FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nazalost cim ti racunas Sehica ko glavnog beka znas koliko je sati... Sreca postoji ljudina Jasko inace ne bi maknuli iz Sarajeva. I ga sta se uopste pripremamo, za ligu koja pocinje Boga pitaj kad, za evropu koja pocinje za pola godine??.... Nista mi nije jasno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Za Dadu su mnogi muda pojeli. Možda će i za Šehića.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ne znam zasto se potcjenjuje Sehic, najbolji lijevi bek prve lige federacije bio, tek napunio 20 godina, pa valjda bi svi jedva trebali docekati da mu se pruzi prilika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Plavamamba
- Kontakt:
Jel se zna kad ce novi dresovi biti predstavljeni?
Pa nece Sarajevo maknuti iz grada, a toliko na njihove financije se prica. Realno ovo je super ispalo za Konjic i dobro je sto Badzak ima hotel dolje moze se iskombinovati cesca druzenja igraca, neke mini pripreme kad bude ona pauza za reprezentaciju i slicno. Po meni je bolje i tu nego u Medjugorju.delinjo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:03Ma nazalost cim ti racunas Sehica ko glavnog beka znas koliko je sati... Sreca postoji ljudina Jasko inace ne bi maknuli iz Sarajeva. I ga sta se uopste pripremamo, za ligu koja pocinje Boga pitaj kad, za evropu koja pocinje za pola godine??.... Nista mi nije jasno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma **** pripreme bez dobrih utakmica i jakih provjera, mada su nama unazad godinama prijateljske samo za pricu "nisu bitne"... Nije mjerilo itd...LjoZee je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:15Pa nece Sarajevo maknuti iz grada, a toliko na njihove financije se prica. Realno ovo je super ispalo za Konjic i dobro je sto Badzak ima hotel dolje moze se iskombinovati cesca druzenja igraca, neke mini pripreme kad bude ona pauza za reprezentaciju i slicno. Po meni je bolje i tu nego u Medjugorju.delinjo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:03Ma nazalost cim ti racunas Sehica ko glavnog beka znas koliko je sati... Sreca postoji ljudina Jasko inace ne bi maknuli iz Sarajeva. I ga sta se uopste pripremamo, za ligu koja pocinje Boga pitaj kad, za evropu koja pocinje za pola godine??.... Nista mi nije jasno.
Irfo ma ne osvajaju se trofeji sa Sehicima ali eti Amar je na klupi pa necu trcati pred rudu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa realno i nisu. Nas razvali Krupa prosle godine i nakon 3-4 dana mi razvalismo Siroki. Igrom mislim.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja samo kad vidim ova ispucavanja i bacanje lopte u kontru, nije mi dobro.Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:54Ovaj Brkic vrh...strasno dobar golmankolezeljovac je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:27
Evo pogledah slucajno ovaj video zapis... Ne sjecam se od Šehića, Lončarića i Antolovića da smo ovakvog golmana imali.... Znači da smo golmana ala Brkića imali zadnje 2, 3 sezone.. Druga bi se svirala....
Tako da Veca i Eric OUT!
Sry sto me nije bilo par dana, poslovne, a Bgm i privatne obaveze....
Eldar se bori godinama, dijete nikada nije odustalo. Odlican je bio u TOSKU, i ja sam apsolutno za to da mu se pruzi prilika. Dovesti jos jednog LB da imas za rotacije i rijesili smo odbranu. I to betonsku, po meni.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bruda svaka ti cast!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 09:31Kakvo divno jutarnje štivo. **** to necemo se zamarati, ima li kakvih lijepih vijesti plavce?
Ja imam jednu digresiju, nadam se da ce doci do nase raje. Nedavno sam se stavio na raspolaganje klubu u vezi ciscenja smeca u i oko stadiona. Dobio sam odgovor da za sad nema potrebe jer klub uredno izvrsava ciscenje svih dijelova stadiona ali je posebno porastao obim tog posla zadnjih dana kako nasa raja cesce posjecuju stadion. Tako da bih zamolio sve navijace koji se tamo upute, da se ponasaju skladno sa bontonom i da ne ostavljaju smeće iza sebe. Nase je jeb.emu mater.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Brat moj lijepi.KANA je napisao/la: ↑16 jun 2020, 21:52Bruda svaka ti cast!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 09:31Kakvo divno jutarnje štivo. **** to necemo se zamarati, ima li kakvih lijepih vijesti plavce?
Ja imam jednu digresiju, nadam se da ce doci do nase raje. Nedavno sam se stavio na raspolaganje klubu u vezi ciscenja smeca u i oko stadiona. Dobio sam odgovor da za sad nema potrebe jer klub uredno izvrsava ciscenje svih dijelova stadiona ali je posebno porastao obim tog posla zadnjih dana kako nasa raja cesce posjecuju stadion. Tako da bih zamolio sve navijace koji se tamo upute, da se ponasaju skladno sa bontonom i da ne ostavljaju smeće iza sebe. Nase je jeb.emu mater.voli te brat
Mi ovdje neku dobrilu 2 dana furamo. Bahne tu nekada i @delinjo, baci neku depresivu, ali nedamo se. Tacno se vidi da se porukate u pp, presla mu tvoja negativa.
Imas li kakvu lijepu vijest, napisi stagod da se ova pozitiva nastavi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Cekaj ba Kera dok Kana sad prelista i iscitira od jutros postove. Vidis da se zadao. 
Nego kontam da ono smeće lobotomci bacaju
i onda prikazu kako se ne održava .sad mi pade na pamet satro akciju prave da se očisti a još trajali radovi na postavljanju krova 
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 16 jun 2020, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt: