FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 05 sep 2020, 22:15

Kakve mi komplekse imamo kad su željo i husref u pitanju.... Za zelju smo vidjeli kad se proslavljala titula a za husrefa se vidi na forumu svaki dan.
Smijesno je i meni pola ovih komentara za akademiju al mi je smijesnije sto ljudi misle kad god neko nesto u vezi kluba kritikuje da ih je husref nagovorio.
Manje se pljuju ješić i slicni dusmani, bilo je ljudi koji su pokusali ugasiti klub pa i oni su bolji od husrefa... Boli me briga za njega trebao je nakon sramote u derbiju sam otici al mnogi od vas se trebaju preispitati malo zasto se toliko zaostali u proslosti i kakve komplekse i paranoje imate.
Covjek nije dio kluba vec duze vrijeme vi ga ne vadite iz usta i pravite cirkus od teme svako malo.
You are someone else I am still right here

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 sep 2020, 22:19

Hordanjezla1987 je napisao/la:
05 sep 2020, 19:20
Historicar je napisao/la:
05 sep 2020, 19:09
05 sep 2020, 17:50
Bjelici za godinu u Osijeku 1. 200 .000 eura .
Vrlo jednostavno i prosto, Osijekov večinski investitor Lajos Mesaroš mnogo više ulaže, nego naš večinski investitor, dovoljno je reci da se novi Osijekov stadion gradi punom parom. Također, njihovi izlazni transferi su svemirski brod za naše, neki dan su Mirka Marića prodali u Moncu za 5 miliona eura, za ranije su za otprilike istu cifru prodali Harisa Hajradinovića u Kasimpašu......
Ljudi bukvalno za 3-4 godine od jada i cemera do vrhunskog kluba ,da njih stignemo trebamo jos pure i pure jesti ,prodali su i golmana u Atletiko M meni se cini sad nekad isto 4 - 5 miliona ....
I pored cinjenice da im je u ligi Dinamo kojeg ce tesko kada srusiti sa trona covjek ulaze ozbiljne pare u tim i stadion ,Nam sa ovim nacinom ulaganja i rada nikada nece nista zaraditi ovde ,mi sa duplo vecim budzetom ne mozemo biti dominantni u ovoj ligi tako dok se tu nesto ne promjeni evropa ce biti samo nasa pusta zelja...
Iza njih stoji drzava Madjarska tacnije Orban kao i iza ovog tima iz Srbije zaboravio sam mu ime

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 sep 2020, 22:21

05 sep 2020, 21:18
Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 21:15
Jarane, vidi ako si tako jak, brate odes sutra memicu dole i reci mu to. Kad znate se skupiti pred upravom zbog husrefa, evo prilke, pred opstinu ilidza i hop gotovo. Dobijes dozvolu za gradnju..
jer da ja tebi objasnjavam sad sta znaci kad je zemiljiste pljoprivredno i nema namjenu za gradnju koje procedure su tu i koliko treba toga da se sredi, nemas zakon o sportu da onaj ko napravi akademiju bude i njen vlasnik itd. A sve se to moze rijesiti velikim protestima pred opstinom i predajednistvom
memic za pare i **** jede ,kad se za panja zinedina dalo toliko para moglo je se i arapu ilidjanskom dati da se to sve prepravi kako nama odgovara ,ovde se samo pare gledaju ,mozes ti k. protestovat ..
Jel ti mislis da ce milijarderi i svjetski biznismeni podmazivat nekog Memica i slicne ublehe?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2020, 22:25

ado-hz je napisao/la:
05 sep 2020, 16:33
Tacno cu poceti da mislim da su ovdje neki placeni da brane odredjene ljude. Nekima placa Husref, nekima Vinko, nekima Sabrina, nekima Hadzija ili su dobri poznanici sa njima ili rod.

Husrefa sam volio i nikad ga nisam pljuvao, nazivao pogrdnim imenima niti cu. Al nije vise za FKS trener niti treba vise ikad biti i tu kod mene zavrsava sva prica oko njega.

O Vinku cu dati sud na kraju ove godine, po meni a svako ima pravo na svoje misljenje nit mirise nit smrdi. Sto znaci da moze biti i pukovik i pokojnik na kraju sezone, sve je do njega kako bude kormilario ovaj brod.

O Hadziji sam imao Ok misljenje i radio je dobar posao zadnjih godina ali po meni mislim da su ga klub i ambicije kluba prerasli i da nam treba jaci covjek sa jacim vezama za SD (opet moje misljenje).

Da se npr Hadzija zarovio u ligi FBiH od 16 klubova nasao bi nekog desnog beka da iole valja jer def Dusan igra preko neke stvari vec 2god. Cak ga nije opametilo i slanje na posudbu u Celik, a za sve to krivica tj na njegovu srecu sretna okolnost to sto nema ama bas nikakvu konkurenciju na svojoj poziciji pa je poprilicno siguran da ce biti u prvih 11.

bold/bordo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
O Hadzicu ne bih mogao bas dati sud. Presudno bi bilo znati sa kakvim finansijama raspolaze. U svakom slucaju niko ne treba biti nedodirljiv, pa ni Emir Hadzic. Nema minulog rada.

