Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bodi123 » 17 feb 2020, 17:46

Priče za malu djecu i jeftino skupljanje političkih poena. Dodik je majstor u tome. Nije ni on glup bez Federacije RS ne postoji.

Od otcjepljenja nema ništa, a ovom prostoru je propast neminovnost. Za 20 godina će morat uvozit radnu snagu iz raznoraznih vukojebina jer naša raja sve više i više dolazi pameti i bježi odavde.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 feb 2020, 17:48

Heller je napisao/la:
17 feb 2020, 17:40
**** ti Silajdžiću mezar đe ćeš (uskoro) leć
šta je sad :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 feb 2020, 17:49

April. **** mu ženu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 feb 2020, 17:51

bodi123 je napisao/la:
17 feb 2020, 17:46
Priče za malu djecu i jeftino skupljanje političkih poena. Dodik je majstor u tome. Nije ni on glup bez Federacije RS ne postoji.

Od otcjepljenja nema ništa, a ovom prostoru je propast neminovnost. Za 20 godina će morat uvozit radnu snagu iz raznoraznih vukojebina jer naša raja sve više i više dolazi pameti i bježi odavde.
Ma ne možeš ni uvesti. Možeš samo kratkoročno. I te što uvezeš i oni će ići.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 feb 2020, 17:54

Denchi je napisao/la:
17 feb 2020, 17:48
Heller je napisao/la:
17 feb 2020, 17:40
**** ti Silajdžiću mezar đe ćeš (uskoro) leć
šta je sad :urnebes: :rol:
Izguglaj "aprilski paket dejtonskih promjena" na koje je i Dodik pristao prije nego što je došao Grande Hare i sve usrao.

Taj nas je čovjek syebo ko 3 Dodika, i ne mislim samo na FBiH nego na čitavu državu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 feb 2020, 17:55

I dok krmak prijeti otcijepljenjem pola države, drugo govedo je jako zabrinuto

slika
:zzz: :zzz:

yebe se Valentinu za sve, bitno je da uredno kaplje 17 milja eura svaki mjesec u džep :kafa: nigdje toliko platu ne bi zarađivao taj trecerazredni politicar, osim ovdje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 feb 2020, 17:58

ma Hare je čitav život prodavao se za pare, od 80-tih kad je bio nakav asistent ambasadoru Juge u arapskim zemljama, itad je klepo od Yu-radnika dole...tako je i zaimo naglo....ne znam koga to čudi uopšte....:D

ponadah se bezze nekoj pikanteriji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 feb 2020, 18:03

ja bi njima trojici ponudio da se porokaju do smrti njih trojica, znači 2 moraju umrijet i zadnji koji preživi predsjednik i upravlja zemljom....

a ne jbt našli se ratni profiter, dezerter i trezorče i eto zaratit će.....

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 feb 2020, 18:04

3 naroda koja su se klali i ubijali, nepismeni i poluobrazovani treba da grade zajedničku budućnost u jednoj državi jednakih prava. Ovo ni na igrici ne bi prošlo. Što je najgore ni strancima zanimljivi nismo, neće niko ni pogleda ovamo, svima je jasno da nama samo atomska pomaže.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 17 feb 2020, 18:05

Ja sam poprilično ravnodušan na ovakve scenarije, referendumi, mogućnost odcjepljenja, agresije, nije to nešto što bi me preplašilo da napustim BiH. Ali kad pomislim na ove naše razvijene pojave poput stranačkog uhljebljavanja, zbog tog mi dođe da odem na Grenland i nikad se ne vratim.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 feb 2020, 18:07

Da smo normalni, kao što nismo, da imamo političare, kao što nemamo, ovo bilo ili ne predizborna priča morali bi reagovati jače i jednom za sva vremena završiti ovu i zaustaviti ove priče oko blokiranja. Ovo su ozbiljne priče i ne bi smjelo da se pređe tek tako. Ali, nema od ovog ništa, Dodik neće dobiti šta tražu, sudije neće otići, svi će ovo zaboraviti za 2-3 mjeseca i on će stvoriti novu krizu i to je to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

hodza9
Kontakt:

Post Postao/la hodza9 » 17 feb 2020, 18:08

Derdiyok je napisao/la:
17 feb 2020, 10:01
hodza9 je napisao/la:
17 feb 2020, 08:11
ljudi, zna li neko gdje proizvode odjecu Bosnian Kingdom, Revolt i ostali. Koja nasa firma radi za njih?
Jel to hoćeš da se upustis i ti u kakav biznis :mrgreen:
Ma imamo neki plan, za austrijsko trziste 😆 ali ne znam gdje u Bosni ima ali da bude kvalitetno bas kao u njih.
Moze li se saznati?
Mia San Mia

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 feb 2020, 18:09

:kafa:
Drape je napisao/la:
17 feb 2020, 18:05
Ja sam poprilično ravnodušan na ovakve scenarije, referendumi, mogućnost odcjepljenja, agresije, nije to nešto što bi me preplašilo da napustim BiH. Ali kad pomislim na ove naše razvijene pojave poput stranačkog uhljebljavanja, zbog tog mi dođe da odem na Grenland i nikad se ne vratim.
Dobio jaran dijete, kae daću joj njemačko ime, promijenićemo i prezime i zabraniću joj da se druži s Balkancima :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 feb 2020, 18:10

