FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Tarantino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tarantino » 06 dec 2010, 23:53

ovo su neki od postova ovog trola @saleboss,nije samo da dismr da je hrenovka. :roll:

Mirzi i igračima treba dati punu podršku,a ne onako ljigavo kao protiv Drine.
Blekić nije za nas,Bogu hvala da ode,da Bogdo nije nikad došao.
A i ovi Baljci treba da idu nisu dorasli jedinom FCS.
Nije Mirza najslabija karika.U ovom momentu boljeg nema.Kad stanemo na noge dolazi Murinjo!
Čestitke Želji na osvojenom trećem mjestu.Dogodine angažirati Brkovića neka sredi finale i prvo mjesto
ali nema para,sve se rastalilo....

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 dec 2010, 23:57

Ja vidim danas lik puca gluposti samo takve....kad buuum hrenovka :mrgreen:
1921-2011

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 dec 2010, 00:04

Kako si Pelaka zaboravio ... Znal ko gdje igra sad Pelak?

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 dec 2010, 00:05

duxevi su izasli strasni su,kad god pomislim da nemamo ideje uvijek nam izadu neke cudne ideje,i zaista iznenaden sam radom sto se tice kreativnosti,samo da bude vise ovakvih prodaja i onakvih koreografija na samo nas nacin onako kako mi to znamo...od sutra u udruzenju mozete kupiti duxeve
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 07 dec 2010, 00:09

Jesam ša'e je napisao/la:
Znaš li ima li manjih brojeva, za žene?

Ima M , L , XL i XXL ...

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 07 dec 2010, 00:59

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako si Pelaka zaboravio ... Znal ko gdje igra sad Pelak?
Pelak je u ŽELJI od njajni odigrao vrlo korektno i profesionalno ! meni se je svidjo ko igrač !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 dec 2010, 09:01

cera1 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kako si Pelaka zaboravio ... Znal ko gdje igra sad Pelak?
Pelak je u ŽELJI od njajni odigrao vrlo korektno i profesionalno ! meni se je svidjo ko igrač !
Ma sad da je PROFESIONALNO vala nije ,njegov pristup trenizima i nekim utakmicama nije bio Boga zna sta ...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 dec 2010, 12:00

TeroweNth je napisao/la:
Jesam ša'e je napisao/la:
Znaš li ima li manjih brojeva, za žene?

Ima M , L , XL i XXL ...
od kolko radi udruzenje ?
svoj ti pos'o !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 dec 2010, 12:11

Srednje sam visine(180 cm) i imam nekih 76kg i po nekim kriterijima trebala bi mi valjda XL dukserica,ali ova današnja roba je katastrofa što se tiče brojeva nekada mi je L taman,nekada XL,a nekada i XXL :o .Pošto bi na slijepo kupovao moram ovaku glupost pitati nemojte mi zamjeriti. :oops:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 dec 2010, 12:27

Treba napomenuti da je Pelak pravio klanove u svlačionici. Nije loš igrač, al serator. Amar ga nije htio kada je dobio nogu iz Olimpika.

Što se tiče promašenih investicija, ih :lol: Bilo ih je. Iskreno, ne računam likove koji nisu igrali. Po meni, promašena investicija je neko ko je doveden + imao je prilike da se dokaže a ništa nije uradio u "dobroj ekipi". Nije uspjeh biti loš u lošoj ekipi. Uspjeh je to napraviti u dobroj ekipi :mrgreen:

Adis Obad, Arsim Prepoli, Garčević Sahmir :lol: Feđa Dudić :lol: , Ćosić, Memišević, Selimović.

Adis Obad je najgori, najveća fula, barem po meni. Odigrao je "masu" utakmica(mislim skoro cijelu sezonu, ako me sjećanje ne vara, Obada je doveo Amar i fulio blago rečeno, Obad je dobijao šanse i kod Odovića ač džaba, ostao je grozan).

Adilović je isto bio majstor, ako me sjećanje ne vara lik je uspio da protiv odronjenog Brotnja primi gol iu auta :lol: mi izjednačimo(Alihodžić) a onda majstor počne da dribla igrača Brotnja, izgubi loptu, napravi penal, dobije crveni karton a mi fasujemo gol iz penala :lol: :lol: Na kraju je završilo 2:2 :lol: On nije dugo branio u Želji. Ali je ostao upamćen :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 07 dec 2010, 12:50

kad radi to udruzenje i ima li neko neki kontakt moze u pp da mi napise, ja kad odem nema nikoga, pa bi volio da mi neko napise , sta kakko gdje hvala unaprijed
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 dec 2010, 12:59

tm87gigo je napisao/la:kad radi to udruzenje i ima li neko neki kontakt moze u pp da mi napise, ja kad odem nema nikoga, pa bi volio da mi neko napise , sta kakko gdje hvala unaprijed
TM87 službena stranica
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2010, 13:14

Meni je onaj Garcevic bio cak i ok.Ulazio s klupe cesto znao i zabiti ali tad to i nije bilo tesko,svakom smo u dolini trpali po 3-4 komada.

A Modrinic nista jel :mrgreen: Mislim da bi on i Obad mogli ciniti taj napadacki tandem Željinih promasaja nakon rata.U odbrani smo rijetko fulali ali Sadikovic i Kuduzovic su definitivbo fule,najvise mi je zao Gece koji je tada vazio kao potencijalni reprezentativac,cak je igrao i redovno ali nakon dvije povrede odlazi u zaborav,steta.Kod veznih fudbalera je bilo najvise fula posebno zadnjih godina,valjda su oni najzastupljeniji na trzistu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 dec 2010, 13:23

Niko ne kaze kako je Sahmir znao pasti u sesnaet i izvuci penal .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 07 dec 2010, 13:30

Valj'o je nama Peđa itekako! :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

dolina cupova 1921
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova 1921 » 07 dec 2010, 13:55

Ili pogresni Velibor Matijasevic, mislim da ni Mujkanovica ne treba izostavit...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 07 dec 2010, 14:11

starigrad je napisao/la:
Krvotok je napisao/la:Znate šta, ako volite ovaj klub, svi zajedno ne dižimo prašinu ovako, neke stvari se ne mijenjaju preko noći, jedino možemo da izazovemo revolt igrača kojima je potreban mir. Svaki naš bivši igrač koji je našao angažman vani znači da vrijedi i da je prerastao ovu ligu, tako da je svako unižavanje lika i djela bespotrebna ljubomora. Ne zaboravimo da su nas zadužili svojim dobrim partijama i donosili mnogo radosti u naša srca. Pljuvanje i vrijeđanje naših velikana ne priliči navijačima najvećeg kluba u BiH. Umjesto toga ispratimo ih kao velikane, a ako dođu bolja vremena i za njih i za naš klub, vratiće nama i našem klubu kada i kako to bude moguće. Pa i ako se to ne desi, mi treba da se okrenemo sadašnjosti i budućnosti i stvaramo jakog Želju sa onim što imamo, onim što dolazi i da jačamo sve naše segmente kluba, upravu, stručni i igrački pogon.
Bravo majstore !!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 dec 2010, 14:14

Mekić i Radonja su meni bili jedni od dražih igrača,a Sahmir on je sa obilićem osvojio ligu srbije i bio jedan od boljih igrača ili sam pomiješao
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 dec 2010, 14:20

Sergej Tica

mora uci u ovu konkurenciju definitivno
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 dec 2010, 14:25

nemoj te zaboraviti na najlosijeg igraca u zadnjih par godina a to je amir spahic
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []