feniksptica je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:41
Hladne glave
Od najgorih neprijatelja kluba tesko ocekivat da psuju djecu nekom nasem igracu,a ne od nekog ko se deklarise ko navijac FKS. Jos gora stvar sto je izbriso i nije ostao dosljedan svojih rijeci. Dalje HZ su vjerovatno cekale pozitivan rezultat da skandiranjem pokazu da to sto rade nije zbog rezultata. A tjeraju upravu napolje zbog otkaza covjeku i glavni argument za njegov ostanak na klupi bio je da je imo rezultate..dvolicno.
Golove smo primili iz kontre (nakon nase greske ) i kornera. Sanse su isto tako stvarali. Znaci odbrana je solidno uspanovana al postoje te sitne boljke koje se ispravljaju samo boljom uigranosti i nakon odredjenog broja utakmica. Veza nato. Sto se tice napada..steta sto Ahmo ima toliko godina.
Klupa kompletna bi igrala u bilo kojoj drugoj ekipi lige od prve.
Dobili smo na to sto su seljacki klub i sto imamo odlicnog kondicionog trenera..
Izbrisao sam jer smatram svoj komentar debilnim
Prenijelo me je,nisam 3 mjeseca kosevo vidio,i onda imas energije za psovanja(pretjerao sam sa Hodzicem,jest los,ali nije zasluzio da mu se djeca psuju)
Ako citas forum FKŽ procitao bi sinoc kako covjek pise da Bog da nogu slomili Rahmanovicu..
A i da kazem da ja kad tako napisem,ne mislim ozbiljno,ali jbg adrenalin me ponio..
Raduje me igra sa kraja 1.pol i cijelo 2.pol
Nije lagano pobjediti sa 4 razlike tim koji ima samo 2 boda manje od nas..
Moram da cititam ovog sto je rekao da se smirimo i ne svrsavamo
Slazem se,ali smijesno je pricati kako je Susic trom i spor,covjek je dobio hebenih 10 min igre,a da napomenem da nije odavno igrao,i da ce mu trebati vremena da udje u formu,a onaj gol nek mu bude motivacija da se trudi i da bude sve bolji i bolji
Nema nam dusmana,onih koji su srali na pocetku januara..Oni koji su zajebavali za transakcije iz Vijetnama,i da hocemo dovesti Pecu i Beganovica