Kako je iz ovog ugla rat glupo izgledao.
Zamisli. Ljudi su ginuli i ostajali invalidi da bi im djeca išla u inostranstvo da budu jeftina radna snaga i unuci zemlje ne zapamtili.
Tako je na sve tri strane.
Pa ja ih prvih imam u porodici koji su bili u ratu ovdje, a da im unuci riječi našeg jezika ne znaju i da su jednom u 5 godina kročili u državu. Znači grada nisu vidjeli, a kamoli vukojebina oko Vozuće i po Ozrenu gdje su im djedovi invalidi postajali.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 17 feb 2020, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 feb 2020, 18:10

bodi123 je napisao/la:
17 feb 2020, 18:04
3 naroda koja su se klali i ubijali, nepismeni i poluobrazovani treba da grade zajedničku budućnost u jednoj državi jednakih prava. Ovo ni na igrici ne bi prošlo. Što je najgore ni strancima zanimljivi nismo, neće niko ni pogleda ovamo, svima je jasno da nama samo atomska pomaže.
Ahaaa, šta ima kako si :mrgreen: a što onda jenkiji onomad zaprijetiše zračnim udarima kad se 5 korpus približio banja luci, a srbi palili traktore :kafa:
Što im jenkiji dadoše pola države u Dejtonu, i još naziv RS ? a sve ih ko fol boli qrac za Bosnom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 feb 2020, 18:11

let3 je napisao/la:
17 feb 2020, 18:10
bodi123 je napisao/la:
Ahaaa, šta ima kako si :mrgreen: a što onda jenkiji onomad zaprijetiše zračnim udarima kad se 5 korpus približio banja luci, a srbi palili traktore :kafa:
Ne lupetajte, stvarno mislite da bi mogli tek tako ući u Banja Luku. To je obični urbani mit. Jeste svjesni koliki bi gubici bili na obje strane. To bi bila klaonica, pogotovo 5 korpusa, jer je puni teže napadati toliki grad nego braniti.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 17 feb 2020, 18:14

Katalonac Puigdemont što se igrao sa referendumom pobjegao u egzil od španskih vlasti.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 17 feb 2020, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 feb 2020, 18:15

Heller je napisao/la:
17 feb 2020, 18:11
let3 je napisao/la:
17 feb 2020, 18:10
bodi123 je napisao/la:
Ne lupetajte, stvarno mislite da bi mogli tek tako ući u Banja Luku. To je obični urbani mit. Jeste svjesni koliki bi gubici bili na obje strane. To bi bila klaonica, pogotovo 5 korpusa, jer je puni teže napadati toliki grad nego braniti.
Promašio si volej :mrgreen:
Nije to ni poenta...nisam ja rekao da bi zauzeli, vec da su se približili BL...a poenta je da su jenkiji odmah zaprijetili, NE NE dirati BL, odmah prutem po prstima :mrgreen: a ladili su muda 3 godine dok su srbi štemali Sarajevo, gledali klaonicu na TV kao NBA utakmicu uz kokice i pivo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 feb 2020, 18:17

bodi123 je napisao/la:
ja ba živjeli zajedno od 45-e al eto nekako nemere :rol: :urnebes: a i prije toga...
kokuzluk svaku ljubav razjebe....da ima repa ljubili se vi ko ja vikendom sa svima :urnebes:

najobičnija izborna godina... ;) :kafa:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 17 feb 2020, 18:19

let3 je napisao/la:
17 feb 2020, 17:55
I dok krmak prijeti otcijepljenjem pola države, drugo govedo je jako zabrinuto

slika
:zzz: :zzz:

yebe se Valentinu za sve, bitno je da uredno kaplje 17 milja eura svaki mjesec u džep :kafa: nigdje toliko platu ne bi zarađivao taj trecerazredni politicar, osim ovdje.
Ovu instituciju svakako treba sutnuti.

Sklonio bih i ove strane sudije iz Ustavnog suda da znam da ce 6 domacih suditi po ustavu, zakonu i pravu a ne kako stranacki sef kaze, po koalicijama ili jer je to “logicno” obzirom na njegovu nacionalnost.
bodi123 je napisao/la:
17 feb 2020, 17:46

Sta ce Dodiku politicki poeni. Lik je bog tamo, neprikosnoven. Zapravo su oni tamo u daleko najboljoj poziciji nego druga dva naroda. Apsolutna moc u jednom citavom entitetu plus najveca moc na drzavnom nivou. Ne drzis ustavni sud ali te boli qrac jer za neprovodjenje tih odluka ne slijedi sankcija buduci da kontrolises pravosudje.

I uz sve, opet se upustas u ovako opasne igre Tako ja da ne bih iskljucio postojanje nekih opasnih ideala poput secesije i slicnog. Uvijek je bilo takvih. Nisu politicari samo za pokrast i uzeti izbore.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 8 gostiju.