FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I sta smo dobili sa Bilobrkom? Kvalitet bara bara sa ovim sto sad imamo. Za mene licno to je dovodjenje samo da bi se dovelo, nikakve logike nema u tome. Kad hoces da mijenjas nekoga onda je valjda cilj da se dovede bolje rjesenje, bolji igrac od prethodnog..
Ja govorim za situaciju ako Kjosevski nece da produzi, a ne da Kjosevski ostane pa da jos i njega dovedemo. To ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Napisao sam da je grozan u odbrani. Ako se popravi, mogao bi biti dobar igrac. Do njega je, nadam se da ce i zbog sebe i zbog kluba napredovati i biti bek za prvih 11. Mora imati i ozbiljnu konkurenciju koja ce ga tjerati da bude bolji.
Da li je taj napadac Mahir Karic kao sto se spekulisalo vec po medijima?
@Brko, nije to baš tako, dovedi boljeg i završena priča. Skroz fulaš poentu i previše pojednostavljeno gledaš stvari.
Ti nabrojao četiri pozicije, zamijeni igrače ko da su rezervni dijelovi i završio si stvar. Ne sklapaš lego kockice, nego tim. A tim ti je haveru kao živi organizam, ako nije zdrav i ako nema dušu, neće valjat, taman da 11 Messija u njemu igra.
Edit. Nije. Svašta mediji pišu. Čak nije iz naše lige.
Ti nabrojao četiri pozicije, zamijeni igrače ko da su rezervni dijelovi i završio si stvar. Ne sklapaš lego kockice, nego tim. A tim ti je haveru kao živi organizam, ako nije zdrav i ako nema dušu, neće valjat, taman da 11 Messija u njemu igra.
Edit. Nije. Svašta mediji pišu. Čak nije iz naše lige.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
LjoZee je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:35https://sportsport.ba/fudbal/jovanovic- ... ici/365478
OSKEEEEEEEEEEEEEE

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@brko ima zamjerku na svakog igraca, hahha. Bratu da dovedes sad Izeta Hajrovica rekao bi, tanak je lose trci okomito havaha najjaci brat
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jao ljudi jel moguće to, jedan dan slabo ulazim kad ono Bisera zaledila odnose sa Australijom idemoooooo oooo ooooo
Badžače da si nam živ i zdrav još 1000 godina ljudino
Badžače da si nam živ i zdrav još 1000 godina ljudino
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
“Neke ptice nikad ne polete” od Osketa i mene za Jovanovica
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ma ja, preko zapada, kad doceka me security, kaze zao mi je ne moze, a tu foru preko istoka nisam probaobalkanika je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:48Jesi preko zapada ulazio? Udji na istok, preko betonskog pa na jugWalterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
-
Walterrorist
- Kontakt:
Zna li ko sta je sa Ayaji-em, koliko se sjecam potpisao je ako s ne varam?? Valjao bi nam na krilo praaavo
Ja sam danas skontao da si ti preko zapada pokušavao.Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:25Ma ja, preko zapada, kad doceka me security, kaze zao mi je ne moze, a tu foru preko istoka nisam probaobalkanika je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:48Jesi preko zapada ulazio? Udji na istok, preko betonskog pa na jugWalterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
Kontam nek proba još koji put pa ću reći čovjeku nije s te strane živ bio.
Huligani 
Ja sam normala preko zapada. Jos bio Pekic naslonjen na onu ogradu kod pomocnog nije mi ni “a” rekao.
Ja sam normala preko zapada. Jos bio Pekic naslonjen na onu ogradu kod pomocnog nije mi ni “a” rekao.
Mušija diže cijenu Fanimu, očajan da ga proda jer je pukla tikva.
Ne zanima nas, niti smo se raspitivali, Mlaćo, novinaru za cenera.
Ne zanima nas, niti smo se raspitivali, Mlaćo, novinaru za cenera.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ali Husic 
Ovih dana ko god se spomene za Zrinjski odmah sljedeci dan ide clanak i Tuzla hoce tog nekog
Ovih dana ko god se spomene za Zrinjski odmah sljedeci dan ide clanak i Tuzla hoce tog nekog
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ovaj Brkic vrh...strasno dobar golmankolezeljovac je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:27
Evo pogledah slucajno ovaj video zapis... Ne sjecam se od Šehića, Lončarića i Antolovića da smo ovakvog golmana imali.... Znači da smo golmana ala Brkića imali zadnje 2, 3 sezone.. Druga bi se svirala....
Tako da Veca i Eric OUT!
Sry sto me nije bilo par dana, poslovne, a Bgm i privatne obaveze....
Vidjećemo kakva će ekipa biti na početku prvenstva, pa ćemo pričati.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.