Ovo plavo je karikiranje, da dovede nekog iz PL yebali bi mu od do.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 sep 2020, 22:27

zagor1987 je napisao/la:
05 sep 2020, 22:21
Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 21:15
Jarane, vidi ako si tako jak, brate odes sutra memicu dole i reci mu to. Kad znate se skupiti pred upravom zbog husrefa, evo prilke, pred opstinu ilidza i hop gotovo. Dobijes dozvolu za gradnju..
jer da ja tebi objasnjavam sad sta znaci kad je zemiljiste pljoprivredno i nema namjenu za gradnju koje procedure su tu i koliko treba toga da se sredi, nemas zakon o sportu da onaj ko napravi akademiju bude i njen vlasnik itd. A sve se to moze rijesiti velikim protestima pred opstinom i predajednistvom
memic za pare i **** jede ,kad se za panja zinedina dalo toliko para moglo je se i arapu ilidjanskom dati da se to sve prepravi kako nama odgovara ,ovde se samo pare gledaju ,mozes ti k. protestovat ..
Jel ti mislis da ce milijarderi i svjetski biznismeni podmazivat nekog Memica i slicne ublehe?
Neka rade kako misle da treba ,ali ocito da mi nikada necemo gledati evropsko Sarajevo mozda neki nasi praunuci ovakvim radom i strategijom ,ocigledno je da jedna Backa Topola ima ozbiljnijeg investitora i prije ce u te famozne grupe od nas ..i prije ce postati ozbiljni klub.
A jel ti mislis da ce dok smo mi zivi Sarajevo imati moderni stadion i akademiju ??
ps .to trebaju da rade oni kojima je najveci uspjeh za Fk Sarajevo nabaviti one spaceke za igrace ,time se jedino rumena ubleha moze pohvaliti naravno placeno parama investitora ...
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 05 sep 2020, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 05 sep 2020, 22:28

Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 20:43
Zukanovic je napisao/la:
05 sep 2020, 20:35
slika
Ja koliko vidim ovo je u17...
Ovdje se na spisku nalaze 4-5 omladinaca koji su potpisali ugovor(Šahinović, Ramić
, Hodžić, Hajdarević, šuvalija) . Ne postoji nikakvo opravdanje za ovu blamažu od mrskog nam kluba,kao i prije poraze od Z09 i jedina pravilna odluka je rastjerati ove ublehaše i čak i pod uvjetom da se ova i ovakva "Akademija" raspusti. Znam, obzirom da poznajem roditelja od jednog našeg akademca, da je 5 igrača napustilo Akademiju zbog odnosa Đene prema njima, i da su upravo oni nas izbacili iz kupa KS.
Dovode se neki težaci koji ne mogu potrčati, pa ovi porazi nisu iznenađenje.... odgovornost treba da snose i oni koji ih nečinjenjem drže na tom mjestu...nije FKS socijalna ustanova za tipove koji nemaju nikakve ambicije u životu...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 05 sep 2020, 22:30

Stroj1946 je napisao/la:
05 sep 2020, 20:36
Nije do trenera, nego do slabog kvaliteta mladih igrača. Naravno da ima i do trenera, ali sam ubijeđen da su generacije one prije 3, 4, 5 godina bile duplo kvalitetnije od ovih što su sad u akademiji. Đeno je radio i sa onom generacijom i sa ovom sad.
To se treba malo zaroviti u OP, odnosno školu fudbala i vidjeti kako da se to poboljša
Zato ne puštas igrače iz okoline da igraju, nego dovedes sve što valja iz cijele države, ako već ne možeš iz regiona, i proberes 25 najboljih, i tako svako malo. Ali zato trebaš imati profesionalce koji samo prate snimaju i analiziraju.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 sep 2020, 22:31

05 sep 2020, 22:27
zagor1987 je napisao/la:
05 sep 2020, 22:21

Neka rade kako misle da treba ,ali ocito da mi nikada necemo gledati evropsko Sarajevo mozda neki nasi praunuci ovakvim radom i strategijom ,ocigledno je da jedna Backa Topola ima ozbiljnijeg investitora i prije ce u te famozne grupe od nas ..i prije ce postati ozbiljni klub.
A jel ti mislis da ce dok smo mi zivi Sarajevo imati moderni stadion i akademiju ??
Pojma nemam ali znam da u ovoj drzavi sve je prinudjeno da ide sporo. Nemas zakon o sportu i svako iole normalan nece uloziti ni 1 km pa sam eto skontaj plus ova glupa pravila za strance itd

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2020, 22:39

miky_hz je napisao/la:
Ovo @Samozdravlje zaboravio da se odjavi sa drugog profila dok je kucao formaciju :lol:
:urnebes: :urnebes:
@miky i ovaj mi profil Zeljovac "omogucio" , precjenjujes informaticko znanje jednog penzionera. :urnebes:
Inace cijenim GiS, ali je zaboravio da nema vise lajkova. :urnebes:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2020, 22:41

