Respect.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:33
Realno, duplo bolje ste odradili prelazni rok, plus ja koliko znam dolaze vam dva kapitalca. Bez ikakve zafrkancije, mi nemamo para da pratimo vas ili sisoju u ponudama.
Valjda budemo bar konkurentni sa ovim što imamo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kome dolaze dva kapitalcamohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 21:33
Realno, duplo bolje ste odradili prelazni rok, plus ja koliko znam dolaze vam dva kapitalca. Bez ikakve zafrkancije, mi nemamo para da pratimo vas ili sisoju u ponudama.
Valjda budemo bar konkurentni sa ovim što imamo.
-
- Kontakt:
Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.
Sta igra taj?Manijakdolopate je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:55Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fudbal, sto bi ti rekoLjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:05Sta igra taj?Manijakdolopate je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:55Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
NapadacLjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:05Sta igra taj?Manijakdolopate je napisao/la: ↑31 jan 2020, 23:55Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Upeca se sam na svoju foru

Moze ako je napadac

Tih 5 zvjezdica je kao po Evropi 3. Hrana je po Antaliji, Beleku, Side uzasna. To je 3 kategorija hrane.
A znamo da bez kvalitetne pure nema ni priprema.
btw inace se po Bosni taj Belek nesto fura kso ekskluziva
a u stvari je najobicnije smece...
Od Turske sto valja to su Bodrum, Cesme, Izmir i ta regija.

Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske potpisao za Željezničar
Slovenački klub NK Fužinar potvrdio je transfer 25-godišnjeg defanzivca Frane Ikića u redove FK Željezničar gdje je hrvatski fudbaler prethodnih nekoliko dana bio na probi.
Rođeni Zadranin je dobre partije na probi krunisao golom u posljednjem prijateljskom meču u Međugorju protiv Rudeša kada je bilo 2:1 što je bilo dovoljno za Amara Osima da mu ponudi ugovor.
Plavi su jučer otputovali u Antaliju, a Ikić se našao na spisku putnika, pa se zvanično potpisivanje ugovora očekuje uskoro.
- Hvala svima u klubu, predsjedniku Petru Stočku, treneru, stručnom štabu, igračima i navijačima. Kada sam dolazio u Sloveniju, Fužinar mi je bio nepoznnanica, no brzo sam se uvjerio da je ovo klub koji raste iz dana u dan i koji investira u svoje igrače, rekao je Ikić i dodao:
- Izuzetno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili u prvom dijelu sezone budući da se nalazimo na četvrtoj poziciji na tabeli. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i kako će brzo ispuniti svoje ciljeve.
Svoj komentar je dao i predsjednik kluba Petar Stoček koji je potvrdio odlazak hrvatskog defanzivca u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.
- Danas je za klub poseban dan. Uspjeli smo dogovoriti transfer našeg Frane Ikića u redove FK Željezničar koji je klub sa velikom tradicijom, rekao je Stočko i dodao:
- Ovo je još jedan dokaz da je Fužinar veliki klub. Ikić je vrhunski igrač i još bolji čovjek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za nas i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri.
Ikić je prethodne polusezone odigrao 16 utakmica za ovog slovenačkog drugoligaša, a u listu strijelaca se upisivao triput. Za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao je četiri susreta.
Profesionalnu karijeru je počeo u Zadru, a još je igrao za Rijeku, Koper, Cibaliju, te Fužinar gdje je bio od ljeta 2019. godine.
MIHAJLOVIĆ !
Kako se pred skupstinu pojavljuju novi nikovi da nam objasne da hrana u Antaliji ne valja 

Ko da sta kvalitetnije jedu u Bosni citavu godinu i zivot 

Željo će danas obaviti i poslijepodnevni trening u 13:30 sati (u 15:30 po lokalnom vremenu).
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo ko pravi korake unazadRadmilo87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:20Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi![]()
![]()

Pravite korak unazad sa ove teme plsHeraklitMracni je napisao/la: ↑01 feb 2020, 10:18Vidjet ćemo ko pravi korake unazadRadmilo87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:20Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi![]()
![]()
![]()

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Treba nam desno krilo i rezervni napadač ako pretpostavimo da je Blažević već naš igrač.
Kakav je onaj mohikanac baksuz
jos mu govprim ne prozivaj pusti
ako im dodje Susic pored svih igraca koje imaju mi nemamo ni 20 % sanse za Titulu

Radmilo87 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 08:55![]()
Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske potpisao za Željezničar
Slovenački klub NK Fužinar potvrdio je transfer 25-godišnjeg defanzivca Frane Ikića u redove FK Željezničar gdje je hrvatski fudbaler prethodnih nekoliko dana bio na probi.
Rođeni Zadranin je dobre partije na probi krunisao golom u posljednjem prijateljskom meču u Međugorju protiv Rudeša kada je bilo 2:1 što je bilo dovoljno za Amara Osima da mu ponudi ugovor.
Plavi su jučer otputovali u Antaliju, a Ikić se našao na spisku putnika, pa se zvanično potpisivanje ugovora očekuje uskoro.
- Hvala svima u klubu, predsjedniku Petru Stočku, treneru, stručnom štabu, igračima i navijačima. Kada sam dolazio u Sloveniju, Fužinar mi je bio nepoznnanica, no brzo sam se uvjerio da je ovo klub koji raste iz dana u dan i koji investira u svoje igrače, rekao je Ikić i dodao:
- Izuzetno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili u prvom dijelu sezone budući da se nalazimo na četvrtoj poziciji na tabeli. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i kako će brzo ispuniti svoje ciljeve.
Svoj komentar je dao i predsjednik kluba Petar Stoček koji je potvrdio odlazak hrvatskog defanzivca u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.
- Danas je za klub poseban dan. Uspjeli smo dogovoriti transfer našeg Frane Ikića u redove FK Željezničar koji je klub sa velikom tradicijom, rekao je Stočko i dodao:
- Ovo je još jedan dokaz da je Fužinar veliki klub. Ikić je vrhunski igrač i još bolji čovjek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za nas i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri.
Ikić je prethodne polusezone odigrao 16 utakmica za ovog slovenačkog drugoligaša, a u listu strijelaca se upisivao triput. Za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao je četiri susreta.
Profesionalnu karijeru je počeo u Zadru, a još je igrao za Rijeku, Koper, Cibaliju, te Fužinar gdje je bio od ljeta 2019. godine.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.