FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mada lahko je sad svrsavati I pricati O spektaklu a do 40 te minute nismo pogledali prema golu a Badji I Arezina su nas mogli dokrajciti. Salcin mali dobar I kad se Pidro oporavi pitanje je sta I kako. Milicevic krivac yza njih prvi gol, u prvom djelu kriminalan. Tatar previse pelja loptu, opra me lik. Vracanje mu je bila misaona imenica. Gavric sinoc jedino sto je pogodio je tunel kad je izlazio it'd itd. Pitanje je sta bi bilo 11 na 11.zato prestanite svrsavati I gledajte realnije.Susic trom, tvrd na lopti. Mozda malo I trema jer raja oxekuje da ce uzeti loptu I proci sam sve I dati gol.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma kod Rahmanovica tacno mozas vidjeti u prvih 15 minuta sta mozes ocekivati od njega. Pocne li granati rukama, cinicno reagovati, tersati i sl., odmah ga mozes na klupu sto prije.
Ako mu se bude igralo, ako dodaje loptu, ucestvuje u igri u oba smijera, kao jucer - e onda ce biti ponajbolji na terenu. Sreca sada imamo sirinu na klupi. A nadati se sto vise ovakvom raspolozenju i igri od njega, kao jucer.
Ako mu se bude igralo, ako dodaje loptu, ucestvuje u igri u oba smijera, kao jucer - e onda ce biti ponajbolji na terenu. Sreca sada imamo sirinu na klupi. A nadati se sto vise ovakvom raspolozenju i igri od njega, kao jucer.
- FKS -
- Osttribine
- Kontakt:
Što bi mi objektivni pitari sa Istoka rekli "vidi se Vinkov rukopis", do prvog kiksa jel
Šalu na stranu prejako je ono sinoc bilo, ne znam cemu onoliko kmecanje sisate p.izde, jedan gol neregularan ali i ne dosudjen penal za nas, primili 6 komada i vozdra ba, ali neka tako nam treba kad u Banovičima prošle sezone odigramo pod ručnom i ostavimo ih u ligi, trebalo je papka izbaciti pa igraj i muljaj u federalnoj liZi kako on inace kaze. Merso is on fire, sta reci za tog covjeka, vjerovatno jedan od najjacih napadaca sto su ikad igrali u nasem klubu. Sjever pohvale za onu koreografiju na kraju sa tvrdjavom Kastel, jedino da se ono par minuta ranije postavilo pa da vas i mi sa Istoka dok je bio puniji ispostujemo do kraja, mada je bilo nas koji smo ostali na Istoku i 15 tak minuta nakon tekme cekajuci da ispratimo Mersu ovacijama. Minus je ono skandiranje protiv Uprave, ne trebaju nam te podjele, vidite da smo jaki ko beton, slozno zajedno po odbranu titule aBd.

