrao za Chelsea ok! I Slavisa uredna nogometna karijera. A sta je njegov najveci uspjeh poslije u Menadzerskom svijetu!? Kamp Real Madrida u Visokom! Mario Stanic sa obzirom na karijeru je trebao biti jedan od top Menadzera u ovom dijelu evrope , a on u Dinamo ne moze uci! Zato se sad vrti oko Zelje , kad je vidio da nema gdje. Isto i Slavisa , milion nekih pokusaja nesto i sad ce on donijeti milione klubu eto bas je on taj spasioc. Eto primjer Zdravka Mamica ( koji realno vodi cijeli sportski dio u Dinamu iako se ne prikazuje tako) a nikad karijeru ozbiljnu nije imao . Pa ista prica kao i za trenere da se gleda po tome Nagelsmann ( nikad nebi dobio prilike) a sad je jedan od najperpsektivnijih trenera u Evropi , kao i Mourinho i Villas Boas ( Koji je otisao za parama). Po cemu vi mislite da ce Slavisa Vukicevic okrenuti sve za 180 stepeni !?

I jos jednom to je moje misljenje i nikog u ovom postu ne vrijedjam , samo mi nije jasno ovo razmisljanje. [emoji106]
Odgovore trazi negdje drugo. Nije ova tema za tebe namjenjena.
Hvala i dovidjenja.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 19 dec 2016, 15:08

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 08 jan 2017, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 dec 2016, 15:12

Transfer1312 je napisao/la:Eto nidje veze ... Sad sam ja vas uvredio ovim pitanjem. Ja ne vidim da sam u nekom pogledu bio provokativan , ja volim fudbal iako sam pristalica druge ekipe , ali ja isto volim novosti iz svih klubova pratim ligu i desavanja na svim poljima. Ja sigurno nisam uvrijedio ... Svako dobro :thumbup: :wave:
@hilmo de izbrisi ove postove svega ti...

Fino ti kazemo ako zelis diskutovati pisi na temi predvidjenoj navijacima drugih klubova. Forumasi poput @valencia ili @hrasno kada ulete na temu ne dodju s namjerom raspravljanja o necemu vec nam daju neku novost o aktuelnoj temi.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=9415 izvoli, opleti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 dec 2016, 15:18

Transfer1312 je napisao/la:Eto nidje veze ... Sad sam ja vas uvredio ovim pitanjem. Ja ne vidim da sam u nekom pogledu bio provokativan , ja volim fudbal iako sam pristalica druge ekipe , ali ja isto volim novosti iz svih klubova pratim ligu i desavanja na svim poljima. Ja sigurno nisam uvrijedio ... Svako dobro :thumbup: :wave:
Niti si provokativan niti vrijeđaš, a šta voliš je tvoja stvar, ne naša.

Opšte diskusije FKS :arrow:
SRETAN BROJ - 1725

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 dec 2016, 15:43

BosnianKingdom je napisao/la:Nemojte očekivati da će Ilievski dati neki svoj novac ili ogroman novac Messera ako ce mu to praviti gubitke. Od njega možemo očekivati da stegne sve strukture kluba i da ih natjera na bolji rad i određene inostrane sponzore.
Svoj novac nece dati sigurno, ne daje taj nikome nista ako mu se nece visestruko vratiti. :mrgreen: A Meserov novac, to je zanimljivo. On ima deset Svaba iznad sebe, kojima podnosi racune. Messer je gigantska koorporacija. Ne znam kako ce oni reagovati kada cuju za ovo. Nece im biti drago da se direktor razlvaci na dvije strane i da mozda zapostavlja Messer. Kredit mu daje to sto ima rezultate iza sebe pa konta da ce mu progledati kroz prste. Mozda je vec kontaktirao celnike kompanije.

Inace, Messer je sponzor jednom zenskom kosarkaskom ili fudbalskom klubu u Sarajevu, ne mogu se sada sjetiti, znam da je govorio nesto...

Sve u svemu, ocekujte da na pocetku krene mirno, dok se ne upozna sa situacijom u klubu. Onda krecu radikalne promjene i otkazi. Kazu da je u Messeru dao otkaze najboljim jaranima i da mu je bilo cudno zasto su ljuti na njega. To je samo posao. :mrgreen: Covjek samo o parama misli, pravi robotizirani kapitalista po zapadnjackom modelu. Za poslovnu saradnju idealan - za druzenje, boze sacuvaj. :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, jurisicduska, kogmagie46, Majestic-12 [Bot], misstianopenaldo, sekac, trunks1946 i 73 gosta.