Kome? Hahah
Mani mi se dokurcove politike, kad sta napises, napisi argumentovano.
Jos ti si zelen.
Kome? Hahah
Jel ovo bilo profesionalno pustanje, samo ne mozemo vama sakrit nikako provalite nas iako smo se potrudilimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:57The science of being a bitch at its finest.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:52Bosnjastvo at its finestprisonbreak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:43Kmecite Mostarci,kad su bas krali govorili ste da je sve regulari danas je sve regular glupavi konji
![]()
Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:25Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
![]()
![]()
![]()
Kmečiiiiiiii, cviliiiiiii, stenjiiiii....
Jes vidio bezobrazluka jos savjetovali nemojte u go nego pored gola al dobro proslo... nego ste nas skontalimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:26Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:25Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice
drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:49Jes vidio bezobrazluka jos savjetovali nemojte u go nego pored gola al dobro proslo... nego ste nas skontalimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:26Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.![]()
![]()
Ja bih razumio to druze, npr ustali momci iz Sarajeva na centralnoj da skandiraju za Vedrana i par ovih im govori sjedite dole sta glumite. Reko vidi ovih par mangupa, il su debili il ni ne znaju sta je u pitanju. Hajd reko manjina su pacijenata ima svugdje.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:50Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice![]()
Ma falio je Dino Hasanovic jer nismo imali mi svog Gavrica, kao i Zeljkovic.harden je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:55Ja bih razumio to druze, npr ustali momci iz Sarajeva na centralnoj da skandiraju za Vedrana i par ovih im govori sjedite dole sta glumite. Reko vidi ovih par mangupa, il su debili il ni ne znaju sta je u pitanju. Hajd reko manjina su pacijenata ima svugdje.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:50Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice![]()
Al ovo za sudiju vecina tribine govori tako, ybt svi se zale namjesta se Sarajevu a stoper Veleza suta frajera u petercu, nije ni blizu lopte.
Losa utakmica sve u svemu, meni je drag Velez al sa dva raspolozena igraca od 11 se ne moze igrati. Brandao i Manev jedini dobri, ovo ostalo lose skroz. Los protok lopte, melja se puno, u sredini su ih unistili Gavric i onaj drugi, svaki duel su dobili.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, antisisoja1919, ASD, bhfanatic14, CAZIN, Guest1945, newton_heath_lyr, Sheyi, VolimBiH96 i 137 gostiju.