FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zamolio bih navijače kluba koji nije bio u stanju iskoristiti intelekt Pepa Guardiole da se ne javljaju. Hvala. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne treba se nadat, i Lige na guz.ove i Messijeve/Stegenove bodove mi je vise pun qurac, ne moramo ni uzet nakon ove korone. Ali LP mogu osvojiti samo kao Chelsea 2012 tj da ne znaju ni oni kako i to samo zato sto se igra 1 tekma.
Moralo bi ih prosra.t vise nego Di Mattea, toliko su losi. Bar 4 prvotimca moraju da lete iz kluba ovo ljeto, ali nece i tu je veliki problem.
Moralo bi ih prosra.t vise nego Di Mattea, toliko su losi. Bar 4 prvotimca moraju da lete iz kluba ovo ljeto, ali nece i tu je veliki problem.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 20 jun 2020, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
Biće bolje kad Ney dođeleorey je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:07Ne treba se nadat, a LP mogu osvojiti samo kao Chelsea 2012 tj da ne znaju ni oni kako i to samo zato sto se igra 1 tekma.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa bio bi najbolji igrac u klubu. Opet se to vidjelo i ovu tekmu, kad Messi stane ne moze niko da povuce. Covjek jednostavno nema kome vise da doda loptu a da ovi ne us.eruharden je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:08Biće bolje kad Ney dođeleorey je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:07Ne treba se nadat, a LP mogu osvojiti samo kao Chelsea 2012 tj da ne znaju ni oni kako i to samo zato sto se igra 1 tekma.
Moralo bi ih prosra.t vise nego Di Mattea, toliko su losi. Bar 4 prvotimca moraju da lete iz kluba ovo ljeto, ali nece i tu je veliki problem.![]()

27.10.2020
Neymar come to Besiktas plsBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:03Zamolio bih navijače kluba koji nije bio u stanju iskoristiti intelekt Pepa Guardiole da se ne javljaju. Hvala.![]()
Vraćaj koronu, obustavi opet sve.
Hoćete i Griezmana na posudbu ?coelho41 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:12Neymar come to Besiktas plsBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:03Zamolio bih navijače kluba koji nije bio u stanju iskoristiti intelekt Pepa Guardiole da se ne javljaju. Hvala.![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Može drug nemamo zamjenu za Wriedta u FC Bayern IIDerdiyok je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:12Vraćaj koronu, obustavi opet sve.
Hoćete i Griezmana na posudbu ?coelho41 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:12Neymar come to Besiktas plsBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:03Zamolio bih navijače kluba koji nije bio u stanju iskoristiti intelekt Pepa Guardiole da se ne javljaju. Hvala.![]()
Messi i Stegen (prije svih) su i donijeli na guzove zadnje dvije titule u Primerileorey je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:07Ne treba se nadat, i Lige na guz.ove i Messijeve/Stegenove bodove mi je vise pun qurac, ne moramo ni uzet nakon ove korone. Ali LP mogu osvojiti samo kao Chelsea 2012 tj da ne znaju ni oni kako i to samo zato sto se igra 1 tekma.

Ne može više ni to.
Ivana Perišića drug.
Jedan igrač na posudbi mijenja drugog igrača na posudbi. Interesting.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima li kod vas neko da smije opucati sa 22, 23 metra osim Messija?
Kad se sjetim prije Dani Alves, Xavi, pa čak i Mascherano potegnu s vremena na vrijeme čisto da protivnik vidi da i odatle prijeti opasnost.

Kad se sjetim prije Dani Alves, Xavi, pa čak i Mascherano potegnu s vremena na vrijeme čisto da protivnik vidi da i odatle prijeti opasnost.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ko ce od ovih rahljavih opucati, to nije nikakva prijetnja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Za klub koji je dao 80 miliona za rezervnog beka Atletica to još i ima smisla.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rakitić, a Suarez da malo skupi muda a ne svaki napad gleda gdje je Messi.
Pikeov iskaz je dvosmislen.messilla je napisao/la: ↑20 jun 2020, 00:16Presidentea boli khurac već. Veći mu je problem što nema ljetovanja ove godine.Gerard Piqué: "I think it is going to be very difficult to win this league given these two rounds. I see it very difficult for Real Madrid to drop points."Doduše i ovakav odradi svoj dio posla za razliku od nekih jel.
![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Divim vam se kako možete pogledati i poluvrijeme, svega mi.. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vidiš da čovjek jedva hoda po terenu godine čine svoje, zato i kažem da ga je bolje prodati sad dok mogu uzeti dobre pare.
Klub ionako ima financijski problema nakon korone
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mi u drugom poluvremenu nismo čestito na gol šutnuli.
Ko fol napadaš, nikog u 16m nema, nemaš kome ubaciti, niti slučajno ga pogoditi u 16m.
Imali smo eto onaj traljav šut Suareza preko gola, koji usput rečeno, nije bio za 90min, ali ih odigra.
Uzdajmo se u nekvalitet Real Madrida, i da će kiksati, koliko već u San Sebastijanu.
Ko fol napadaš, nikog u 16m nema, nemaš kome ubaciti, niti slučajno ga pogoditi u 16m.
Imali smo eto onaj traljav šut Suareza preko gola, koji usput rečeno, nije bio za 90min, ali ih odigra.
Uzdajmo se u nekvalitet Real Madrida, i da će kiksati, koliko već u San Sebastijanu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Nedostatak plana i kreativnosti u veznom redu koji Messija 'tjeraju' da se vraća po loptu te da pokušava nešto kreirati.

Kod pravog trenera nijedan vezni igrac nakon ovog vise ne bi poceo utakmicu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.