FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Zahvaljujem se čitavom klubu, svim zaposlenim, mojim igračima, pomoćnicima i predsjedniku na ovoom nezaboravnom iskustvu u prelijepom gradu kao što je Napulj", poručio je Ancelotti

Evo i Esad Selimovic napustio Olimpic, da nece kod nas?
- robertkosar
- Kontakt:
Vozdra Brate po boji

Samnom je isao u skolu Troljo Zgembo da niste kakvi rodjaci

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Svi koji misle da cemo dovesti neko zvucno trenersko ime se varaju pa Nikolic se nasmijao samo na pomisao da dodje ovdje a zbog cega. Nek se zapitaju u upravi zasto nece niko ozbiljan da ih prihvati ni da prica s njima a sve zbog njihovog ne postovanja kluba i neznanja prije svega. Bas treba jednom Nikolicu i sl.da mu Sabrina i rumeni naredjuju.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- robertkosar
- Kontakt:
Jok bit ce i dalje trener mladjih kategorija a mjenja ga bivsi to je tako odlucila uprava vucina

Pazi lijevo... Eno ga desno... Gore... Spuštaj.. fijuuu... Jabadibadabadaaa
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
To mi je unukrobertkosar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:44Vozdra Brate po boji![]()
Samnom je isao u skolu Troljo Zgembo da niste kakvi rodjaci![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
90% ljudi bi došlo u Sarajevo ako bi zadovoljio njihove uslove, posebno ovi ''naši'' sa balkana. Sabrina je tehnički šef svima u klubu i ima ovlasti da naređuje, trener je daleko ispod te pozicije. To je normalno s tim da se zna čija je ''zadnja'' u našem klubu.mensur55 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:49Svi koji misle da cemo dovesti neko zvucno trenersko ime se varaju pa Nikolic se nasmijao samo na pomisao da dodje ovdje a zbog cega. Nek se zapitaju u upravi zasto nece niko ozbiljan da ih prihvati ni da prica s njima a sve zbog njihovog ne postovanja kluba i neznanja prije svega. Bas treba jednom Nikolicu i sl.da mu Sabrina i rumeni naredjuju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Ja sam 1969 isao u prvi osnovneZgemboHZ je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:59To mi je unukrobertkosar je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:44Vozdra Brate po boji![]()
Samnom je isao u skolu Troljo Zgembo da niste kakvi rodjaci![]()
![]()

Zamoli ove admine da ti naprave avatar

Poslije ovog fijaska sa otpustanjem trenera prije zadnjeg kola i naknadnim Husrefovim nastupima na tv-u, svaki trener koji makar malo drzi do sebe nece doci, makar mu udovoljili na svaki zahtjev koji mu se prohtije. Zamislite da Nikolic dodje i desi mu se ista stvar, pa mislim da bi se radije grijao na bacvu ispod mosta nego sto bi to dozvolio.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
odličan za nas? pa ne borimo se za opstanak nego za titulu? Đani Salčin je Messi za ovu kladu....Napapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 12:11https://sportsport.ba/fudbal/fk-radnik- ... era/344136
Evo odlicnog igraca za nas. Nemojte samo govoriti kako moramo biti ambiciozniji, ovaj momak je fantastican igrac koji se pokazao u Radniku. Uz bolje saigrace, uopste ne sumnjam da bi se uklopio, pa neka Rahmanovic nastavi sa kartoniranjem.
igrač za subtop, dakle ispod 5-og mjesta...
upiše se on u listu strijelaca ali na terenu ga nema...nijedan drugi aspekt igre nema osim taj šut ponekad....
naravno, jer ozbiljni treneri ne gledaju ambicije i planove kluba, nego sjednu i prelistaju Avaze i ostalo žutiloNapapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:11Poslije ovog fijaska sa otpustanjem trenera prije zadnjeg kola i naknadnim Husrefovim nastupima na tv-u, svaki trener koji makar malo drzi do sebe nece doci, makar mu udovoljili na svaki zahtjev koji mu se prohtije. Zamislite da Nikolic dodje i desi mu se ista stvar, pa mislim da bi se radije grijao na bacvu ispod mosta nego sto bi to dozvolio.

