Zamisli da su stavili Guzinu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kupus army je napisao/la: ↑27 nov 2019, 19:02Ide sjever 3+ hiljade, istok ce biti standardno dobar, a bice i njihovih starijih simpatizera na zapadu, skola fudbala iz Janje 50 djecaka dolazi na derbi, kao gosti F.K.S.
Burazeru i tebe opasno prenosi
Pustite se vi pisanja po formumima i po FB, svi na istoj strani, nego uzmite telefone u ruke, spustite malo ego, nazovite raju sa zapada da vas ispostuju da se vrate na sjever inace je brukanje. Napravite koji satanak pozovite starije momke da pozovu ostalu raju, ja garantunem da samo 10 pravih ljudi sa zapada kazu idemo na sjever da bi i svi ostali za njima. A zna se vrlo dobro kojih su to 10. Angazujte se malo. Pisanje po forumima i FB je **** od angazmana.
revolt je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:39Pustite se vi pisanja po formumima i po FB, svi na istoj strani, nego uzmite telefone u ruke, spustite malo ego, nazovite raju sa zapada da vas ispostuju da se vrate na sjever inace je brukanje. Napravite koji satanak pozovite starije momke da pozovu ostalu raju, ja garantunem da samo 10 pravih ljudi sa zapada kazu idemo na sjever da bi i svi ostali za njima. A zna se vrlo dobro kojih su to 10. Angazujte se malo. Pisanje po forumima i FB je **** od angazmana.
E ovo treba uradit ko zna te ljude, bar sad za ovaj yebeni derbi da sjever bude kako treba yebemu mater, dajte da se raja vrati da zagrmimo kao nekad.revolt je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:39Pustite se vi pisanja po formumima i po FB, svi na istoj strani, nego uzmite telefone u ruke, spustite malo ego, nazovite raju sa zapada da vas ispostuju da se vrate na sjever inace je brukanje. Napravite koji satanak pozovite starije momke da pozovu ostalu raju, ja garantunem da samo 10 pravih ljudi sa zapada kazu idemo na sjever da bi i svi ostali za njima. A zna se vrlo dobro kojih su to 10. Angazujte se malo. Pisanje po forumima i FB je **** od angazmana.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, InatSilniBosanski, mire971, NazorUso, OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 50 gostiju.