Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
robertkosar je napisao/la: ↑17 feb 2020, 12:55bordopoeta je napisao/la: ↑17 feb 2020, 11:22Dobri moj "samozdr", evo ima možda i godina kako si me zamolio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, puno vremena, ali dug je dug. Nikako da se nakanim da pišem, ali evo da ikoristim priliku povodom ovog "zatišja" vezano za postove da ti odgovorim.
Muse je jedan tipicni prodani sandzo koji bi i svoju rodjenu mater prodo za paru. Dobio od splicana auto mustanga pa se falio po novinama autom. Od koga bi Hase rahmetli okreno glavu taj je garan bio los insan![]()
Skandiralo se :" RISTIC I MUSE PRODANE DUSE " ili ono Holceru " DRA - GA - NE , DRA-GA-NE " , kao sad Bilbiji . Pozdrav vama dvojici i svim forumasima.
JOS 13 POBJEDA I 1 REMI , PA DO VV , aBd .
Ako kupiš četvrtu onda te mi vozimo
Kako guram klub, na ovaj ili onaj način.
ne haveru nema niko za dovest tamo...ili stari ili invalidi
Ne treba nam niko iz njihove ekipe, trebamo ciljati na više a ne ići ispod sebe osim ako nije u pitanju neki jako mladi igrač.
nemaju oni nijednog da valja mladog , više ima naših što su otpali iz Akademije kod njih....
Ti si izgleda teži pacijent, dva dana ubijaš ljude u pojam sa Moldavkama.Kad si toliko zagorio i kad si toliko životno isfrustriran, idi posudi od nekog pare, pa zguzi kakvu kurvu. Bliži se subota, svi o prvenstvu pišu, ovaj delegat o Moldavkama
bogami mene nekada bude stid tvoji komentaraHistoricar je napisao/la: ↑17 feb 2020, 19:52Ti si izgleda teži pacijent, dva dana ubijaš ljude u pojam sa Moldavkama.Kad si toliko zagorio i kad si toliko životno isfrustriran, idi posudi od nekog pare, pa zguzi kakvu kurvu. Bliži se subota, svi o prvenstvu pišu, ovaj delegat o Moldavkama![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, misstianopenaldo i 42 gosta.