FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 mar 2018, 12:05

ThrillerHz je napisao/la:Ma ovu upravu mozemo otjerat samo na princip kako je Dinokio otjeran... Sami ovi nikad otic nece, nema ova stoka obraza
Treba ih samo "pritisnut", pored što nemaju obraza, morala i srama, nemaju ni muda :mrgreen: pogotovo Sabrina i ona njuška iz Visokog. Prozivat ih na svakom ćošku dok ne odstupe, ne bi bilo loše opet ih sve zasut mejlovima neka vide opet šta navijači misle o njima i njihovom radu pa nek se lopovi malo zapitaju..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 mar 2018, 12:12

ThrillerHz je napisao/la:Ma ovu upravu mozemo otjerat samo na princip kako je Dinokio otjeran... Sami ovi nikad otic nece, nema ova stoka obraza
A kako je to Dinokio otjeran zivota ti? Lik sam otisao kad se uvalio u BBI.
Krajina veze nema sa pravom i advokaturom, lik radi finansije, ne lupaj vise ziv bio.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 mar 2018, 12:14

Da hoce Musemic otici , ko ce ga trpiti slijedecu sezonu !

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 19 mar 2018, 12:17

Ne znam da li je iko pisao ali smo trenutno bez kondicionog. Slobo je nasao angazman vani.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 mar 2018, 12:20

Musemic aut , onaj skaut aut , Ihtijarevic aut , pomocnici aut , ako je Hurtic negdje u klubu aut !

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 19 mar 2018, 12:26

ThrillerHz je napisao/la: Da nisi pobrkao Kantaradzica i Krajinu? Krajina ti je druze advokat po profesiji i tu funkciju obnasa i u nasem klubu. To jest ukoliko ima kakvih pravnih problema, neg zovu da ih brani.
Nije advokat...racunovodja je i ima agenciju svoju.
ReufHerco je napisao/la:Ne znam da li je iko pisao ali smo trenutno bez kondicionog. Slobo je nasao angazman vani.
Takodjer ogledalo amaterizma. Nema veze sto je Slobo nasao angazman imao je neki ugovor i morao je dobiti dozvolu od kluba da ode. Ostadosmo u kompletnom klubu bez kondicionog.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 mar 2018, 12:30

Joj ljudi ne pisite vise dolazi mi lose. :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 mar 2018, 12:41

Onda sam ja to nesto lose razumio oko Krajine. Moja greska
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 mar 2018, 13:28

Orangina85 je napisao/la:Ma zaboli nju. Otisla u Ameriku 20 dana, vjerovatno da pobjegne od srkleta ovog. Kupi se karta na racun kluba i malo kod familije.

Alen Hujic mi nikako nije bio jasan. Lik ima odgovornu funkciju a nista se ne pita i ne moze uraditi i trebalo mu haman 2 godine da skonta da treba otici. Nije primao nikakvu naknadu/platu za funkciju, nije mogao uticati na odluke i pustio je da mu se **** sve zivo da bi skontao da je bolje da se skloni. Zakaznjeli potez jedno godinu dana.
Sad će je Denchi odbraniti životom, najebao si kad dodje!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 mar 2018, 13:36

Gdje ode Slobo jedan od rijetkih normalnih u klubu

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 19 mar 2018, 13:45

Kao što je poznato većini fanova FK Sarajevo, Alen Hujić jučer je podnio ostavku na mjestu predsjednika odbora direktora bordo kluba.

Dvije godine je proveo na pomenutoj funkciji, a u obrazloženju je kao razlog povlačenja naveo ono što najviše frustrira i armiju navijača, rezultate.

“Rezultati kluba u proteklom periodu ne mogu zadovoljiti sve one, kojima je ovaj klub u srcu i obzirom na svoju odgovornu funkciju, koju sam obnašao u proteklom periodu, smatram da svojom ostavkom mogu donijete određene promjene, koje su potrebe za dobrobit kluba i izlazak iz trenutne krize”, istakao je Hujić.

S obzirom da je riječ o neopozivoj ostavci te da u ovom slučaju ne postoji ništa slično tehničkom mandatu, Hujić za nekoliko dana vjerovatno više neće obavljati ništa što ga je dosad vezalo za poziciju klupskog predsjednika. Dio njegovih obaveza preuzeti će direktorica Sabrina Buljubašića te predsjednik Skupštine Valentin Ilievski.

Ko i kada će naslijediti Alena Hujića? To je već pitanje za ozbiljniju nagradu. Predsjednika odbora direktora FK Sarajevo bira Skupština kluba, koja mora upriličiti barem jednu sjednicu godišnje. Ona redovna je planirana za juni te će vjerovatno tek tada biti razgovarano i o kandidatima za novog predsjednika FKS.

