Nemoj nju jos uvijek, ona je maloljetna, mogu joj seke i mama nije problem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj nju jos uvijek, ona je maloljetna, mogu joj seke i mama nije problem
Da, vjerovatno bi se mogli dogovoriti sa njima. Poželio sam malo drugačiji dizajn, samo se font kod nas mijenja i tako godinama u krug.
Macron nije lose gledam sad imao bas lijepe dresoveMortemHz je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:54Da, vjerovatno bi se mogli dogovoriti sa njima. Poželio sam malo drugačiji dizajn, samo se font kod nas mijenja i tako godinama u krug.
Navodno smo prije 2 godine pokusavali uganjati New Balance, ali eto nije uspjelo.MortemHz je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:54Da, vjerovatno bi se mogli dogovoriti sa njima. Poželio sam malo drugačiji dizajn, samo se font kod nas mijenja i tako godinama u krug.
Al crna je nekako "standardna". Vidi danas kakav je trend u Evropi trećeg dresa. Divlja boja, nevezana za klub, divlji dizajn, škrabotine, linije... Zamisli zlatni dres Sarajeva sa bordo motivima, i u tom zlatu neki dezen Vučka recimo. Ili neki potpisi, nešta.Denchi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:23pa imamo crni dres sa ljiljanom zlatnim? koliko znam to je treća garnitura?
Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?
Je li ti stvarno opravdavas to sto par godina nosimo dresove istog dizajna?Zip je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:40Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?
Izgleda da malo previse vi mislite da je BiH a i klupski,fudbal nekome bitan, osim nama navijacima...
Ovde nit ima novca, nit kulture da bi neki veliki brend radio ono sto ti zelis.
A sutra kad bi opet Haad dosao, ili onaj NO1 i da prsvis dresove kakve ti hoces, opet bi bilo yebanja zato sto su losi... Itd...
Ajd ba malo vise realnosti...
Ja nemam nista protiv ovih dresova. Nosis najkvalitetniju opremj, zbog cega bi bio nezadovoljan opremom?zlo87 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:51Je li ti stvarno opravdavas to sto par godina nosimo dresove istog dizajna?Zip je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:40Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?
Izgleda da malo previse vi mislite da je BiH a i klupski,fudbal nekome bitan, osim nama navijacima...
A sutra kad bi opet Haad dosao, ili onaj NO1 i da prsvis dresove kakve ti hoces, opet bi bilo yebanja zato sto su losi... Itd...
Mozda je Zakaric zapao u snijegu, kao vlak u lektiri?!
Lazes ovaj napaceni narod!!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:55Iskreno,ja bi volio da promjenimo firmu koja nam proizvodi dresove,ako cemo dobiti novi dizajn dresova!Ja sam za 3 firme: Adidas,New Balance ili Under Armour..
Sigurno je da imamo kvalitetne dresove,ali nervira me isti dizajn vec 3,4 godine..Dosadio mi je i turkish airlines hahaha..Kad istekne ugovor sa njima volio bi da nam neko drugi bude glavni sponzor,jer cisto sumnjam da nesto puno zaradjujemo od turkisha..
Cuo sam da ce Nam kupiti svim igracima P30 pro?Jel to neka zezancija ili ozbiljno?Ako je istina,zamislite da nam Huawei bude glavni sponzor,to bi bilo top![]()
Ma ja se zeznuo..Kupuje svim igracima P10 liteAdo76 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:02Lazes ovaj napaceni narod!!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:55Iskreno,ja bi volio da promjenimo firmu koja nam proizvodi dresove,ako cemo dobiti novi dizajn dresova!Ja sam za 3 firme: Adidas,New Balance ili Under Armour..
Sigurno je da imamo kvalitetne dresove,ali nervira me isti dizajn vec 3,4 godine..Dosadio mi je i turkish airlines hahaha..Kad istekne ugovor sa njima volio bi da nam neko drugi bude glavni sponzor,jer cisto sumnjam da nesto puno zaradjujemo od turkisha..
Cuo sam da ce Nam kupiti svim igracima P30 pro?Jel to neka zezancija ili ozbiljno?Ako je istina,zamislite da nam Huawei bude glavni sponzor,to bi bilo top![]()
Upitanju je P30 lite!
![]()
![]()
![]()
O cemu ti ba pricas? Zeljeznicar dogovori sa Macronom saradnju, prije sa Umbrom, unikatni dresovi, Zrinjski, Sloboda. Svi oni mogu dogovoriti, jedino nama je problem. To sto tebi ne smeta isti dres 4 godine, ne znaci da to treba tako. Ne prica se ovdje o kvalitetu, pricamo o ozbiljnosti jednog sportskog kolektiva. I sa Haadom smo izgledali cirkus, ali ne ucimo iz svojih gresaka. Vazda ides u kontru raji i pravdas nesposobnost diletanata iz uprave.Zip je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:40Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?
Idi se umi hladnom vodom dozovi se maloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:55Iskreno,ja bi volio da promjenimo firmu koja nam proizvodi dresove,ako cemo dobiti novi dizajn dresova!Ja sam za 3 firme: Adidas,New Balance ili Under Armour..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, Rule_hz i 69 gostiju.