Treba napomenuti da je Pelak pravio klanove u svlačionici. Nije loš igrač, al serator. Amar ga nije htio kada je dobio nogu iz Olimpika.
Što se tiče promašenih investicija, ih

Bilo ih je. Iskreno, ne računam likove koji nisu igrali. Po meni, promašena investicija je neko ko je doveden + imao je prilike da se dokaže a ništa nije uradio u "dobroj ekipi". Nije uspjeh biti loš u lošoj ekipi. Uspjeh je to napraviti u dobroj ekipi
Adis Obad, Arsim Prepoli, Garčević Sahmir

Feđa Dudić

, Ćosić, Memišević, Selimović.
Adis Obad je najgori, najveća fula, barem po meni. Odigrao je "masu" utakmica(mislim skoro cijelu sezonu, ako me sjećanje ne vara, Obada je doveo Amar i fulio blago rečeno, Obad je dobijao šanse i kod Odovića ač džaba, ostao je grozan).
Adilović je isto bio majstor, ako me sjećanje ne vara lik je uspio da protiv odronjenog Brotnja primi gol iu auta

mi izjednačimo(Alihodžić) a onda majstor počne da dribla igrača Brotnja, izgubi loptu, napravi penal, dobije crveni karton a mi fasujemo gol iz penala

Na kraju je završilo 2:2

On nije dugo branio u Želji. Ali je ostao upamćen

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna