Lik se svako jutro budi sa novim imenom koje bi FKS trebao dovesti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zar nismo pobijedili 3-0 il' sam ja poludioMortemHz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 09:22Ekspedicija Sarajeva stigla je u Antaliju prije dva dana, dok se jučer priključio i Anel Hebibović, pred kojim je nekoliko mjeseci oporavka.
Izabranici Vinka Marinovića jutros su trenirali u teretani u okviru hotela u kojem su smješteni, s obzirom da je tokom noći i jutros u turskom ljetovalištu padala kiša.
Jutrošnji trening koji je odrađen u teretani odradio je i Hebibović, koji naravno radi slabijim intenzitetom i odvojeno, dok su ostali prvotimci bili podijeljeni u dvije grupe i uglavnom se radilo na fizičkoj spremi.
Bordo tim će i poslijepodne odraditi trening, a prvu utakmicu u Antaliji igra u nedjelju protiv ukrajinske ekipe Desno. Prethodno je Sarajevo boravilo u Ljubuškom gdje je poraženo od domaće ekipe s 2:0, a onda je uslijedila pobjeda nad Rudarom iz Kaknja (3:2).
Ono što je vidljivo jutros na treningu Sarajeva, igrači su izuzetno posvećeni uputama stručnog štaba i kondicionih trenera, a pred njima je još 10-ak "radnih" dana u izuzetnim uslovima koje pružaju sportski kompleksi i hoteli u Antaliji, koja je već godinama baza nekolicine premijerligaša.
Jeste, fulio je novinar.alacious je napisao/la: ↑30 jan 2020, 09:23Zar nismo pobijedili 3-0 il' sam ja poludioMortemHz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 09:22Ekspedicija Sarajeva stigla je u Antaliju prije dva dana, dok se jučer priključio i Anel Hebibović, pred kojim je nekoliko mjeseci oporavka.
Izabranici Vinka Marinovića jutros su trenirali u teretani u okviru hotela u kojem su smješteni, s obzirom da je tokom noći i jutros u turskom ljetovalištu padala kiša.
Jutrošnji trening koji je odrađen u teretani odradio je i Hebibović, koji naravno radi slabijim intenzitetom i odvojeno, dok su ostali prvotimci bili podijeljeni u dvije grupe i uglavnom se radilo na fizičkoj spremi.
Bordo tim će i poslijepodne odraditi trening, a prvu utakmicu u Antaliji igra u nedjelju protiv ukrajinske ekipe Desno. Prethodno je Sarajevo boravilo u Ljubuškom gdje je poraženo od domaće ekipe s 2:0, a onda je uslijedila pobjeda nad Rudarom iz Kaknja (3:2).
Ono što je vidljivo jutros na treningu Sarajeva, igrači su izuzetno posvećeni uputama stručnog štaba i kondicionih trenera, a pred njima je još 10-ak "radnih" dana u izuzetnim uslovima koje pružaju sportski kompleksi i hoteli u Antaliji, koja je već godinama baza nekolicine premijerligaša.![]()
Ili vidi ovih, sad oni pozdravljaju jedni druge i tako u krugskoroalen je napisao/la: ↑30 jan 2020, 03:19Selam AlejČ.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:09Pozdrav svim normalnim forumskim glavama, a poseban pozdrav @fera, @GospodinizSarajeva, @joker, @ElCartel.
Pozdrav i ovom ahbabsko-čoporsko-intelektualnom klanu. Hvala vam što ste me dobro nasmijali svojim raskošnim fudbalskim znanjem nakon prijateljske pripremne tekme s Ljubuškim, slatko sam se ismijao vašim komentarima i postovima. Poseban selam za bipolarca siouxa i dječaka napapijria, vidim tu je i ovaj alter ego sanchez.
@skoro
Rekao sam ti.. Vidjećeš sad komentare ako se ne pobijedi neka u Antaliji. Odmah na djelu bipolarni, dječačić, sinčina babina, bordobijeli, sanchez.![]()
Pozdravljam Hugu, Hugolinu i male Hugiće.Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 09:39Ili vidi ovih, sad oni pozdravljaju jedni druge i tako u krugskoroalen je napisao/la: ↑30 jan 2020, 03:19Selam AlejČ.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:09Pozdrav svim normalnim forumskim glavama, a poseban pozdrav @fera, @GospodinizSarajeva, @joker, @ElCartel.
Pozdrav i ovom ahbabsko-čoporsko-intelektualnom klanu. Hvala vam što ste me dobro nasmijali svojim raskošnim fudbalskim znanjem nakon prijateljske pripremne tekme s Ljubuškim, slatko sam se ismijao vašim komentarima i postovima. Poseban selam za bipolarca siouxa i dječaka napapijria, vidim tu je i ovaj alter ego sanchez.
@skoro
Rekao sam ti.. Vidjećeš sad komentare ako se ne pobijedi neka u Antaliji. Odmah na djelu bipolarni, dječačić, sinčina babina, bordobijeli, sanchez.![]()
Jos moze doci do bespotrebnih rasprava i svadja izmedju normalnih i ovih drugih ahbabsko coporskih
Ja bih sve brisao pokusaje podsticanja svadje izmedju nasih navijaca i kaznjavao ove koji se javljaju samo da izazovu takve rasprave i svadje i oduzimaju nam vrijeme
Moguce.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], riki46, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani i 29 gostiju.