FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benjolos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benjolos » 19 jan 2020, 14:47

Denchi je napisao/la:
19 jan 2020, 14:00
jedini Ramović koji može u FK Sarajevo :kafa:
slika
Nemoj nju jos uvijek, ona je maloljetna, mogu joj seke i mama nije problem :mrgreen:
Bordo bijeli za život cijeli!!

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 19 jan 2020, 14:51

:opaopa: Ekipa je danas obavila odredjene testove u cilju odredjivanja antropoloških parametara potrebnih za daljnje planiranje trenažnog procesa.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jan 2020, 14:51

Procitao sam jutros one uzasne postove(sreca pa sitni sati - nadam se da je izbrisano na vrijeme) . Vjerovatno ti ljudi-momci sebe smatraju nezamjenjivim faktorom za klub i tribinu . Ono je UZAS , jeste da smo se gotovo navikli na te izlive mrznje . @Gospodineiz Sarajeva , mozes ti i bez zvjezdica iznijeti svoje misljenje . Tebi se obracam , jer smo imali lijepu prepisku . Mozda nisam u trendu (hvala Bogu), ne treba nam toliki izliv vulgarnosti i netrpeljivosti . @Samozdravlje se samobanuje (sto cu Vam nedostajati :urnebes: ) do nekog boljeg trenutka . Citati hocu , jer hvala Bogu ima tu na desetine dobrih pitara . Odoh ja na teme Dz.Musa(Pitarcina) i bh tenis . Pozdrav za one forumase koje gotivim(prepoznat ce e ) .
Sretno Vam do Titule i VV , aBd .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2020, 14:54

skoJaa je napisao/la:
19 jan 2020, 14:42
MortemHz je napisao/la:
19 jan 2020, 14:37
Bordo i zlatna :ljepota: ali za taj poduhvat nam treba sponzor biti No1, Haad ili neko sličan. :D
Neće to Nike raditi.
Nece Nike ali bi radio Macron, Joma, Kappa ili tako nesto. Ali valja se potruditi oko toga. Zato i jesmo opremljeni kao na terminu i 4 sezone nosimo iste dresove.
Da, vjerovatno bi se mogli dogovoriti sa njima. Poželio sam malo drugačiji dizajn, samo se font kod nas mijenja i tako godinama u krug.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 jan 2020, 14:55

4 godine iste dresove nosimo, zaista sjajan ugovor. Anjeli bi im pozavidio.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 19 jan 2020, 14:57

MortemHz je napisao/la:
19 jan 2020, 14:54
skoJaa je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Bordo i zlatna :ljepota: ali za taj poduhvat nam treba sponzor biti No1, Haad ili neko sličan. :D
Neće to Nike raditi.
Nece Nike ali bi radio Macron, Joma, Kappa ili tako nesto. Ali valja se potruditi oko toga. Zato i jesmo opremljeni kao na terminu i 4 sezone nosimo iste dresove.
Da, vjerovatno bi se mogli dogovoriti sa njima. Poželio sam malo drugačiji dizajn, samo se font kod nas mijenja i tako godinama u krug.
Macron nije lose gledam sad imao bas lijepe dresove
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 19 jan 2020, 14:59

MortemHz je napisao/la:
19 jan 2020, 14:54
skoJaa je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Neće to Nike raditi.
Navodno smo prije 2 godine pokusavali uganjati New Balance, ali eto nije uspjelo.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 19 jan 2020, 15:02

Zip je napisao/la:
19 jan 2020, 14:44
Eh tako je, treba yebat mater sto nosimo najpoznatiju marku, NIKE....
Nosi je i Celik, pa sta sa tim? Ne izgledamo kao jedan profesionalan klub i to je jedina istina. Trenerke pocijepane, niko ne nosi svoj broj itd.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jan 2020, 15:09

Denchi je napisao/la:
19 jan 2020, 14:23
skoroalen je napisao/la:
18 jan 2020, 20:41
bordopoeta je napisao/la:
18 jan 2020, 20:24

Ama kakva plava, Škoro poBogu, šta ti bi? :plac:
Ma govorim samo kako klubovi odstupaju od standardnih boja s tom trećom garniturom. Ja bih volio neku zlatnu varijantu sa bordo detaljima, ili eventualno neki baš retro dres, fazon 80tih, bez imena na leđima i onaj najjednostavniji font.
pa imamo crni dres sa ljiljanom zlatnim? koliko znam to je treća garnitura?
Al crna je nekako "standardna". Vidi danas kakav je trend u Evropi trećeg dresa. Divlja boja, nevezana za klub, divlji dizajn, škrabotine, linije... Zamisli zlatni dres Sarajeva sa bordo motivima, i u tom zlatu neki dezen Vučka recimo. Ili neki potpisi, nešta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jan 2020, 15:33

Gdje nestade euforija od sinoć?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2020, 15:40

skoJaa je napisao/la:
19 jan 2020, 15:02
Zip je napisao/la:
Nosi je i Celik, pa sta sa tim? Ne izgledamo kao jedan profesionalan klub i to je jedina istina. Trenerke pocijepane, niko ne nosi svoj broj itd.
Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?

