Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la badblueboylivno » 30 avg 2010, 00:44

Nisam sretan današnjom predstavom Reala, ali ne strahujem. ;)
Higuain je imao dvije izgledne šanse, trebao je zabiti, ali *****iga.

Očekujem sigurnu, 3-0 pobjedu protiv Osasune u sljedećem kolu. :)

I za upit o Hayatu - Ne. Izgubili su prava za Primeru.
Hayley <3

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 avg 2010, 00:44

mamu im
dze vi gledate reala ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 avg 2010, 00:47

calcio je napisao/la:pa samo kazem kako je...... :D
niste u pravu, u Italiji ako kiksas nekoliko puta padnes na 4, 5 ili 6. mjesto. u Spaniji kiksas nekoliko puta i opet imas jedno 15 poena prednosti ispred treceplasiranog.
Nemas nista pametnije..Sve mi vise licis na toga na avatru slika
slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 00:48

EdinTM87 je napisao/la:mamu im
dze vi gledate reala ?
Na netu. http://www.Atdhe.net

Odmah nakon prvog kola dvije povrede. Lass teze ozlijedjen, a lakse je ozlijedjen Cristiano Ronaldo

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2010, 00:51

EdinTM87 je napisao/la:mamu im
dze vi gledate reala ?
Pored Njemacke, Engleske i Spanska ima na Bulsatu, kao i na Turksatu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2010, 00:58

Los*Blancos je napisao/la:
niste u pravu, u Italiji ako kiksas nekoliko puta padnes na 4, 5 ili 6. mjesto. u Spaniji kiksas nekoliko puta i opet imas jedno 15 poena prednosti ispred treceplasiranog.
Nemas nista pametnije..Sve mi vise licis na toga na avatru slika
slika
hej necemo se vrijedjati :twisted: :twisted: ali istina je ovo sto sam napisao gore, u Spaniji samo dva kluba imaju sansu osvojiti ligu. i malo mi je krivo sto su Barca i City opeljusili Valenciju, mislim da su im ostali Villa i Silva jos jednu sezonu da su mogli ozbiljno zaprijetiti Realu i Barci. 8-) Tada bi bilo puno zanimljivije pratiti spansku ligu. Ali eto, mozda bude nesto od Seville ili Atletica...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2010, 01:55

Atletico ce ove godine mnogo napraviti ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 avg 2010, 01:57

Mora , kad nece jedan klub iz Madrida , hoce drugi :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 avg 2010, 03:12

Pa normalno da nakon par kikseva i dalje imas 15 bodova prednosti kad se radi o onolikom bodovnom saldu kao sto su Barca, i Real, imali prosle sezone. Barca, kol'ko ono 99, a Real 3 boda manje 96, cini mi se. Inter osvoji scudetto, sa pisljivih 82 boda, 80 Roma, a Milan 70, na trecem...
Postovanje treba zaraditi.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 avg 2010, 03:13

Calcio - poserem se ja u tu ligu gdje Igra Evropski prvak , gdje mu niko meda ne moze i dodje jedna prosjecna ekipa iz Primera i sexa ih ! Razligu , nezas sta pricas ! Valencija je ove godine ako ne jaca , onda nije slabija od prosle !
Atletico Madrid malo je reci jak !
btw: Kakva je to liga Premiership gdje jedan New Castlle dadne 6 komada A.Villi koja je navodno strasna ekipa !
A ta ista Villa pregazi West Ham ! Eto lige u kojoj scenariji nije kao inace nimalo razlicit od Spanskog !
Chelsea ili Mancho ! Ostali su klasa ispod ! 3 ce kao i uvjek biti Arsenal , dok u spaniji se vec tu odvija borba , mada mislim da ce ove godine bit gutavo Barci i Realu

btw: Naviaci Reala pa vi ste Aristoteli , Sokrati , Platoni !
Navijati za klub a nakon jedne utakmice , koja je naravno pretesko gostovanje , gdje je zadovoljavajuce uzet 1 bod , placete i odma :" Prodat Pipitu , Benzema umro , **** ovog **** onog , daj uvedi ovog ! "
Smjesni ste ! Ne svi , ali vecina !
Gotovo , Barca opet prvak ! AHAHHAHAHAH
jos 37 kola EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEjJJJ

Ovo je za Anala !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 avg 2010, 03:15

@Andres vas prosto odera :D

Neam sta reci nego svaka cast uzeo si mi rijeci iz posta :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 avg 2010, 03:16

btw: Ko to u zadnjih 5 godina ima sansu osvjit Scudeto osim Intera , aj ziv bio reci jednu iole ozbiljnu ekipu , koja nije neki straci dom ?!?!
Italija = Inter
ostalo nisu ekipe !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 30 avg 2010, 03:24

cestitam na remiju .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 avg 2010, 03:39

