ma kakav odličan igrač, jbt, mi trebamo tražit boljeg od Rahmana jer je i on toplo-hladno, a ne nekakve polovne centralne vezne....Napapijri je napisao/la: ↑11 dec 2019, 18:19
Maksimovic je odlican igrac i treba da se udarimo nogom u dupe ako bi pristao da dodje u FKS jer sigurno ima kapacitet za vise, vjeruj mi. Gledao sam ga licno barem 10 meceva, nikada nije bio nevidljiv, a u najgorem slucaju bi bio dobar kao dzoker, narocito zbog Rahmanovicevih cestih kartona. U Radnik je dosao radi propalog ino angazmana i poznanstva sa Krstajicem.
Sto se trenera tice, nisi u pravu jer trener kalibra Nikolica uvijek moze raditi u bilo regionu, a vjerovatno i po zemljama tipa Austrija, Belgija, Holandija i sl. Sigurno da bi recimo prije radio u Den Haagu za 15.000 eura nego kod nas za 20.000 eura (iako mi tu cifru ne mozemo priustiti, ali shvatas poentu).
što bi radio u den haagu? klub koji nema projekta nikakvog, ne igra evropu, kantaju ih svi živi i samo se bori da ostane u ligi....i uz to za manje para...
preglupo. ne vidim šta je tu čar? nikad titulu nećeš uzet, nikad nećeš u većem klubu radit jer oni svoje bivše igrače postavljaju ili neko ime....
daj ba. pa u Angoli je bolje bit trener šampionske/prve momčadi nego u den haagu...kad uzmeš titule puniš cv, ne znam šta možeš napunit vodeći ekipu koja ispada...zato to i rade anonimusi goli, prvi posao itd.
pa ako bi izabrao Vojvodinu ispao bi glup, iz istih razloga, nikad neće ući vojvodina u trku za titulu....