Higuain je imao dvije izgledne šanse, trebao je zabiti, ali *****iga.
Očekujem sigurnu, 3-0 pobjedu protiv Osasune u sljedećem kolu.
I za upit o Hayatu - Ne. Izgubili su prava za Primeru.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nemas nista pametnije..Sve mi vise licis na toga na avatrucalcio je napisao/la:pa samo kazem kako je......![]()
niste u pravu, u Italiji ako kiksas nekoliko puta padnes na 4, 5 ili 6. mjesto. u Spaniji kiksas nekoliko puta i opet imas jedno 15 poena prednosti ispred treceplasiranog.

Na netu. http://www.Atdhe.netEdinTM87 je napisao/la:mamu im
dze vi gledate reala ?
Pored Njemacke, Engleske i Spanska ima na Bulsatu, kao i na Turksatu.EdinTM87 je napisao/la:mamu im
dze vi gledate reala ?
hej necemo se vrijedjatiLos*Blancos je napisao/la:Nemas nista pametnije..Sve mi vise licis na toga na avatrucalcio je napisao/la:pa samo kazem kako je......![]()
niste u pravu, u Italiji ako kiksas nekoliko puta padnes na 4, 5 ili 6. mjesto. u Spaniji kiksas nekoliko puta i opet imas jedno 15 poena prednosti ispred treceplasiranog.
Pa normalno da nakon par kikseva i dalje imas 15 bodova prednosti kad se radi o onolikom bodovnom saldu kao sto su Barca, i Real, imali prosle sezone. Barca, kol'ko ono 99, a Real 3 boda manje 96, cini mi se. Inter osvoji scudetto, sa pisljivih 82 boda, 80 Roma, a Milan 70, na trecem...calcio je napisao/la:pa samo kazem kako je......![]()

aaahhahahahaLos*Blancos je napisao/la:@Andres jesi disao kad si pisao post
e, samo sta mu je u italiji glavni konkurenat za titulu roma, a u spanjolskoj barcelona.silenT. je napisao/la:nema veze.....ja sam danas igrao X Reala jer Mourinho vazda malo slabije starta... i s Interom je u provm kolu igro X... i to kući 1-1 s Barijem.... stoga Don't WORRY !!!
osvoijo je Jose nešto i u Engleskoj gdje je bilo jačih ekipa od Rome...Wolverine je napisao/la: e, samo sta mu je u italiji glavni konkurenat za titulu roma, a u spanjolskoj barcelona.
I Love This Man !Calcio - poserem se ja u tu ligu gdje Igra Evropski prvak , gdje mu niko meda ne moze i dodje jedna prosjecna ekipa iz Primera i sexa ih ! Razligu , nezas sta pricas ! Valencija je ove godine ako ne jaca , onda nije slabija od prosle !
Atletico Madrid malo je reci jak !
btw: Kakva je to liga Premiership gdje jedan New Castlle dadne 6 komada A.Villi koja je navodno strasna ekipa !
A ta ista Villa pregazi West Ham ! Eto lige u kojoj scenariji nije kao inace nimalo razlicit od Spanskog !
Chelsea ili Mancho ! Ostali su klasa ispod ! 3 ce kao i uvjek biti Arsenal , dok u spaniji se vec tu odvija borba , mada mislim da ce ove godine bit gutavo Barci i Realu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.