Andres je napisao/la:Calcio - poserem se ja u tu ligu gdje Igra Evropski prvak , gdje mu niko meda ne moze i dodje jedna prosjecna ekipa iz Primera i sexa ih ! Razligu , nezas sta pricas ! Valencija je ove godine ako ne jaca , onda nije slabija od prosle !
Atletico Madrid malo je reci jak !
btw: Kakva je to liga Premiership gdje jedan New Castlle dadne 6 komada A.Villi koja je navodno strasna ekipa !
A ta ista Villa pregazi West Ham ! Eto lige u kojoj scenariji nije kao inace nimalo razlicit od Spanskog !
Chelsea ili Mancho ! Ostali su klasa ispod ! 3 ce kao i uvjek biti Arsenal , dok u spaniji se vec tu odvija borba , mada mislim da ce ove godine bit gutavo Barci i Realu
btw: Naviaci Reala pa vi ste Aristoteli , Sokrati , Platoni !
Navijati za klub a nakon jedne utakmice , koja je naravno pretesko gostovanje , gdje je zadovoljavajuce uzet 1 bod , placete i odma :" Prodat Pipitu , Benzema umro , **** ovog **** onog , daj uvedi ovog ! "
Smjesni ste ! Ne svi , ali vecina !
Gotovo , Barca opet prvak ! AHAHHAHAHAH
jos 37 kola EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEjJJJ
Ovo je za Anala !
Ovi su mi najjaci, napises li jednu malu rijec kritike odmah se javlja ljutit i bjesan kao da sam mu u babovinu dirno.
mada shvatam da si pomalo ljut na talijanske klubove jer su vam Inter i Milan digli 50 miliona eura ispred nosa za godinu dana. koliko ste ono dali para za Ibrahimovica?