Olimpik je već doveo stopera.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:50Pantića se sjecam iz Zvezde, kasnije otišao u Španiju, bio i u Dinamu iz Kijeva.On je kvalitetom tu negdje sa Lazićem, bio bi nam pojačanje u svakom slučaju.Ali onda nek pošalju Kurdića na posudbu u Olimpik, puno je pet štopera, a igramo samo prvenstvo.Kad je Miličević dolazio, bio sam ubjeđen da je on zadnji vezni, da dolazi na tu poziciju, međutim, neki dan je sam izjavio, da je on štoper.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- AlfredNobel
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:20Odvest cu te hodzi nisi mi dobar nikakoAlfredNobel je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:19Evo ja očekujem, što šta ćeš mi brko?ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:16Sad se kur.ci Rahmane
P. S: Da li je to Milanovic igraci sunce ti, pa nikako nije spomenut ni da se je spetljao ni nista. Ne znam kako neki jos ocekuju da ce eksplodirati, kad je lik promasaj teski to saf mozemo vec zakljuciti.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prejak klip dzaba 
To je ihihi
To je ihihi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
hoš mi to ti nešto brko?Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2020, 06:36Juve dovede Demirala iz Sassuola, ali jbg mi smo visina neka, elita...TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 feb 2020, 04:57Ako ce nam i dalje pojacanja dolaziti iz mladosti, klub treba ugasiti.
ko da ga je Mladost napravila a ne West Ham jbg...
pored toga što nam treba igrač na toj poziciji i tražimo to, ujedno ćeš i oslabiti konkurenta prvog za titulu al haj...
u nas narod se mora opalit u glavu da bi skontao da boli....moramo vidjet da ga neko drugi dovede, proigra kod njih zabije 15-ak golova i onda će neko maksuz doći i reći "pa dobar igrač kako ga uprava nije dovela ua uprava napolje"...![]()
![]()
![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Polahko ahbabu , izgubismo od Ilijasa 0:2
Zabi Zinedin 2 gola - EUFORIJA . Tuzan i dosadan bi ovaj dunjaluk bio da nas nema .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Il' djaa il' buu, nema trece kod nas...Samozdravlje je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:15Polahko ahbabu , izgubismo od Ilijasa 0:2(tako bi rekao dobri @Pitar6785) - POTOP
Zabi Zinedin 2 gola - EUFORIJA . Tuzan i dosadan bi ovaj dunjaluk bio da nas nema .![]()
Puno mi ba srca kad je Zizou onako opuca iz slobodnjak 2 cm od gola...Yebaji ga sve gledam u visini semafora kad ce lopta gruhnuti...
Navika, valjda...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne bih ni slucajno , prodati Rahmana i zahvaliti mu se na kraju sezone, znao nas je obradovati . Rahman je projekt FKS za 2020 g.Kako je Djokanovic podvali , isto Projekt na Grbavici za 0:1 .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prosle sezone smo izdominirali , zahvaljujuci igracima ala Adukor (1/2),Rahmanovic,Stanojevic,Kapic;C(K)repullja.....RajaBa1983 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:09Neka Mašallah bar jednom da imam dosta igraca u veznom redu![]()
Umalo ne zaboravih Mustafica i Kurdica
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Problem je sto Zinedin ode na kraju sezone. Serbecic takodje, mada mislim da ce Susic dizati formu za evropskih utakmica , pa ce nadomjestiti Zinedina.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovaj Aleksandar Pantić što se spominje je zadnji put redovnije igrao početkom 2017 godine, skroz rijetko krajem godine (oko dvije utakmice) od tada pa do sada nije nikako igrao po statistici transfermarketa. Al što se tiče CV-a, ne bi mu bilo ravnog u ligi al haman 3 godine skoro nije ni minute odigrao.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 06 feb 2020, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi smo kvalitetniji nego prošlu polusezonu, od bitnih igraca Stanojevic otišao i Hebibovic povreda a došli Sušic, Mustedanagić, Jukic, Miličević,pidro se oporavlja. Tako da titula se namece kao imperativ.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mora on nigdje,istice mu ugovor sa spartom na ljeto,nasi ga mogu zadrzati ako hoce,a momak ako ovako nastavi sigurno ce dobiti ugovor
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 06 feb 2020, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gdje se spominje ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:52Ovaj Aleksandar Pantić što se spominje je zadnji put redovnije igrao početkom 2017 godine, skroz rijetko krajem godine (oko dvije utakmice) od tada pa do sada nije nikako igrao po statistici transfermarketa. Al što se tiče CV-a, ne bi mu bilo ravnog u ligi al haman 3 godine skoro nije ni minute odigrao.
Odlicno bi bilo, mada ako ovako nastavi ode on dalje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:57Ne mora on nigdje,istice mu ugovor sa spartom na ljeto,nasi ga mogu zadrzati ako hoce,a momak ako ovako nastavi sigurno ce dobiti ugovor
Samo Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlican je Pantic igrac,neka igraju Serbecic-Dupovac dok Pantic ne udje u formu..Znaci to su prve 2,3 tekme i onda imamo tandem Serbecic-Pantic ..
Na ljeto dovesti umjesto Besima nekoga lijevaka,a Pantica desno prebaciti..
Imali bi dovoljno vremena da uigraju stoperski par pred europske tekme..
@Fks74 ma on ako bude dobar,nasi ce mu ponuditi top ugovor vjeruj
Na ljeto dovesti umjesto Besima nekoga lijevaka,a Pantica desno prebaciti..
Imali bi dovoljno vremena da uigraju stoperski par pred europske tekme..
@Fks74 ma on ako bude dobar,nasi ce mu ponuditi top ugovor vjeruj
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
pa gdje si ti papagaj
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zinedin ima ugovor jos 2 godine sa spartom, nije tacno to na transfermarktuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:57Ne mora on nigdje,istice mu ugovor sa spartom na ljeto,nasi ga mogu zadrzati ako hoce,a momak ako ovako nastavi sigurno ce dobiti ugovor
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.