posao se radi za novac....a u ovoj ligi nema drugog kluba gdje startuješ s vrha i dobiješ novac....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 11 dec 2019, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Po meni kostur ekipe bi bio :Kovacevic,Pidro,Lazis,Serbecic,Stanojevic,Djokanovic,Oremus,Rahmanovic,Tatar i Ahmetovic (mozda sam nekog bitnog ispustio).
- Zatim mislim da bi najvece pojacanje bilo produziti ugovore sa Laziem,Serbecicem i Stanojevicem . Rahmanovic je najbolji igrac FKS ,samo ako ima kakvu dobru ponudu ,nek ide ok . To sto se zamjerio pojedincima , treba provjeriti kome i zasto .
- Skripi nam na pozicijama desnih bocnih igraca (za klupe imamo). Tu bih trazio pojacanja , a i svaki dobar igrac bi dobro dosao (bez razliku na pozic.)
- Hadzicu bi sad trebalo biti lakse , jer je Husref bio autoritet kojeg je postovao ili se bojao . Akcenat je na njegovom radu .
- Zatim mislim da bi najvece pojacanje bilo produziti ugovore sa Laziem,Serbecicem i Stanojevicem . Rahmanovic je najbolji igrac FKS ,samo ako ima kakvu dobru ponudu ,nek ide ok . To sto se zamjerio pojedincima , treba provjeriti kome i zasto .
- Skripi nam na pozicijama desnih bocnih igraca (za klupe imamo). Tu bih trazio pojacanja , a i svaki dobar igrac bi dobro dosao (bez razliku na pozic.)
- Hadzicu bi sad trebalo biti lakse , jer je Husref bio autoritet kojeg je postovao ili se bojao . Akcenat je na njegovom radu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- forza_juve
- Kontakt:
Odavno vecu glupost nisam procitao, ponudi pare pa ces vidjeti sto nece doci. A taj drugi trener kao ne zna drugu stranu price i sto je stari trener nogiran uz naravno finu otpremninu. Jah eto zbog Husrefa niko nece doci u SarajevoNapapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:11Poslije ovog fijaska sa otpustanjem trenera prije zadnjeg kola i naknadnim Husrefovim nastupima na tv-u, svaki trener koji makar malo drzi do sebe nece doci, makar mu udovoljili na svaki zahtjev koji mu se prohtije. Zamislite da Nikolic dodje i desi mu se ista stvar, pa mislim da bi se radije grijao na bacvu ispod mosta nego sto bi to dozvolio.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Maksimovic je odlican igrac i treba da se udarimo nogom u dupe ako bi pristao da dodje u FKS jer sigurno ima kapacitet za vise, vjeruj mi. Gledao sam ga licno barem 10 meceva, nikada nije bio nevidljiv, a u najgorem slucaju bi bio dobar kao dzoker, narocito zbog Rahmanovicevih cestih kartona. U Radnik je dosao radi propalog ino angazmana i poznanstva sa Krstajicem.Denchi je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:11odličan za nas? pa ne borimo se za opstanak nego za titulu? Đani Salčin je Messi za ovu kladu....Napapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 12:11https://sportsport.ba/fudbal/fk-radnik- ... era/344136
Evo odlicnog igraca za nas. Nemojte samo govoriti kako moramo biti ambiciozniji, ovaj momak je fantastican igrac koji se pokazao u Radniku. Uz bolje saigrace, uopste ne sumnjam da bi se uklopio, pa neka Rahmanovic nastavi sa kartoniranjem.
igrač za subtop, dakle ispod 5-og mjesta...
upiše se on u listu strijelaca ali na terenu ga nema...nijedan drugi aspekt igre nema osim taj šut ponekad....
naravno, jer ozbiljni treneri ne gledaju ambicije i planove kluba, nego sjednu i prelistaju Avaze i ostalo žutiloNapapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:11Poslije ovog fijaska sa otpustanjem trenera prije zadnjeg kola i naknadnim Husrefovim nastupima na tv-u, svaki trener koji makar malo drzi do sebe nece doci, makar mu udovoljili na svaki zahtjev koji mu se prohtije. Zamislite da Nikolic dodje i desi mu se ista stvar, pa mislim da bi se radije grijao na bacvu ispod mosta nego sto bi to dozvolio.![]()
![]()
![]()
posao se radi za novac....a u ovoj ligi nema drugog kluba gdje startuješ s vrha i dobiješ novac....
Sto se trenera tice, nisi u pravu jer trener kalibra Nikolica uvijek moze raditi u bilo regionu, a vjerovatno i po zemljama tipa Austrija, Belgija, Holandija i sl. Sigurno da bi recimo prije radio u Den Haagu za 15.000 eura nego kod nas za 20.000 eura (iako mi tu cifru ne mozemo priustiti, ali shvatas poentu).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ne poima tvoj mozak cinjenicu da kvalitetan trener moze birati klubove u regionu i slabijim evropskim ligama. Ponudi pare Nikolicu i neka mu ponudi Vojvodina, pa ces vidjeti sta ce odabrati, iako smo mi veci klub.forza_juve je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:18Odavno vecu glupost nisam procitao, ponudi pare pa ces vidjeti sto nece doci. A taj drugi trener kao ne zna drugu stranu price i sto je stari trener nogiran uz naravno finu otpremninu. Jah eto zbog Husrefa niko nece doci u SarajevoNapapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:11Poslije ovog fijaska sa otpustanjem trenera prije zadnjeg kola i naknadnim Husrefovim nastupima na tv-u, svaki trener koji makar malo drzi do sebe nece doci, makar mu udovoljili na svaki zahtjev koji mu se prohtije. Zamislite da Nikolic dodje i desi mu se ista stvar, pa mislim da bi se radije grijao na bacvu ispod mosta nego sto bi to dozvolio.
ma kakav odličan igrač, jbt, mi trebamo tražit boljeg od Rahmana jer je i on toplo-hladno, a ne nekakve polovne centralne vezne....Napapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:19
Maksimovic je odlican igrac i treba da se udarimo nogom u dupe ako bi pristao da dodje u FKS jer sigurno ima kapacitet za vise, vjeruj mi. Gledao sam ga licno barem 10 meceva, nikada nije bio nevidljiv, a u najgorem slucaju bi bio dobar kao dzoker, narocito zbog Rahmanovicevih cestih kartona. U Radnik je dosao radi propalog ino angazmana i poznanstva sa Krstajicem.
Sto se trenera tice, nisi u pravu jer trener kalibra Nikolica uvijek moze raditi u bilo regionu, a vjerovatno i po zemljama tipa Austrija, Belgija, Holandija i sl. Sigurno da bi recimo prije radio u Den Haagu za 15.000 eura nego kod nas za 20.000 eura (iako mi tu cifru ne mozemo priustiti, ali shvatas poentu).