@Andres jesi disao kad si pisao post slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 30 avg 2010, 03:52, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 avg 2010, 03:43

nema veze.....ja sam danas igrao X Reala jer Mourinho vazda malo slabije starta... i s Interom je u provm kolu igro X... i to kući 1-1 s Barijem.... stoga Don't WORRY !!! ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 30 avg 2010, 08:07

Los*Blancos je napisao/la:@Andres jesi disao kad si pisao post slika
aaahhahahaha

@Andres

idol si mi (H)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 avg 2010, 08:11

silenT. je napisao/la:nema veze.....ja sam danas igrao X Reala jer Mourinho vazda malo slabije starta... i s Interom je u provm kolu igro X... i to kući 1-1 s Barijem.... stoga Don't WORRY !!! ;)
e, samo sta mu je u italiji glavni konkurenat za titulu roma, a u spanjolskoj barcelona.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2010, 09:44

Wolverine je napisao/la: e, samo sta mu je u italiji glavni konkurenat za titulu roma, a u spanjolskoj barcelona.
osvoijo je Jose nešto i u Engleskoj gdje je bilo jačih ekipa od Rome...
mislim da defanzivno smo bili sjajni,odavno nismo bili sigurniji već se vidi Mourinhov rukopis...Carvaljo je odigrao sjajnu utakmicu kao i Ramos ali bekovi :P igrača kvalitete Arbeloa ima po Segundi na milion....a Marcelo nikad od njeg beka....nadam se da nece ga forsirat narednih 5 godina :lol: jer je vec duže u klubu nego što je trebalo....kad se vrati Pepe jedna bocna pozicija ce biti pokrivena...ali lijevi bek :!: već drugu sezonu ulazimo samo sa marcelom kao jel lijevim bekom(koji sliovanje Jesus Navasa prošle godine)...sredina je bila solidna....Kedira je odigrao bolje poluvrijeme od Lassa...Ozil od Canalesa(mada nije loše odigrao,naš novi Guti :D :D )Di Maria mi je bio od početka sumnjiv igrač...iako nije igrao na lijevoj strani kao 95% utakmica koje je odigrao u životu opet je mogao i morao bolje...ako ce Ronaldo igrati na lijevoj strani onda Pedro Leon mora igrati desno...jer kao i DI Mari Pedro zna igrati samo na jednoj poziciji na terenu ali tu proci bilo koga....Higuain je imao jednu pravu priliku koju nije iskoristio...tj. golman je dobro odbranio ali kad zabije u sljedecoj utakmici 2,3 gola sve ce ovo biti zaboravljeno jer je takva sudbina napadaca broji im se samo jedno :!: i sad necu tražiti izgovore da je ovo ekipa za LP nakon jednog kola,ja vjerujem da možemo biti ispred Barcelone na kraju godine i da možemo biti ravnopravni sa njima u El Clasiku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 avg 2010, 11:48

Calcio - poserem se ja u tu ligu gdje Igra Evropski prvak , gdje mu niko meda ne moze i dodje jedna prosjecna ekipa iz Primera i sexa ih ! Razligu , nezas sta pricas ! Valencija je ove godine ako ne jaca , onda nije slabija od prosle !
Atletico Madrid malo je reci jak !
btw: Kakva je to liga Premiership gdje jedan New Castlle dadne 6 komada A.Villi koja je navodno strasna ekipa !
A ta ista Villa pregazi West Ham ! Eto lige u kojoj scenariji nije kao inace nimalo razlicit od Spanskog !
Chelsea ili Mancho ! Ostali su klasa ispod ! 3 ce kao i uvjek biti Arsenal , dok u spaniji se vec tu odvija borba , mada mislim da ce ove godine bit gutavo Barci i Realu
I Love This Man ! 8-) :D Realovci koliko je ozbiljna povreda Ronalda :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 avg 2010, 12:23

Sta reci nakon prvog kola? Kratko jasno - NISTA! Ne mozemo sada jos nista zakljucivati, Mourinho je isprobavao neke stvari to je jasno, treba jos tim da se poslozi, ali mislim da cemo moci dosta ocekivati od ovog Reala samo da manje sebicni budu Higuain i onaj placko Cristiano. Sad ce Real bolje da zaigra cim Cristiana ne bude, igrace kao tim a ovaj ako hoce nek se uklopi a ako ne nek se nosi jer je ocito da je dosao u Real zbog para. Sezona je duga, Primera je maraton, mnogo stvari se moze dogoditi ali mislim da ce opet titula biti odlucena u El Clasicu. Iskreno bih ove godine najvise volio da osvojimo Kup Kralja jer na to cekamo vise od 15 godina. Sto se tice LP, nadam se da cemo ove sezone dogurati dalje nego proteklih 6 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.