FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vinko vjeruje u Sabana,a Hodzic je ok zamjena,ali eto vise bi volio da umjesto Sabana ili hodzica vidim aksentijevica..
Suditi necu,imaju vremena i neka osvoje titulu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Haj da vidimo i to,koji ce u prvu postavu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:00Vinko vjeruje u Sabana,a Hodzic je ok zamjena,ali eto vise bi volio da umjesto Sabana ili hodzica vidim aksentijevica..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Poprilicno sam siguran da ce to biti Saban jer ga zna iz mlade reprezentacije..Sanchezhz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:03Haj da vidimo i to,koji ce u prvu postavu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:00Vinko vjeruje u Sabana,a Hodzic je ok zamjena,ali eto vise bi volio da umjesto Sabana ili hodzica vidim aksentijevica..
Nego,da hoce sutra 2 bombe baciti,ko potpisuje do 202?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pozdrav svim normalnim forumskim glavama, a poseban pozdrav @fera, @GospodinizSarajeva, @joker, @ElCartel.
Pozdrav i ovom ahbabsko-čoporsko-intelektualnom klanu. Hvala vam što ste me dobro nasmijali svojim raskošnim fudbalskim znanjem nakon prijateljske pripremne tekme s Ljubuškim, slatko sam se ismijao vašim komentarima i postovima. Poseban selam za bipolarca siouxa i dječaka napapijria, vidim tu je i ovaj alter ego sanchez.
@skoro
Rekao sam ti.. Vidjećeš sad komentare ako se ne pobijedi neka u Antaliji. Odmah na djelu bipolarni, dječačić, sinčina babina, bordobijeli, sanchez.
Pozdrav i ovom ahbabsko-čoporsko-intelektualnom klanu. Hvala vam što ste me dobro nasmijali svojim raskošnim fudbalskim znanjem nakon prijateljske pripremne tekme s Ljubuškim, slatko sam se ismijao vašim komentarima i postovima. Poseban selam za bipolarca siouxa i dječaka napapijria, vidim tu je i ovaj alter ego sanchez.
@skoro
Rekao sam ti.. Vidjećeš sad komentare ako se ne pobijedi neka u Antaliji. Odmah na djelu bipolarni, dječačić, sinčina babina, bordobijeli, sanchez.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nakon sto sam napisao svoju priću mnogo ljudi su mi se javili, ja sam rekao kako Volim Sarajevo a ne trazim ništa od njega osim da budemo prvaci, Hus da toliko voli Sarajevo ne bi trazio toliku cifru za naše uslove, Valverde u Barsi oprosti 36 Miliona € a kod nas mnogi glume nešto, ne trazim da svi budete suzdržani kad kažem svoje mišljenje, slobodno svako moze napisati neko svoje normalno misljenje na tu temu. Ali je fazon sto je opcenito naš Balkanski mentalitet zatucan i jbg, odma počnu vrijeđati i počnu prijetiti.
Sreća pa ima još ljudina. Tako da se ja ne bojim sada za svoju sigurnost jel idem na sljedecu tekmu.
A druga stvar Hvala covjeku koji mi je omogućio da budem član kluba za koji navijam od 8 godine, financijska situacija mi ne dozvoljava da ja sam sebi platim tu članarinu.
A takodjer hvala i jednom Gospodinu Nihadu koji će mi omogućiti polusezonsku za Sjever.
SAMO SARAJEVO SAMO HORDE ZLA
Sreća pa ima još ljudina. Tako da se ja ne bojim sada za svoju sigurnost jel idem na sljedecu tekmu.
A druga stvar Hvala covjeku koji mi je omogućio da budem član kluba za koji navijam od 8 godine, financijska situacija mi ne dozvoljava da ja sam sebi platim tu članarinu.
A takodjer hvala i jednom Gospodinu Nihadu koji će mi omogućiti polusezonsku za Sjever.
SAMO SARAJEVO SAMO HORDE ZLA
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ElCartel11
- Kontakt:
Welcome backAlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:09Pozdrav svim normalnim forumskim glavama, a poseban pozdrav @fera, @GospodinizSarajeva, @joker, @ElCartel.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jedan je od nas!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Sta ti mislis taj koji vodi navijanje da je glavni na tribini ,nece tebi niko nista zabranjivati,samo prestanite spominjati sjever ni u losem ni u dobrom kontekstu na ovome forumu jer se vidi da vecina odavde nema veze sa grupom tom i tim ljudima sta vise i neki vid mrznje je iskazan.VLADA129 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:54Meni dolazak na Sjever samo vođja može zabraniti to mi je rekao jedan momak, a znas li kako ide instagram od vođe. Da ga pitam?
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Otprilike

7 1 2 1 0
Selam AlejČ.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:09Pozdrav svim normalnim forumskim glavama, a poseban pozdrav @fera, @GospodinizSarajeva, @joker, @ElCartel.
@skoro

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
usref taldzija ih je doveo preko runde. rundo uzeo lovu a usrefu dao par kosti da glababordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2020, 17:35Kobiljar preko Semjona došao na njegovu preporuku. Tucakovica sam zaboravio to je onaj golman cinim se polusezonu da je bio. Nisam siguran al mislim da su došli u klub prije Husrefa.Denchi je napisao/la: ↑29 jan 2020, 17:26A tucko tucakovicbordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2020, 16:03Mi smo iz amerike imali dva igraca. Hamzagic i Kobiljar. Hamzagic sasvim dobar bio u onim utakmicama s helsinborgom po najbolji bio, Kobiljar se nije nanetnuo kod nas u drugim klubovima solidan. Jahic je treci i nije prošao probu kod Husrefa. Ta prica da je neko uzeo lovu za ove igrace je smješno.
Meni su za njega rekli da dugujemo rundavom pare nake....a to je bio njegov i husrefov tal
Kobiljar je isto preko kampa dosao....nigdje se nije pokazao, ali jesu se pare uzele, svi osim nas....
A mozebit da mu je bratic, komsija, ili od Ragibove Šaćirovice djeveric. Nama se predstavljao, a tako su govorili i treneri da je Edhemov sin. Ja im DNA poredio nisam.bordopoeta je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:45Ne znam otkud' to vama za Etkovog sina? Da to nije njegov bratić (od Mehmeda), ja koliko znam Etko ima kćerku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:56A sin ispade onakav kreten i narkoman..jadan covjek,bio tako fin a dobio sina debila
- robertkosar
- Kontakt:
Mogao si brate komotno ako si samo znao uhvatit loptuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:07Inace,mogao sam postati prvvi golman sarajeva,fakat sam odlicno branio(ne kazem to jer govorim o sebi),nego stvarno jesam dobro branio..Dodje tekma ja na klupi a guzonjin sin na golu,primili 5 golova u prvom poluvremenu(4 gola njegova krivica),hebem mater i treneru i svima i odem sa tekme![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Hajmo insajderi, ima li kakve sanse da uhvatimo Pecu? Evo i ss.ba pise kako se suska da odlazi. Znam da je mozda i kasno, ali moze se jos uvijek prikljuciti i pomoci u Antaliji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Danas u Sarajevu oblacno, sa susnjezicom, bez bombi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Hajdeee, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz i 64 gosta.