Šalu na stranu prejako je ono sinoc bilo, ne znam cemu onoliko kmecanje sisate p.izde, jedan gol neregularan ali i ne dosudjen penal za nas, primili 6 komada i vozdra ba, ali neka tako nam treba kad u Banovičima prošle sezone odigramo pod ručnom i ostavimo ih u ligi, trebalo je papka izbaciti pa igraj i muljaj u federalnoj liZi kako on inace kaze. Merso is on fire, sta reci za tog covjeka, vjerovatno jedan od najjacih napadaca sto su ikad igrali u nasem klubu. Sjever pohvale za onu koreografiju na kraju sa tvrdjavom Kastel, jedino da se ono par minuta ranije postavilo pa da vas i mi sa Istoka dok je bio puniji ispostujemo do kraja, mada je bilo nas koji smo ostali na Istoku i 15 tak minuta nakon tekme cekajuci da ispratimo Mersu ovacijama. Minus je ono skandiranje protiv Uprave, ne trebaju nam te podjele, vidite da smo jaki ko beton, slozno zajedno po odbranu titule aBd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo pola prvog poluvremena sasvim korektno odigrali, pogotovo na početku i ono na kraju.mma_hz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:18Mada lahko je sad svrsavati I pricati O spektaklu a do 40 te minute nismo pogledali prema golu a Badji I Arezina su nas mogli dokrajciti. Salcin mali dobar I kad se Pidro oporavi pitanje je sta I kako. Milicevic krivac yza njih prvi gol, u prvom djelu kriminalan. Tatar previse pelja loptu, opra me lik. Vracanje mu je bila misaona imenica. Gavric sinoc jedino sto je pogodio je tunel kad je izlazio it'd itd. Pitanje je sta bi bilo 11 na 11.zato prestanite svrsavati I gledajte realnije.Susic trom, tvrd na lopti. Mozda malo I trema jer raja oxekuje da ce uzeti loptu I proci sam sve I dati gol.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi više ljubomoran, prošlo?Osttribine je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:24Što bi mi objektivni pitari sa Istoka rekli "vidi se Vinkov rukopis", do prvog kiksa jel![]()
-
- Kontakt:
Sa bilo kojom ekipom koja nam izađe visoko imat ćemo problema. Opet nam stoperi grade sinoc 80% napada, jer nam veza kao da ne postoji, ima li su boga pitaj koliko dodira. Ali opet prva je tekma pa valjda se do Banjaluke oporave, to nam je sad pravi ispit i vidjet će se na čemu smo i koliko smo kvalitetni. Sinoć su samo 3 boda dobra. Drugo poluvrijeme nije mjerilo.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
LJUBAV PREMA TEBI MJERE NEMA
Po cemu, sto smo se u Krug vrtili na centru.MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:34Mi smo pola prvog poluvremena sasvim korektno odigrali, pogotovo na početku i ono na kraju.mma_hz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:18Mada lahko je sad svrsavati I pricati O spektaklu a do 40 te minute nismo pogledali prema golu a Badji I Arezina su nas mogli dokrajciti. Salcin mali dobar I kad se Pidro oporavi pitanje je sta I kako. Milicevic krivac yza njih prvi gol, u prvom djelu kriminalan. Tatar previse pelja loptu, opra me lik. Vracanje mu je bila misaona imenica. Gavric sinoc jedino sto je pogodio je tunel kad je izlazio it'd itd. Pitanje je sta bi bilo 11 na 11.zato prestanite svrsavati I gledajte realnije.Susic trom, tvrd na lopti. Mozda malo I trema jer raja oxekuje da ce uzeti loptu I proci sam sve I dati gol.
FK SARAJEVO.
- feniksptica
- Kontakt:
Hladne glave
Od najgorih neprijatelja kluba tesko ocekivat da psuju djecu nekom nasem igracu,a ne od nekog ko se deklarise ko navijac FKS. Jos gora stvar sto je izbriso i nije ostao dosljedan svojih rijeci. Dalje HZ su vjerovatno cekale pozitivan rezultat da skandiranjem pokazu da to sto rade nije zbog rezultata. A tjeraju upravu napolje zbog otkaza covjeku i glavni argument za njegov ostanak na klupi bio je da je imo rezultate..dvolicno.
Golove smo primili iz kontre (nakon nase greske ) i kornera. Sanse su isto tako stvarali. Znaci odbrana je solidno uspanovana al postoje te sitne boljke koje se ispravljaju samo boljom uigranosti i nakon odredjenog broja utakmica. Veza nato. Sto se tice napada..steta sto Ahmo ima toliko godina.
Klupa kompletna bi igrala u bilo kojoj drugoj ekipi lige od prve.
Dobili smo na to sto su seljacki klub i sto imamo odlicnog kondicionog trenera..
Od najgorih neprijatelja kluba tesko ocekivat da psuju djecu nekom nasem igracu,a ne od nekog ko se deklarise ko navijac FKS. Jos gora stvar sto je izbriso i nije ostao dosljedan svojih rijeci. Dalje HZ su vjerovatno cekale pozitivan rezultat da skandiranjem pokazu da to sto rade nije zbog rezultata. A tjeraju upravu napolje zbog otkaza covjeku i glavni argument za njegov ostanak na klupi bio je da je imo rezultate..dvolicno.
Golove smo primili iz kontre (nakon nase greske ) i kornera. Sanse su isto tako stvarali. Znaci odbrana je solidno uspanovana al postoje te sitne boljke koje se ispravljaju samo boljom uigranosti i nakon odredjenog broja utakmica. Veza nato. Sto se tice napada..steta sto Ahmo ima toliko godina.
Dobili smo na to sto su seljacki klub i sto imamo odlicnog kondicionog trenera..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TheNorthFace
- Kontakt:
Nije se ni skandiralo prvi put protiv Borca, nego protiv Slobode, u kupu, kad smo primili tricu.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 feb 2020, 00:47Nikakve, ali nikakve dodirne tačke nemaju ta dva slučaja. Znamo svi šta se radilo za vrijeme prethodnog trojca, tako da.. Ako si već novinar, onda barem istraži.
1946
Sjajno otvaranje nastavka sezone, nakon duge pauze.
Po meni, ključ titule je sredina terena, kao što je bila i prošle godine. Raduje me širina koju imamo tu.
Mislim da ovaj trojac koji je počeo juče više necemo gledati. Kad svi budu zdravi i skroz spremni biće moguce sasvim zamjeniti ovu vezu
Milicevic-Gavric-Rahmanovic sa
Djokanovic-Susic-Zinedin i da to izgleda cak i bolje.
Vidim da ovde mnogi guraju Oremusa kao alternativu Gavricu, a po meni ce na tom mjestu biti neprikosnoven TSS.
Mislim da je Oremus super igrač ali mu trebamo tražiti mjesto na boku. U sredini je prevelika gužva a Djokanovic mora imati svoje minute!
Po meni, ključ titule je sredina terena, kao što je bila i prošle godine. Raduje me širina koju imamo tu.
Mislim da ovaj trojac koji je počeo juče više necemo gledati. Kad svi budu zdravi i skroz spremni biće moguce sasvim zamjeniti ovu vezu
Milicevic-Gavric-Rahmanovic sa
Djokanovic-Susic-Zinedin i da to izgleda cak i bolje.
Vidim da ovde mnogi guraju Oremusa kao alternativu Gavricu, a po meni ce na tom mjestu biti neprikosnoven TSS.
Mislim da je Oremus super igrač ali mu trebamo tražiti mjesto na boku. U sredini je prevelika gužva a Djokanovic mora imati svoje minute!
I samo da pohvalim sjever sinoc, kao u neki vakat... Perverzija. Haman milja ljudi u kopu, beton navijanje I ono na kraju toppppppppppp odavno nisam nista jjace vidjeo... Kapa do poda momcima.
FK SARAJEVO.
Odličan izvještaj sa tekme...
Ma mislim sve je top, lijepo jutro...
Samo da Sarajevo gazi...