Cuj ne valja nas investitor :D
Ma ja. Uzeo klub u najkorumpiranijoj zemlji i u 99. Ligi svijeta koja nema zakon o sportu ali ima najveci porez na platu u evropi. Vratio 6 miliona duga napravljenih od "nasih legendi" donio ti 3 titule dva kupa u 6.5 godina. Dosli ti mngladbah, celtic... Malo li je...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2020, 22:46

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 sep 2020, 19:24
miky_hz je napisao/la:
Ovo @Samozdravlje zaboravio da se odjavi sa drugog profila dok je kucao formaciju :lol:
Hakirao mi profil :urnebes:
Malo u stilu @Samozdravlje :mrgreen:
Naravno da ne bi ovakvih prvih 11..nisam ni ja lud yebote :D

izgubih 2 istomisljenika u 2 posta :plac:
Sram Vas bilo bivsi prijatelji :kafa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 sep 2020, 22:46

Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 22:41
Ma ja. Uzeo klub u najkorumpiranijoj zemlji i u 99. Ligi svijeta koja nema zakon o sportu ali ima najveci porez na platu u evropi. Vratio 6 miliona duga napravljenih od "nasih legendi" donio ti 3 titule dva kupa u 6.5 godina. Dosli ti mngladbah, celtic... Malo li je...
Šta sve čovjek neće pročitati jbt tito. @hordanje koji ti je broj članske?
ISTINA ZA VEDRANA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 sep 2020, 22:48

Ne znam jesi li namjerno izostavio Atalantu, ucesnik cetrtfinala ovogodisnje lige prvaka i zamalo ucesnika polufinala :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 sep 2020, 22:49

Pantelija je napisao/la:
Nigdje ja nisam napisao da ne valja ,Fedji Tanu i Namu hvala do neba.
Pa eto Srbija je nesto bolja pa ozbiljniji ljudi kupuju seoske klubove i prave im stadione i ozbiljne ekipe,a za taj famozni dug o kakvim legendama pricas zaduzivalo se kao i sve ekipe iz nase lige za prezivljavanje ..
Sad je to uspjeh za gladbah i seltik kao da smo ih pobjedili jbt ...Uspjeh je na virslama izbaciti Genka ...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2020, 22:50

05 sep 2020, 18:26
Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
------------------HADZIC
-----Fanimo----Salcin-----Resic
---------Pejovic--Đokanović
Pidro-BESIC-Kurdic-SABANOVIC
---------------Sahinovic
Kova ce valjda da se proda do tad, a prepostavljam i odlazak Tatara i Rahmanovica...iskreno Susic ako ovako nastavi i ne vidim ga u prvih 11...

Tako bi to @Sz :tralala: :clap: :kafa:

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 sep 2020, 22:51

Lecler je napisao/la:
05 sep 2020, 22:46
Pantelija je napisao/la:
Šta sve čovjek neće pročitati jbt tito. @hordanje koji ti je broj članske?
kada dodjes u Sarajevo javi se pokazacu ti clansku i jednu i drugu ..

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 sep 2020, 22:53

fera je napisao/la:
05 sep 2020, 22:15
Kakve mi komplekse imamo kad su željo i husref u pitanju.... Za zelju smo vidjeli kad se proslavljala titula a za husrefa se vidi na forumu svaki dan.
Smijesno je i meni pola ovih komentara za akademiju al mi je smijesnije sto ljudi misle kad god neko nesto u vezi kluba kritikuje da ih je husref nagovorio.
Manje se pljuju ješić i slicni dusmani, bilo je ljudi koji su pokusali ugasiti klub pa i oni su bolji od husrefa... Boli me briga za njega trebao je nakon sramote u derbiju sam otici al mnogi od vas se trebaju preispitati malo zasto se toliko zaostali u proslosti i kakve komplekse i paranoje imate.
Covjek nije dio kluba vec duze vrijeme vi ga ne vadite iz usta i pravite cirkus od teme svako malo.
+1 to im je izvlakusa najbolja,odma husref ga poslo, uletio strumf,ili pljuvac nema sta drugo,ako sta ne izmisle novo uskoro

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 05 sep 2020, 22:57

Samozdravlje je napisao/la:
05 sep 2020, 22:50
------------------HADZIC
---------------Sahinovic
Kova ce valjda da se proda do tad, a prepostavljam i odlazak Tatara i Rahmanovica...iskreno Susic ako ovako nastavi i ne vidim ga u prvih 11...

Savrseno za borbu za opstanak.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2020, 22:57

Samozdravlje je napisao/la:
05 sep 2020, 22:50
------------------HADZIC
---------------Sahinovic

:D
Ne valja ovo..ubaciti Faruka Hodzica umjesto Pejovica, i Imamovica umjesto Fanima, i melji rajvo :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 sep 2020, 22:58

😂😂
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, n0dix, NeSamSafetee, shminka i 23 gosta.