Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je l' fakat baskoroalen je napisao/la: ↑23 feb 2020, 00:39Situacija s istoka, lijevo od Turkisha (dio tribine prema jugu): nakon što smo primili gol, jedan stariji gospodin počinje yebavat mrtvu majku Marinoviću i onom ko ga dovede, uz riječi "evo zbog čega su nam Husrefa otjerali". Nakon trećeg našeg gola, isti navijač na sva usta hvali nove igru i priziva Sušića. Kad je počelo "uprava napolje", zdušno skače i počinje skandirat sa sjeverom (on i još 10ak navijača na toj strani istoka). Nakon šestog gola filozofski se okreće prijateljima i govori "a vidite, volim ja Husrefa al me uvijek nerviralo što zabijemo dva i stanemo. S ovim čovjekom trpamo do kraja, vidi se da zna".Pantelija je napisao/la: ↑22 feb 2020, 23:40Samo je njima to jasno bilo....AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 feb 2020, 23:38Nasi skandiraju uorava napolje i pjevaju mi smo tu i **** vam mame...
Jel moze pojasnjenje?
Uz to niko s drugih tribina ih nije dozivljavam ozbiljno.
Mosa rajvosa.
Ps. Nema ni stiker brigade
Znači grob te yebo et. Lik prvo psuje Vinku, pa doziva igrače koje je uprava dovela, pa tjera istu tu upravu, i onda hvali istog onog Vinka kojem je psovao. Ja se valjao od smijeha.![]()
![]()
Da ali to nam je kompenzirano.
Nisam.TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 feb 2020, 08:06Jesi liskandiro protiv Huprave sinoc?
Pitam za rodjaka.![]()
Ja ne mogu za listicu pa ne znam sta da se desi....
Bas tako. Ako ne osvoje titulu prikljucujem se prozivkama uprave a sad necu da se zamaram s tim i ako Bog da necu se ni zamarati. Mi na sjeveru kojima ne smeta uprava smo taj dio oko prozivanja presutili i cekali slijedecu pjesmu. Malo je bilo cudno i dosadno tih 5-10 minuta.Stroj1946 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 00:58Sve dok se titule i kupovi osvajaju, dovode kvalitetni igrači, pravi dobar marketing kluba, apsolutno me ne zanima jel kradu, imaju talove i druge mutne radnje. Sve dok sportski dio odgovara treba ih podržati. Ko god da je u upravi. Ostalo me ne interesuje.
Jeste ali kada mu je sve potaman, a ako mu bilo sta zasmeta onda je sionim za igraca kojem treba **** mater.