FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BRAĆO SAMO SE SJETITE KAKO ĆE **** PISAT DA JE VIŠE BILO NA JUGU NEGO NA SJEVERU
E BOGAMI NEĆE!
GRMI SA SJEVERAAAAAAA!!!!

12. igrač kluba iz Titove 38b
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Isplati.
SVI NA SJEVER!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nas svaka tekma izadje po 30-40km i itekako se isplati. Manite se kise, uslova i ostalih izgovora. Prvi smo a dolazi plava fekalija! I nas ce sjever opet biti najjaci...
NEMA NAZAD
- JavierBosnia
- Kontakt:
Veliki je Sarajevo grad da je 15 milja neka cifra, i bez da dolaze iz drugih gradova
Svi na Kosevo!
Svi na Kosevo!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja 4 godina idem na Sjever i icicu jos 44
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
ajdohordas
- Kontakt:
Smrt nakaradnoj plavoj kurvetini !!!
Hajmo raja SVI NA SJEVER
Nemojte da onih iz osnovne bude vise nego nas i da budu glasniji od nas.
Nemojte da onih iz osnovne bude vise nego nas i da budu glasniji od nas.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Ja bih napravio stadion bez tribina, prvo se uštedi para, a i vremena gradnje. Stream majka.
Ja bih napravio stadion bez tribina, prvo se uštedi para, a i vremena gradnje. Stream majka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jes svegam', odo sutra šarnuti mojatv, telemach leti.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:55A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
MojaTV (sad HD) zakon, ako nisi kući onda webTV (dodatna 1KM mjesečno)AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 02:19Jes svegam', odo sutra šarnuti mojatv, telemach leti.holyman je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:55A zamisli imas mojutv pa ne placas stream. Ustedis 2 marke i usmjeris ih na kupovinu cipsa i to velikogAlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2019, 01:52Kako nekome može biti bolje na stadionu od streama? Odeš mrzneš se, ode ti zdravlje, neuslovan stadion. Dok platiš karte i gorivo, pa nigdje te nema. Ovako u toplom domu, sastane nas se, stream dvije markice, te usputni troškovi u vidu pivani grickalica. Ako je neko stipsa teška, onda more i bez grickalica, dzabali.
Hajde šampioneee!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sarajevo, 30.11.2019. (Subota) 4 stepena - decembar je na pragu!
Kisica do 13h, a onda nema ni kapi negdje do 18h kada ce koja kap past niz obraze kona
Kisica do 13h, a onda nema ni kapi negdje do 18h kada ce koja kap past niz obraze kona
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Najgore je što će i poslije ovolikog hajcanja bit jedva 10-11 hiljada. Samo ćete se nafurat da može doći 15-17 hiljada a to je, u ovim uslovima, skoro nemoguće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12-13K je neki maximum što se može izvući.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zanemarite posjetu, jer dok se ne bude imao uslovan stadion, u vrijeme Nov-Dec nema sanse da bude vise od 15k, pa makar i real madrid dosao...
Tuzno, ali tako...
Manje se opterecujte po pitanju posjete... Ako zelis, dodji, ako ne.. ima moja tv.. i to je to..
Tuzno, ali tako...
Manje se opterecujte po pitanju posjete... Ako zelis, dodji, ako ne.. ima moja tv.. i to je to..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad bi doveli modernog evropskog trenera i posjeta bi bila bolja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
HAJMO MALO OPTIMIZMA LJUDI, BUDITE REALNI ISPRED TV-A A NAS BOLESNIKE STO CEMO U SUBOTU DA KISNEMO OSTAVITE DA SE ŠIRIMO NA SJEVERU!!!!
NA SJEVERU UVIJEK ŠPICAAAA!!!!!
NA SJEVERU UVIJEK ŠPICAAAA!!!!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
Mi nemamo kulture da smeće bacimo u kontenjer, nego ostavljamo ispred istog, a kamoli da se ima kultura da se ide na stadione...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.