FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GangEvil » 31 jan 2020, 23:14

mohikanac12 je napisao/la:
31 jan 2020, 21:33
GangEvil je napisao/la:
31 jan 2020, 21:26

E nek je kod tebe odlicno stanje u pm...."jako odlican" odradjen prelazni rok....Popusis 4 igraca iz prvih 11 i seres drugom kako je njemu losa atmosfera u i oko kluba...prvo pometi ispred svoje avlije....

Realno, duplo bolje ste odradili prelazni rok, plus ja koliko znam dolaze vam dva kapitalca. Bez ikakve zafrkancije, mi nemamo para da pratimo vas ili sisoju u ponudama.

Valjda budemo bar konkurentni sa ovim što imamo.
Respect.

Pupito87
Kontakt:

Post Postao/la Pupito87 » 31 jan 2020, 23:49

mohikanac12 je napisao/la:
31 jan 2020, 21:33
GangEvil je napisao/la:
31 jan 2020, 21:26

E nek je kod tebe odlicno stanje u pm...."jako odlican" odradjen prelazni rok....Popusis 4 igraca iz prvih 11 i seres drugom kako je njemu losa atmosfera u i oko kluba...prvo pometi ispred svoje avlije....

Realno, duplo bolje ste odradili prelazni rok, plus ja koliko znam dolaze vam dva kapitalca. Bez ikakve zafrkancije, mi nemamo para da pratimo vas ili sisoju u ponudama.

Valjda budemo bar konkurentni sa ovim što imamo.
Kome dolaze dva kapitalca

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 31 jan 2020, 23:55

Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 00:05

Manijakdolopate je napisao/la:
31 jan 2020, 23:55
Aleksandar Katanić, veoma zanimljiv igrač, mlad, 24 godine, ugovor mu ističe u 6. mjesecu, trebalo bi ga zaganjat.
Sta igra taj?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 01 feb 2020, 00:18

LjoZee je napisao/la:
01 feb 2020, 00:05
Sta igra taj?
Fudbal, sto bi ti reko :mrgreen: :P
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 feb 2020, 00:27

LjoZee je napisao/la:
Sta igra taj?
Napadac
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 00:31

mirgerr je napisao/la:
01 feb 2020, 00:18
LjoZee je napisao/la:
Sta igra taj?
Fudbal, sto bi ti reko :mrgreen: :P
Upeca se sam na svoju foru :urnebes:

Moze ako je napadac :kafa:

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 01 feb 2020, 00:44

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 00:50

1921ba je napisao/la:
01 feb 2020, 00:44
Tooooooo :mrgreen:
Nadam se da je put prosao bez problema

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 01 feb 2020, 03:51

LjoZee je napisao/la:
31 jan 2020, 16:52
Urbinato je napisao/la:
31 jan 2020, 16:47
LjoZee je napisao/la:
31 jan 2020, 15:45
slika
Hotel u kojem ce boraviti puleni

Pa bas i nije neki hotel s obzirom kakvih dole ima.
Naspram onog od ljetos ovo je zlatno.
Koliko sam uspio izguglati ima hotel 5 zvjezdica i tih nekakvih milion nastavaka za golf, za tenis, za mini fudbal, kosarku i jos bruku toga. Sve u svemu unutra, takodjer, izgleda super uredjeno.
Tih 5 zvjezdica je kao po Evropi 3. Hrana je po Antaliji, Beleku, Side uzasna. To je 3 kategorija hrane.
A znamo da bez kvalitetne pure nema ni priprema.

btw inace se po Bosni taj Belek nesto fura kso ekskluziva
a u stvari je najobicnije smece...
Od Turske sto valja to su Bodrum, Cesme, Izmir i ta regija.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 01 feb 2020, 08:55

:clap:
Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske potpisao za Željezničar

Slovenački klub NK Fužinar potvrdio je transfer 25-godišnjeg defanzivca Frane Ikića u redove FK Željezničar gdje je hrvatski fudbaler prethodnih nekoliko dana bio na probi.

Rođeni Zadranin je dobre partije na probi krunisao golom u posljednjem prijateljskom meču u Međugorju protiv Rudeša kada je bilo 2:1 što je bilo dovoljno za Amara Osima da mu ponudi ugovor.

Plavi su jučer otputovali u Antaliju, a Ikić se našao na spisku putnika, pa se zvanično potpisivanje ugovora očekuje uskoro.

- Hvala svima u klubu, predsjedniku Petru Stočku, treneru, stručnom štabu, igračima i navijačima. Kada sam dolazio u Sloveniju, Fužinar mi je bio nepoznnanica, no brzo sam se uvjerio da je ovo klub koji raste iz dana u dan i koji investira u svoje igrače, rekao je Ikić i dodao:

- Izuzetno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili u prvom dijelu sezone budući da se nalazimo na četvrtoj poziciji na tabeli. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i kako će brzo ispuniti svoje ciljeve.