što bi radio u den haagu? klub koji nema projekta nikakvog, ne igra evropu, kantaju ih svi živi i samo se bori da ostane u ligi....i uz to za manje para...
preglupo. ne vidim šta je tu čar? nikad titulu nećeš uzet, nikad nećeš u većem klubu radit jer oni svoje bivše igrače postavljaju ili neko ime....
daj ba. pa u Angoli je bolje bit trener šampionske/prve momčadi nego u den haagu...kad uzmeš titule puniš cv, ne znam šta možeš napunit vodeći ekipu koja ispada...zato to i rade anonimusi goli, prvi posao itd.
pa ako bi izabrao Vojvodinu ispao bi glup, iz istih razloga, nikad neće ući vojvodina u trku za titulu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zasto ne Dzenan Uscuplic ? Evo zasto da :
- 2x dobio priliku i 2 trofeja .
- Poznaje kvalitete mladih igraca ( a to je opredjeljenje kluba)
- I nesto jako malo bitno rodjen u Sarajevu . Neka vala jednom i neko bitan bude rodjen u Seheru .
- Trener iz vana je macak u vreci (Jesic,Jarni ..). Skupi brate , ne mozes otjerati bez milion KM .
- Uscuplic + 1-2 dobra pojacanja = neko ala Jesic (mislim na finansije ,odnosno $). Pristat ce i na 6 mj ,bez klauzule otpremnina .
Znam i zasto ne :
- nema licencu (rjesivo- pomocnik- mozda se i on dozove i upise preko pauze)
- slab mu vokabular
- cugo ili cuga (ko ne bi cugao sa Puzigacom & company)
- svi veliki treneri su bili anonimusi u startu (Portugal,Njemacka ...)
-
- Kontakt:
Pozdrav i tebi , ne znam da li je aktivan , ali jedan jako ljubazan mladic je @astonHZ , taj bi ti mogao rijesiti problem. Dobro dosao , sto se trenera tice slicno razmisljamo . Da li grijesimo ?
Mi samo mozemo dovesti nekog ako damo duplo vise novca od nekog osrednjeg kluba iz Rumunije. Direktor kluba treba biti neko ko je uticajan posebno u sportu i u drugim sferama drustva a ne da pravi sebi neprijatelje svjesno ili ne vjerovatno neznanjem. Nije problem samo u Sabrini, problem je sto su i ovi prije nje a i ona srozali ime kluba pa nas ljudi gledaju ko da smo Gosk a ne najveci klub u Drzavi.MortemHz je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:0090% ljudi bi došlo u Sarajevo ako bi zadovoljio njihove uslove, posebno ovi ''naši'' sa balkana. Sabrina je tehnički šef svima u klubu i ima ovlasti da naređuje, trener je daleko ispod te pozicije. To je normalno s tim da se zna čija je ''zadnja'' u našem klubu.mensur55 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:49Svi koji misle da cemo dovesti neko zvucno trenersko ime se varaju pa Nikolic se nasmijao samo na pomisao da dodje ovdje a zbog cega. Nek se zapitaju u upravi zasto nece niko ozbiljan da ih prihvati ni da prica s njima a sve zbog njihovog ne postovanja kluba i neznanja prije svega. Bas treba jednom Nikolicu i sl.da mu Sabrina i rumeni naredjuju.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE