FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

astonHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la astonHz » 11 dec 2019, 18:50

Samozdravlje je napisao/la:
11 dec 2019, 18:44
ZgemboHZ je napisao/la:
11 dec 2019, 17:05
Pozdrav braco.
Nadam se da ce neko od nase djece preuzeti klupu naseg kluba. Dzeno ili Mirza!

Moze li mi neko objasniti kako se postavlja slika na avatar?
Pozdrav i tebi , ne znam da li je aktivan , ali jedan jako ljubazan mladic je @astonHZ , taj bi ti mogao rijesiti problem. Dobro dosao , sto se trenera tice slicno razmisljamo . Da li grijesimo ?
Svoje ime u gornjem cosku klikni, Profil/Postavke, Profil, Avatar. Tu zalijepi slicicu i miran si :D Dobro nam dosao.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 dec 2019, 18:58

@denchi, stvarno si optimista, ali ne smijemo biti zaslijepljeni ljubavi prema FKS. Bolja stavka u CV je kada budes 9.sa Den Haagom nego prvak BiH. Druga stvar su bolji fudbaleri, bolji uslovi za rad, profesionalizam, ma sve. Ja bih volio da si ti u pravu, niko sretniji ne bi bio.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 dec 2019, 19:10

Napapijri je napisao/la:
11 dec 2019, 18:58
@denchi, stvarno si optimista, ali ne smijemo biti zaslijepljeni ljubavi prema FKS. Bolja stavka u CV je kada budes 9.sa Den Haagom nego prvak BiH. Druga stvar su bolji fudbaleri, bolji uslovi za rad, profesionalizam, ma sve. Ja bih volio da si ti u pravu, niko sretniji ne bi bio.
pa nije kralju, jer 9,mjesto ne ide u cv uopšte, a šampion pa makar i zanzibara ide...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 dec 2019, 19:17

Denchi je napisao/la:
11 dec 2019, 19:10
Napapijri je napisao/la:
11 dec 2019, 18:58
pa nije kralju, jer 9,mjesto ne ide u cv uopšte, a šampion pa makar i zanzibara ide...
Pa ovdje nas uvjeravaju da Custovic ima dobar CV jer je vodio Oostende 15 utakmica i bio pomocnik? Malo smo postali kontradiktorni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 dec 2019, 19:22

Sa ovim budzetom krupan zalogaj nikolic, ne znam koliko bi on kosto ali npr i prosinecki je imo 15k eura u repki a tu su negdje, mozda

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 dec 2019, 19:29

Cuj price nece niko preuzeti tim?! Hajd ima ovih sto vole klub, uvijek oni mogu uskociti. Pojeftino...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 dec 2019, 19:34

Napapijri je napisao/la:
11 dec 2019, 19:17

Pa ovdje nas uvjeravaju da Custovic ima dobar CV jer je vodio Oostende 15 utakmica i bio pomocnik? Malo smo postali kontradiktorni.
uvjeravaju nas da je dobar trener i posebice specijalizirao u vraćanju mentaliteta, atmosfere....kada bi ga klub stavio na par tekmi da vodi ekipu dok ne nađu novog, on bi napravio fenomenalne rezultate protiv velikih ekipa pa bi ga ostavili duže i jer ekipe igrača dobro reaguju na njega i žele raditi za njega....

on je moderna tipa trenera ali i jeste mlad i nov u poslu trenera... ove nabrojane osobine očigledno bi se dobro poklopile s onim što nam treba, izuzev što mi naravno idemo na trofej a on sa tim nema nikakvog iskustva....

tako da s jednog aspekta bi mogao valjat ali i ne nužno....

takođe vodio Oostende,Beveren i bio pomoćnik u Kortrijku koji ima zna se kakvu vezu s nama....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 11 dec 2019, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 dec 2019, 19:36

Husref i njegov sš s porezom sigurno preko 33 000 mjesecno. A kvalitet...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 dec 2019, 19:56

Cuj Dragan Jovic :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 dec 2019, 19:58

Dragan Jović ozbiljan kandidat za klupu Sarajeva :facepalm: :facepalm: , nadam se da je ovo šala ili neka greška.Taj je nakon Zete trebao dobiti zabranu da priđe Koševu

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 11 dec 2019, 20:01

@simidobar. Eh, cvrkutiću moj... Tvoja zemlja je i moja zemlja. Tvoje kosti su i moje kosti. Tvoja radost je i moja radost i tuga isto. Ne mogu ti opisati koliko mi je krivo sto me dozivljas kao pripadnika nekog tora, nisam ja iz te price.
Ko sam i kakav sam, kako rekoh, davno sam dokazao i danas svaki dan dokazujem na puno vaznijim mjestima nego sto je ovaj forum. Srce mi krvari zato sto to ne razumijes, ali zato razumijem ja tebe. Lakse je zabiti zastavu u zemlju, nego plug i ralo. O tome malo razmisli, pusti se price o Srbima, Hrvatima, Bosnjacima itd, ljubavi prema domovini, rukom na srcu i suzom u oku. Neko je nekad rekao: Patriotizam je posljednje utociste hulja. Znas kako ide ona pjesmica? Ma ucio si je u skoli garant!
Domovina se brani dobrotom
I cascu i znanjem
Domovina se brani ljepotom
I lijepim vaspitanjem...
Nemoj da ti to budu nepoznate kategorije.

Uzdravlju i veselju
I ponjamke se na želju.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 dec 2019, 20:01

ElCartel11 je napisao/la:
11 dec 2019, 19:56
Opet "radio sarajevo" ? :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 11 dec 2019, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 dec 2019, 20:01

Jel se ovi sale za Jovica ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 dec 2019, 20:05

VenamaHrabrih je napisao/la:
11 dec 2019, 20:01
@simidobar. Eh, cvrkutiću moj... Tvoja zemlja je i moja zemlja. Tvoje kosti su i moje kosti. Tvoja radost je i moja radost i tuga isto. Ne mogu ti opisati koliko mi je krivo sto me dozivljas kao pripadnika nekog tora, nisam ja iz te price.
Ko sam i kakav sam, kako rekoh, davno sam dokazao i danas svaki dan dokazujem na puno vaznijim mjestima nego sto je ovaj forum. Srce mi krvari zato sto to ne razumijes, ali zato razumijem ja tebe. Lakse je zabiti zastavu u zemlju, nego plug i ralo. O tome malo razmisli, pusti se price o Srbima, Hrvatima, Bosnjacima itd, ljubavi prema domovini, rukom na srcu i suzom u oku. Neko je nekad rekao: Patriotizam je posljednje utociste hulja. Znas kako ide ona pjesmica? Ma ucio si je u skoli garant!
Domovina se brani dobrotom
I cascu i znanjem
Domovina se brani ljepotom
I lijepim vaspitanjem...
Nemoj da ti to budu nepoznate kategorije.

Uzdravlju i veselju
I ponjamke se na želju.
:thumbup: :mrgreen:

Nemoj gdje boli ako Boga znas.. zovi mene kako god hoces, nikakav nije problem.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2019, 20:08

Boga mi sportsport objavi.. ne bi volio da je istina jer mislim da možemo kvalitetnije proći.

Međutim, kako SportSport.ba saznaje od svih koji se danima spominju najbolje kotira nekadašnji trener bordo tima, koji već duže vrijeme u Angoli radi sjajan posao.

Radi se o iskusnom stručnjaku Draganu Joviću, koji je i u Bosni i Hercegovini radeći u Travniku, Zrinjskom, Zvijezdi i Sarajevu ostavio dobar dojam. A da li će bez bilo kakve sumnje, uvijek vruću trenersku klupu Sarajeva preuzeti Jović trebalo bi se saznati do kraja sedmice.

Kada bude imenovan šef struke biće poznat i plan priprema s tim što se već sada zna da će Bordo tim onaj najvažniji dio obaviti u Turskoj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 dec 2019, 20:09

Ovaj samo moze donjeti ebolu, a ne napredak.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 dec 2019, 20:12

Za sad nema nista od Jovica.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 dec 2019, 20:13

Gledam Dinamo-City i gledam kako se momci nisu prepali Citya, nego im izašli i pokazali zube, a ne ko mi protiv Atalante i Celtica, koji su 7 klasa ispod Citya povukli smo se ko pi.ke obicne nazad i cekali da nas ljudi pune, da se ne lazemo i ono 2-2 u Italiji ista tekma samo ljudi nas malo podcijenili i nisu nabijali pa im se omaklo o glavu mi predjemo dva puta centar i dva gola.
Ne moze me niko ubjedit da smo toliko losiji od Dinama, ne nego imamo je.eno pi.kasti stil koji kad dodju ekipe poput Celtica povucemo se i cekamo da nas napadaju, to je meni uzas zato mi je i drago sto je Husref otisao, zelim trenera koji ce izaci i pritisak napraviti bar 20 min nekoj veliloj ekipi i nema te ekipe koja ce olako izlaziti iz 16 m.
Mozda primi Dinamo i 5 vcrs, ali nigdje City nije bolji nesto, syebalo ih je vise onaj gol gdje City nije izbacio loptu. To samo ima u FK Sarajevo da Anel Hebibović i nekada Elvis Sarić izbacuju cim neko legne.

UPRAVO NA POTEZU SI
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 dec 2019, 20:14

simidobar je napisao/la:
Objavio sportsport.ba, nadam se da nije istina, jer u tom primjeru je Husref za njega Sir Alex Ferguson.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 dec 2019, 20:18

11 dec 2019, 20:14
simidobar je napisao/la:
Objavio sportsport.ba, nadam se da nije istina, jer u tom primjeru je Husref za njega Sir Alex Ferguson.
Moraju nekako smanjit ocekivanja. ;)

Ovaj ako dodje oni su svi mazohisti, 100% :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Konzerva, Tarapi, Velaxsa, Velo6 i 66 gostiju.