Vanredna sjednica može biti sazvana i ranije, ali u ovom trenutku to nije izvjestan scenarij. Funkcija predsjednika ne podrazumjeva visok intenzitet rada krajem sezone, već upravo u ljetnom periodu, tokom prelaznog roka. Upravo zbog toga, junski termin se nameće kao idealan trenutak za raspravu o Hujićevoj ostavci i njegovom nasljedniku. Uzgred rečeno, teško je vjerovati da će neko zaustavljati Alena Hujića dok bude koračao prema izlaznim vratima, ostavka će gotovo sigurno biti prihvaćena.

Očekuje se, naravno, da na pomenutom skupu bude razgovora o učinku ekipe i trenera, ali da bi dobili kompletnu sliku, članovi bordo rukovodstva svakako će sačekati kraj sezone, što je dodatni razlog za održavanje sjednice u ljetnom periodu… Sigurno je tek da će članovi Skupštine (iza čijih glasova i odluka uglavnom stoji većinski vlasnik Vincent Tan), kakav god rasplet bude u Premijer ligi BiH, itekako imati o čemu raspraviti. I to ne samo o Hujiću, treneru i igračima, već i o sopstvenoj ulozi u kreiranju klupske
Sarajevo ljubavi moja.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 19 mar 2018, 13:57

zagor1987 je napisao/la:Gdje ode Slobo jedan od rijetkih normalnih u klubu
Na Filipine :) ...nisam ni znao da se bave ljudi tamo fudbalom uopste, ali eto, kaze i da je finu platu dogovorio.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 mar 2018, 14:22

Šta nam uradiše od kluba...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 mar 2018, 14:24

Pljuvači na haparatima za održavanje života.. :kafa: Bošnjački extremisto, nek je sretan! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2018, 14:27

Hujić je korektan covjek. Ne poznajem ga licno ali ono sto znam je dosta dobro sto se tice njega. On je najmanji krivac za ovo i posljednji je covjek koji treba da ode, ja bi ga cak zadrzao na ovoj poziciji u nekim boljim vremenima. Covjek je generalni direktor BSO-a, njemu ne treba zajebancija sa FK Sarajevo. On je dobrovoljno radio za Sarajevo (pristao je da ''radi'' za 0 KM) i privukao je par sponzora kao i neke druge stvari. On nije neki rumeni papak koji je jucer sljegao u Sarajevo i iskreno voli klub. Tu ljubav je naslijedio od oca koji je imao neku funkciju u klubu u Jugoslaviji, mislim da je bio nesto na fazon domara. Evo vidite koliko ima obraza da covjek koji uopce nije kriv ni za sta da ode prvi dok drugi sute vec mjesecima i ne rade nista, direktni krivci. Samo mi nije jasno kako je mogao biti na tako jakoj poziciji a da ga niko nista ne pita. Iako si u godinama nadam se da ces se vratiti u svoj voljeni klub jednom gospodine Hujiću.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 mar 2018, 14:43

Jel nam tetkice imaju slobodno? Jesu li pobjegli svojim domovima? Husrefe nisam očekivao ovakvu zajeb.anciju od tebe. Da li da im šaljemo mailove? Nek idu u 3 pi.zde materne kur.vica, njuška i ajvar.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 mar 2018, 14:51

Tonemo k'o Atlantida. :urnebes:
High, nek je sretan. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 mar 2018, 15:10

Al iskreno , koga to sad poslije nas Husref moze voditi ? Olimpic i to je to ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 mar 2018, 15:22

Odlican clanak (text) na naslovnici :clap:

Najlakse je reci neznam sta se desava :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 19 mar 2018, 15:43

MortemHz je napisao/la:Hujić je korektan covjek. Ne poznajem ga licno ali ono sto znam je dosta dobro sto se tice njega. On je najmanji krivac za ovo i posljednji je covjek koji treba da ode, ja bi ga cak zadrzao na ovoj poziciji u nekim boljim vremenima. Covjek je generalni direktor BSO-a, njemu ne treba zajebancija sa FK Sarajevo. On je dobrovoljno radio za Sarajevo (pristao je da ''radi'' za 0 KM) i privukao je par sponzora kao i neke druge stvari. On nije neki rumeni papak koji je jucer sljegao u Sarajevo i iskreno voli klub. Tu ljubav je naslijedio od oca koji je imao neku funkciju u klubu u Jugoslaviji, mislim da je bio nesto na fazon domara. Evo vidite koliko ima obraza da covjek koji uopce nije kriv ni za sta da ode prvi dok drugi sute vec mjesecima i ne rade nista, direktni krivci. Samo mi nije jasno kako je mogao biti na tako jakoj poziciji a da ga niko nista ne pita. Iako si u godinama nadam se da ces se vratiti u svoj voljeni klub jednom gospodine Hujiću.
Otac mu je bio predsjednik Kluba. Sigurno da se radi o porodici koja voli Sarajevo i steta sto nije ranije ovo uradio da fokus prebaci na ljude koji zaista imaju moc da donose odluke.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”