Treba ih samo "pritisnut", pored što nemaju obraza, morala i srama, nemaju ni mudaThrillerHz je napisao/la:Ma ovu upravu mozemo otjerat samo na princip kako je Dinokio otjeran... Sami ovi nikad otic nece, nema ova stoka obraza

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba ih samo "pritisnut", pored što nemaju obraza, morala i srama, nemaju ni mudaThrillerHz je napisao/la:Ma ovu upravu mozemo otjerat samo na princip kako je Dinokio otjeran... Sami ovi nikad otic nece, nema ova stoka obraza
A kako je to Dinokio otjeran zivota ti? Lik sam otisao kad se uvalio u BBI.ThrillerHz je napisao/la:Ma ovu upravu mozemo otjerat samo na princip kako je Dinokio otjeran... Sami ovi nikad otic nece, nema ova stoka obraza
Nije advokat...racunovodja je i ima agenciju svoju.ThrillerHz je napisao/la: Da nisi pobrkao Kantaradzica i Krajinu? Krajina ti je druze advokat po profesiji i tu funkciju obnasa i u nasem klubu. To jest ukoliko ima kakvih pravnih problema, neg zovu da ih brani.
Takodjer ogledalo amaterizma. Nema veze sto je Slobo nasao angazman imao je neki ugovor i morao je dobiti dozvolu od kluba da ode. Ostadosmo u kompletnom klubu bez kondicionog.ReufHerco je napisao/la:Ne znam da li je iko pisao ali smo trenutno bez kondicionog. Slobo je nasao angazman vani.
Sad će je Denchi odbraniti životom, najebao si kad dodje!!Orangina85 je napisao/la:Ma zaboli nju. Otisla u Ameriku 20 dana, vjerovatno da pobjegne od srkleta ovog. Kupi se karta na racun kluba i malo kod familije.
Alen Hujic mi nikako nije bio jasan. Lik ima odgovornu funkciju a nista se ne pita i ne moze uraditi i trebalo mu haman 2 godine da skonta da treba otici. Nije primao nikakvu naknadu/platu za funkciju, nije mogao uticati na odluke i pustio je da mu se **** sve zivo da bi skontao da je bolje da se skloni. Zakaznjeli potez jedno godinu dana.
Na Filipinezagor1987 je napisao/la:Gdje ode Slobo jedan od rijetkih normalnih u klubu
Otac mu je bio predsjednik Kluba. Sigurno da se radi o porodici koja voli Sarajevo i steta sto nije ranije ovo uradio da fokus prebaci na ljude koji zaista imaju moc da donose odluke.MortemHz je napisao/la:Hujić je korektan covjek. Ne poznajem ga licno ali ono sto znam je dosta dobro sto se tice njega. On je najmanji krivac za ovo i posljednji je covjek koji treba da ode, ja bi ga cak zadrzao na ovoj poziciji u nekim boljim vremenima. Covjek je generalni direktor BSO-a, njemu ne treba zajebancija sa FK Sarajevo. On je dobrovoljno radio za Sarajevo (pristao je da ''radi'' za 0 KM) i privukao je par sponzora kao i neke druge stvari. On nije neki rumeni papak koji je jucer sljegao u Sarajevo i iskreno voli klub. Tu ljubav je naslijedio od oca koji je imao neku funkciju u klubu u Jugoslaviji, mislim da je bio nesto na fazon domara. Evo vidite koliko ima obraza da covjek koji uopce nije kriv ni za sta da ode prvi dok drugi sute vec mjesecima i ne rade nista, direktni krivci. Samo mi nije jasno kako je mogao biti na tako jakoj poziciji a da ga niko nista ne pita. Iako si u godinama nadam se da ces se vratiti u svoj voljeni klub jednom gospodine Hujiću.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Benjolos, bhfanatic14, BungaBum, Burberry46, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, pjankesarajevo, rimljanin90 i 79 gostiju.