Svoj komentar je dao i predsjednik kluba Petar Stoček koji je potvrdio odlazak hrvatskog defanzivca u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.

- Danas je za klub poseban dan. Uspjeli smo dogovoriti transfer našeg Frane Ikića u redove FK Željezničar koji je klub sa velikom tradicijom, rekao je Stočko i dodao:

- Ovo je još jedan dokaz da je Fužinar veliki klub. Ikić je vrhunski igrač i još bolji čovjek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za nas i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Ikić je prethodne polusezone odigrao 16 utakmica za ovog slovenačkog drugoligaša, a u listu strijelaca se upisivao triput. Za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao je četiri susreta.

Profesionalnu karijeru je počeo u Zadru, a još je igrao za Rijeku, Koper, Cibaliju, te Fužinar gdje je bio od ljeta 2019. godine.
MIHAJLOVIĆ !

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 feb 2020, 09:23

Kako se pred skupstinu pojavljuju novi nikovi da nam objasne da hrana u Antaliji ne valja :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 09:43

Ko da sta kvalitetnije jedu u Bosni citavu godinu i zivot :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 09:57

🏃🏻‍♂️
Željo će danas obaviti i poslijepodnevni trening u 13:30 sati (u 15:30 po lokalnom vremenu).

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 10:07

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 feb 2020, 10:18

Radmilo87 je napisao/la:
31 jan 2020, 18:20
Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi :mrgreen: :bow:
Al najači je @Zukanović, vidi se da je iz **** materine, "novi igraca" , prca lolu slovo H i pravopis :urnebes:

I nemate stadiona :rol:
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.

1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
Vidjet ćemo ko pravi korake unazad :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 feb 2020, 10:22

HeraklitMracni je napisao/la:
01 feb 2020, 10:18
Radmilo87 je napisao/la:
31 jan 2020, 18:20
Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi :mrgreen: :bow:
Al najači je @Zukanović, vidi se da je iz **** materine, "novi igraca" , prca lolu slovo H i pravopis :urnebes:

I nemate stadiona :rol:
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.

1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
Vidjet ćemo ko pravi korake unazad :D
Pravite korak unazad sa ove teme pls :mrgreen:

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 01 feb 2020, 10:22

Treba nam desno krilo i rezervni napadač ako pretpostavimo da je Blažević već naš igrač.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 feb 2020, 10:23

Kakav je onaj mohikanac baksuz :( jos mu govprim ne prozivaj pusti :damn: ako im dodje Susic pored svih igraca koje imaju mi nemamo ni 20 % sanse za Titulu

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 feb 2020, 10:23

Radmilo87 je napisao/la:
01 feb 2020, 08:55
:clap:
Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske potpisao za Željezničar

Slovenački klub NK Fužinar potvrdio je transfer 25-godišnjeg defanzivca Frane Ikića u redove FK Željezničar gdje je hrvatski fudbaler prethodnih nekoliko dana bio na probi.

Rođeni Zadranin je dobre partije na probi krunisao golom u posljednjem prijateljskom meču u Međugorju protiv Rudeša kada je bilo 2:1 što je bilo dovoljno za Amara Osima da mu ponudi ugovor.

Plavi su jučer otputovali u Antaliju, a Ikić se našao na spisku putnika, pa se zvanično potpisivanje ugovora očekuje uskoro.

- Hvala svima u klubu, predsjedniku Petru Stočku, treneru, stručnom štabu, igračima i navijačima. Kada sam dolazio u Sloveniju, Fužinar mi je bio nepoznnanica, no brzo sam se uvjerio da je ovo klub koji raste iz dana u dan i koji investira u svoje igrače, rekao je Ikić i dodao:

- Izuzetno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili u prvom dijelu sezone budući da se nalazimo na četvrtoj poziciji na tabeli. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i kako će brzo ispuniti svoje ciljeve.

Svoj komentar je dao i predsjednik kluba Petar Stoček koji je potvrdio odlazak hrvatskog defanzivca u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.

- Danas je za klub poseban dan. Uspjeli smo dogovoriti transfer našeg Frane Ikića u redove FK Željezničar koji je klub sa velikom tradicijom, rekao je Stočko i dodao:

- Ovo je još jedan dokaz da je Fužinar veliki klub. Ikić je vrhunski igrač i još bolji čovjek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za nas i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Ikić je prethodne polusezone odigrao 16 utakmica za ovog slovenačkog drugoligaša, a u listu strijelaca se upisivao triput. Za mladu reprezentaciju Hrvatske odigrao je četiri susreta.

Profesionalnu karijeru je počeo u Zadru, a još je igrao za Rijeku, Koper, Cibaliju, te Fužinar gdje je bio od ljeta 2019. godine.
:salut:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Google [Bot], Kompromis, Vanja8 i 47 gostiju.