Wolverine je napisao/la:
e, samo sta mu je u italiji glavni konkurenat za titulu roma, a u spanjolskoj barcelona.
osvoijo je Jose nešto i u Engleskoj gdje je bilo jačih ekipa od Rome...
mislim da defanzivno smo bili sjajni,odavno nismo bili sigurniji već se vidi Mourinhov rukopis...Carvaljo je odigrao sjajnu utakmicu kao i Ramos ali bekovi

igrača kvalitete Arbeloa ima po Segundi na milion....a Marcelo nikad od njeg beka....nadam se da nece ga forsirat narednih 5 godina

jer je vec duže u klubu nego što je trebalo....kad se vrati Pepe jedna bocna pozicija ce biti pokrivena...ali lijevi bek

već drugu sezonu ulazimo samo sa marcelom kao jel lijevim bekom(koji sliovanje Jesus Navasa prošle godine)...sredina je bila solidna....Kedira je odigrao bolje poluvrijeme od Lassa...Ozil od Canalesa(mada nije loše odigrao,naš novi Guti

)Di Maria mi je bio od početka sumnjiv igrač...iako nije igrao na lijevoj strani kao 95% utakmica koje je odigrao u životu opet je mogao i morao bolje...ako ce Ronaldo igrati na lijevoj strani onda Pedro Leon mora igrati desno...jer kao i DI Mari Pedro zna igrati samo na jednoj poziciji na terenu ali tu proci bilo koga....Higuain je imao jednu pravu priliku koju nije iskoristio...tj. golman je dobro odbranio ali kad zabije u sljedecoj utakmici 2,3 gola sve ce ovo biti zaboravljeno jer je takva sudbina napadaca broji im se samo jedno

i sad necu tražiti izgovore da je ovo ekipa za LP nakon jednog kola,ja vjerujem da možemo biti ispred Barcelone na kraju godine i da možemo biti ravnopravni sa njima u El Clasiku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.