Neš ti jurišnika... Pa šta čekaš?
Da nam je, bogdo, pola takvih u ratu bilo, ne bi do Avale stali.
Kako se začas spustite na nivo "vlahadije", ccccc...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neš ti jurišnika... Pa šta čekaš?
Normalno, to je tako. Bio sam sarkastičan pošto je bilo ono negodovanje nedavno oko cijena. Niko me ne može ubijediti da neko nema 20 KM godišnje da uplati da bude član voljenog Kluba, znači niko. Pa da uzmeš i jedan mjesec odvajaš svaki dan po marku, skupio bi za tri sedmice. Da odvojiš od jedne plate 20 KM, eto članarine.ade43 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 16:46Ako dva jarana, momak i djevojka, momak i momak, ili djevojka i djevojka ne mogu skupiti 6 KM za 5 dana onda ne znam stvarno. To je vise fazon sto nece da idu a fol navijaju za klub. Kako eto mozes navijati za nekoga a ne otici na utakmicu u subotu u 17:30. Razumijem ima ljudi koji i tada rade ali su manjina. Sve ostalo je izgovor i izvlakusa.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:45Evo sad se niko ne može žaliti i kukati kako su cijene skupe, kako ne može na tekmu, kako je Uprava zasrrala i slično. Učlaniš se, dobiješ kartu. Nećeš to, onda daš krv i dobiješ kartu. Nećeš ni to, onda s mnom na stream, ha ja.
Ma kakvi, režirano u izbornoj godini. Mora Dodo vratit sve one koje je izgubio trasiranjem puta za NATO.
robertkosar je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:55bordopoeta je napisao/la: ↑17 feb 2020, 11:22Dobri moj "samozdr", evo ima možda i godina kako si me zamolio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, puno vremena, ali dug je dug. Nikako da se nakanim da pišem, ali evo da ikoristim priliku povodom ovog "zatišja" vezano za postove da ti odgovorim.
Muse je jedan tipicni prodani sandzo koji bi i svoju rodjenu mater prodo za paru. Dobio od splicana auto mustanga pa se falio po novinama autom. Od koga bi Hase rahmetli okreno glavu taj je garan bio los insan![]()
Skandiralo se :" RISTIC I MUSE PRODANE DUSE " ili ono Holceru " DRA - GA - NE , DRA-GA-NE " , kao sad Bilbiji . Pozdrav vama dvojici i svim forumasima.
JOS 13 POBJEDA I 1 REMI , PA DO VV , aBd .
Ako kupiš četvrtu onda te mi vozimo
Kako guram klub, na ovaj ili onaj način.
ne haveru nema niko za dovest tamo...ili stari ili invalidi
Ne treba nam niko iz njihove ekipe, trebamo ciljati na više a ne ići ispod sebe osim ako nije u pitanju neki jako mladi igrač.