Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Svaka cast za mostarce, pokazali su da su pravi navijaci. Nisu dozvolili, da policija izvede horde. 
Na klupi Zrinjskog Rogatacki Rudonja samo blagi upgrade sto se tice opreme 
-
drakensang
- Kontakt:
Jes vidio bezobrazluka jos savjetovali nemojte u go nego pored gola al dobro proslo... nego ste nas skontalimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:26Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:25Eeeee jest jest, kako smo namazani jes vidiomohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:24Kakav penal pravi igrac Veleza. Zasto udariti loptu kada mozes igraca 5arajeva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
drakensang
- Kontakt:
Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice
- forza_juve
- Kontakt:
drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:49Jes vidio bezobrazluka jos savjetovali nemojte u go nego pored gola al dobro proslo... nego ste nas skontalimohikanac12 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:26Kako ste se sageli profesionalno. Satro galama, protesti, kuknjava. Prazan go dva puta ne pogađaju.![]()
![]()
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ja bih razumio to druze, npr ustali momci iz Sarajeva na centralnoj da skandiraju za Vedrana i par ovih im govori sjedite dole sta glumite. Reko vidi ovih par mangupa, il su debili il ni ne znaju sta je u pitanju. Hajd reko manjina su pacijenata ima svugdje.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:50Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice![]()
Al ovo za sudiju vecina tribine govori tako, ybt svi se zale namjesta se Sarajevu a stoper Veleza suta frajera u petercu, nije ni blizu lopte.
Losa utakmica sve u svemu, meni je drag Velez al sa dva raspolozena igraca od 11 se ne moze igrati. Brandao i Manev jedini dobri, ovo ostalo lose skroz. Los protok lopte, melja se puno, u sredini su ih unistili Gavric i onaj drugi, svaki duel su dobili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Solidna utakmica u BL, ne kao ona lakrdija danas u Mostaru.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
VAR na bh. način kaže OFSAJD...komedija, ali odluka je dobra 
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 23 nov 2019, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Prpa kod komsija pred sutrasnju utakmicu 
-
drakensang
- Kontakt:
Ma falio je Dino Hasanovic jer nismo imali mi svog Gavrica, kao i Zeljkovic.harden je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:55Ja bih razumio to druze, npr ustali momci iz Sarajeva na centralnoj da skandiraju za Vedrana i par ovih im govori sjedite dole sta glumite. Reko vidi ovih par mangupa, il su debili il ni ne znaju sta je u pitanju. Hajd reko manjina su pacijenata ima svugdje.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:50Hahahah a to su ti slucajevi x, eto nema hajvana u Bihacu sve s kravatom gledaju urakmice![]()
Al ovo za sudiju vecina tribine govori tako, ybt svi se zale namjesta se Sarajevu a stoper Veleza suta frajera u petercu, nije ni blizu lopte.
Losa utakmica sve u svemu, meni je drag Velez al sa dva raspolozena igraca od 11 se ne moze igrati. Brandao i Manev jedini dobri, ovo ostalo lose skroz. Los protok lopte, melja se puno, u sredini su ih unistili Gavric i onaj drugi, svaki duel su dobili.
To za psovanje, ma vruce glave majstore, poslije tekme ostali su neki momci iz HZ, **** primis go i sve ti na kuratz ide. Vidio si reakciju kad su se pokoskali hz i murija, tako da ..
Momci regularno sa salovima sjedili na centralnoj
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dobra brojka Ultrasa
Zeljkovic bas los.isto, previse fizicki slaba sredina da parira Sarajevu. Onaj Osmic sto je usao tacno se vidi da je mlad i zelen za ovakvog muskog nogometa, naivno ide u svaki duel odnesu ga ljudi.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:06Ma falio je Dino Hasanovic jer nismo imali mi svog Gavrica, kao i Zeljkovic.
To za psovanje, ma vruce glave majstore, poslije tekme ostali su neki momci iz HZ, **** primis go i sve ti na kuratz ide. Vidio si reakciju kad su se pokoskali hz i murija, tako da ..
Treba Velez prvo odbranu pojacati pa onda dalje. Sto Behram nije igrao? Ja onog Cvijanovica nisam primjetio uopce da igra dok mi ne rece drug.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da kaže zašto vjerovatno bi se ova liga i zatvorila napokon...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
drakensang
- Kontakt:
Lose selektovana ekipa, skripi na puno pozicija a Seid je takav da ni u ovoj konkurenciji ne moze da se izbori.harden je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:11Zeljkovic bas los.isto, previse fizicki slaba sredina da parira Sarajevu. Onaj Osmic sto je usao tacno se vidi da je mlad i zelen za ovakvog muskog nogometa, naivno ide u svaki duel odnesu ga ljudi.drakensang je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:06Ma falio je Dino Hasanovic jer nismo imali mi svog Gavrica, kao i Zeljkovic.
Treba Velez prvo odbranu pojacati pa onda dalje. Sto Behram nije igrao? Ja onog Cvijanovica nisam primjetio uopce da igra dok mi ne rece drug.
Velezu treba doooosta da bude konkurentan, od golmana stopera veznjaka krila, ali bit ce. Ne sekiram se za to, ostat cemo u ligi i momcima ne mozss nista zamjerit, posebno nakon loseg starta.
Manev i Brandao su stvarno klase.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
NE U NATO...kakvi su ovo pacijenti to nisu istine jbt

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ne. Tipični primjer pravila "nove akcije". Čist gol.
U trenutku upućivanja lopte igrač se nalazio u ofsajdu tako da je opravdano poništen gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.