FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte misliti da sam nadrogiran ali samo želim da **** štrumfiće sa našeg SJEVERA "VEDRAN PULJIĆ"
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ako bude 12 milja, puna saka brade 
Na zalost, takvo je vrijeme doslo. Nekad je bez problema dolazilo 25 000, ali ta vremena su prosla.
Prvi i drugi na tabeli, gradski derbi, zajednicka nasa bruka je i 15 a ne 12 ili manje hiljada.
Ali s obzirom na kvalitet fudbala i na uslove na stadionu i ovo je puno. Bit ce kisa, bit ce hladno, puhat ce vjetar. Budala je svako ko povede dijete po takvim uslovima na utakmicu, realno. Ajmo realno, da li nekom iz drugog grada u BiH se ispalti dati 100KM i da li je ono sto ce vidjeti i dozivjeti vrijedno tih para i vremena? Budite samo iskreni, bez patetike.
Mozda ja ne trebam pricati o ovome, jer necu biti na utakmici, bit cu udaljen 1500 kilimetara za vrijeme igranja utakmice i nisam u mogucnosti doci, ali budite realni sami prema sebi i logicno rezonujte stvari. Mastanje o nekim nerealnim ciframa, ne vidim da ce vam nesto dobro donjeti.
Na zalost, takvo je vrijeme doslo. Nekad je bez problema dolazilo 25 000, ali ta vremena su prosla.
Prvi i drugi na tabeli, gradski derbi, zajednicka nasa bruka je i 15 a ne 12 ili manje hiljada.
Ali s obzirom na kvalitet fudbala i na uslove na stadionu i ovo je puno. Bit ce kisa, bit ce hladno, puhat ce vjetar. Budala je svako ko povede dijete po takvim uslovima na utakmicu, realno. Ajmo realno, da li nekom iz drugog grada u BiH se ispalti dati 100KM i da li je ono sto ce vidjeti i dozivjeti vrijedno tih para i vremena? Budite samo iskreni, bez patetike.
Mozda ja ne trebam pricati o ovome, jer necu biti na utakmici, bit cu udaljen 1500 kilimetara za vrijeme igranja utakmice i nisam u mogucnosti doci, ali budite realni sami prema sebi i logicno rezonujte stvari. Mastanje o nekim nerealnim ciframa, ne vidim da ce vam nesto dobro donjeti.
Nema daleko sam, umro mi ovaj umro mi onaj. SVI NA SJEVER SARAJEVO FOREVER
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
BRAĆO SAMO SE SJETITE KAKO ĆE **** PISAT DA JE VIŠE BILO NA JUGU NEGO NA SJEVERU
E BOGAMI NEĆE!
GRMI SA SJEVERAAAAAAA!!!!

12. igrač kluba iz Titove 38b
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Isplati.
SVI NA SJEVER!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nas svaka tekma izadje po 30-40km i itekako se isplati. Manite se kise, uslova i ostalih izgovora. Prvi smo a dolazi plava fekalija! I nas ce sjever opet biti najjaci...
NEMA NAZAD
- JavierBosnia
- Kontakt:
Veliki je Sarajevo grad da je 15 milja neka cifra, i bez da dolaze iz drugih gradova
Svi na Kosevo!
Svi na Kosevo!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja 4 godina idem na Sjever i icicu jos 44
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
ajdohordas
- Kontakt:
Smrt nakaradnoj plavoj kurvetini !!!
Hajmo raja SVI NA SJEVER
Nemojte da onih iz osnovne bude vise nego nas i da budu glasniji od nas.
Nemojte da onih iz osnovne bude vise nego nas i da budu glasniji od nas.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Ja bih napravio stadion bez tribina, prvo se uštedi para, a i vremena gradnje. Stream majka.
Ja bih napravio stadion bez tribina, prvo se uštedi para, a i vremena gradnje. Stream majka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jes svegam', odo sutra šarnuti mojatv, telemach leti.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:55A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
MojaTV (sad HD) zakon, ako nisi kući onda webTV (dodatna 1KM mjesečno)AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 02:19Jes svegam', odo sutra šarnuti mojatv, telemach leti.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:55A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Hajde šampioneee!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sarajevo, 30.11.2019. (Subota) 4 stepena - decembar je na pragu!
Kisica do 13h, a onda nema ni kapi negdje do 18h kada ce koja kap past niz obraze kona
Kisica do 13h, a onda nema ni kapi negdje do 18h kada ce koja kap past niz obraze kona
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Najgore je što će i poslije ovolikog hajcanja bit jedva 10-11 hiljada. Samo ćete se nafurat da može doći 15-17 hiljada a to je, u ovim uslovima, skoro nemoguće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12-13K je neki maximum što se može izvući.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, nedimmmm1337 i 9 gostiju.