Ma mislim sve je top, lijepo jutro...
Samo da Sarajevo gazi...

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba tražiti milju ulaznica od uprave Borca.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izbrisao sam jer smatram svoj komentar debilnimfeniksptica je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:41Hladne glave
Prenijelo me je,nisam 3 mjeseca kosevo vidio,i onda imas energije za psovanja(pretjerao sam sa Hodzicem,jest los,ali nije zasluzio da mu se djeca psuju)
Ako citas forum FKŽ procitao bi sinoc kako covjek pise da Bog da nogu slomili Rahmanovicu..
A i da kazem da ja kad tako napisem,ne mislim ozbiljno,ali jbg adrenalin me ponio..
Raduje me igra sa kraja 1.pol i cijelo 2.pol
Nije lagano pobjediti sa 4 razlike tim koji ima samo 2 boda manje od nas..
Moram da cititam ovog sto je rekao da se smirimo i ne svrsavamo
Slazem se,ali smijesno je pricati kako je Susic trom i spor,covjek je dobio hebenih 10 min igre,a da napomenem da nije odavno igrao,i da ce mu trebati vremena da udje u formu,a onaj gol nek mu bude motivacija da se trudi i da bude sve bolji i bolji
Nema nam dusmana,onih koji su srali na pocetku januara..Oni koji su zajebavali za transakcije iz Vijetnama,i da hocemo dovesti Pecu i Beganovica

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pozz za 2 brata sa zapada koja su trolali Gavrica, trazili da se na pomen Hajrovica dijeli ban, a jedan je konstantno bio na forumu i citao komentare hahah
EDIT: Nema bipolarnog na forumu nakon pobjede
EDIT: Nema bipolarnog na forumu nakon pobjede

Zadnja izmjena: fanatikk, dana/u 23 feb 2020, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Al brate moj kako samo sprintamo u drugom poluvremenu. Onako smo ubijali protivnike i u prošloj sezoni. Jeleskovic

ZZ
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Osjeti se izostanak Guzine...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Osttribine
- Kontakt:
Prodje hvala Bogu, e jesi vidio levata, sta kaze pun ko šibica "stadion"MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:36Nisi više ljubomoran, prošlo?Osttribine je napisao/la: ↑23 feb 2020, 09:24Što bi mi objektivni pitari sa Istoka rekli "vidi se Vinkov rukopis", do prvog kiksa jel![]()

-
- Kontakt:
Posjeta solidno moze i bolje al ok . kad dobijes
6-2 nema tu puno price ma da do crcvenog bilo čupavo. Dobre strane utakmice Salcin, realizacija i mirnoca nasih igraca. Loše strane defanzivni prekid, mislim da Dupovac i Šerbecic nisu bas tandem ako zelis prvak biti. I meni Gavric nikako ne lezi jednostavno dizelaš je.
Uglavnom cestitke momcima i Vinku idemo dalje, borac nova stanica i pravi test da vidimo gdje smo.
6-2 nema tu puno price ma da do crcvenog bilo čupavo. Dobre strane utakmice Salcin, realizacija i mirnoca nasih igraca. Loše strane defanzivni prekid, mislim da Dupovac i Šerbecic nisu bas tandem ako zelis prvak biti. I meni Gavric nikako ne lezi jednostavno dizelaš je.
Uglavnom cestitke momcima i Vinku idemo dalje, borac nova stanica i pravi test da vidimo gdje smo.