Izgleda da malo previse vi mislite da je BiH a i klupski,fudbal nekome bitan, osim nama navijacima...
Ovde nit ima novca, nit kulture da bi neki veliki brend radio ono sto ti zelis.

A sutra kad bi opet Haad dosao, ili onaj NO1 i da prsvis dresove kakve ti hoces, opet bi bilo yebanja zato sto su losi... Itd...

Ajd ba malo vise realnosti...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 jan 2020, 15:51

Zip je napisao/la:
19 jan 2020, 15:40
skoJaa je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Izgleda da malo previse vi mislite da je BiH a i klupski,fudbal nekome bitan, osim nama navijacima...

A sutra kad bi opet Haad dosao, ili onaj NO1 i da prsvis dresove kakve ti hoces, opet bi bilo yebanja zato sto su losi... Itd...

Je li ti stvarno opravdavas to sto par godina nosimo dresove istog dizajna?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jan 2020, 15:54

Pristo bi bez razmišljanja na kombinaciju Haad&No1, ne bi mi smetala ni ona kragna na dresovima koja se objesi 15 centi, noso bi onu Ješić kapu i onu narandžastu jaknu cijelu zimu za dva pojačanja tipa Zakarić, Suljić, TSS, Anel Hadžić, pa makar ugovor i na pola godine i nek bježe odmah nakon titule.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2020, 15:55

Iskreno,ja bi volio da promjenimo firmu koja nam proizvodi dresove,ako cemo dobiti novi dizajn dresova!Ja sam za 3 firme: Adidas,New Balance ili Under Armour..
Sigurno je da imamo kvalitetne dresove,ali nervira me isti dizajn vec 3,4 godine..Dosadio mi je i turkish airlines hahaha..Kad istekne ugovor sa njima volio bi da nam neko drugi bude glavni sponzor,jer cisto sumnjam da nesto puno zaradjujemo od turkisha..
Cuo sam da ce Nam kupiti svim igracima P30 pro?Jel to neka zezancija ili ozbiljno?Ako je istina,zamislite da nam Huawei bude glavni sponzor,to bi bilo top :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2020, 15:57

zlo87 je napisao/la:
19 jan 2020, 15:51
Zip je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:

Je li ti stvarno opravdavas to sto par godina nosimo dresove istog dizajna?
Ja nemam nista protiv ovih dresova. Nosis najkvalitetniju opremj, zbog cega bi bio nezadovoljan opremom?

Uvijek moze bolje, al sad ovo nije prioritet u rastu kluba.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 19 jan 2020, 15:58

BordoSarajevo je napisao/la:
19 jan 2020, 15:33
Gdje nestade euforija od sinoć?
Mozda je Zakaric zapao u snijegu, kao vlak u lektiri?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 jan 2020, 16:02

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jan 2020, 15:55
Iskreno,ja bi volio da promjenimo firmu koja nam proizvodi dresove,ako cemo dobiti novi dizajn dresova!Ja sam za 3 firme: Adidas,New Balance ili Under Armour..
Sigurno je da imamo kvalitetne dresove,ali nervira me isti dizajn vec 3,4 godine..Dosadio mi je i turkish airlines hahaha..Kad istekne ugovor sa njima volio bi da nam neko drugi bude glavni sponzor,jer cisto sumnjam da nesto puno zaradjujemo od turkisha..
Cuo sam da ce Nam kupiti svim igracima P30 pro?Jel to neka zezancija ili ozbiljno?Ako je istina,zamislite da nam Huawei bude glavni sponzor,to bi bilo top :bow:
Lazes ovaj napaceni narod!!!!
Upitanju je P30 lite!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2020, 16:03

Ado76 je napisao/la:
19 jan 2020, 16:02
Lazes ovaj napaceni narod!!!!
Upitanju je P30 lite!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma ja se zeznuo..Kupuje svim igracima P10 lite :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 19 jan 2020, 16:09

Zip je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:
Zip je napisao/la:

O cemu ti ba pricas? Zeljeznicar dogovori sa Macronom saradnju, prije sa Umbrom, unikatni dresovi, Zrinjski, Sloboda. Svi oni mogu dogovoriti, jedino nama je problem. To sto tebi ne smeta isti dres 4 godine, ne znaci da to treba tako. Ne prica se ovdje o kvalitetu, pricamo o ozbiljnosti jednog sportskog kolektiva. I sa Haadom smo izgledali cirkus, ali ne ucimo iz svojih gresaka. Vazda ides u kontru raji i pravdas nesposobnost diletanata iz uprave.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 jan 2020, 16:12

Idi se umi hladnom vodom dozovi se malo
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, skoJaa i 58 gostiju.