A sta ce ovi s godisnjim sto im je ostala polusezona citava neispucana? Pitam za druga

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A sta ce ovi s godisnjim sto im je ostala polusezona citava neispucana? Pitam za druga
Napapijri je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:12
To su igraci na kojima se ne mogu ogromni novci zaraditi, a tu prvenstveno mislim na Tatara. Cini mi se da on ima 26-27 godina, a to su vec ozbiljnije godine za fudbalera kad su u pitanju velike pare. Njemu ponuditi produzenje uz poboljsane uslove naravno, vjerujem da ce ostati.
E ovo boldirano bi definitivno bio presedan u svijetu fudbala što se tiče ugovoraSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:34Napapijri je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:12
To su igraci na kojima se ne mogu ogromni novci zaraditi, a tu prvenstveno mislim na Tatara. Cini mi se da on ima 26-27 godina, a to su vec ozbiljnije godine za fudbalera kad su u pitanju velike pare. Njemu ponuditi produzenje uz poboljsane uslove naravno, vjerujem da ce ostati.
Skroz pogresno, nebitno. U pitanju su njihovi interesi. Otici u inostranstvo je jednako obezbjediti egzistenciju. Pred njima jos 3-4 god. ozbiljnog fudbala i ende.
Bez njih dvojice tesko cemo do TitulA. Bolje njih platiti kao dokazane, nego "kupovati macka u vreci" tipa TSS,Duljevic,Suljic, Hadzic... Znam sad cete zagraktati, neka cete.
Rjesenje: pare ili dio sto dajemo Krletu,Oremusu,Serbecicu,Milanovicu, pa i Handzicu,Hebibu i Hodzicu i sl. dati njima za 4-godisnji ugovor. Naravno uz klauzulu u ugovoru da njihov doprinos bude na ovom nivou.
Sve dok to i oni zele. Isforsirati neki potpis te ''natjerat'' nekog da igra je pogubnije. A pitanje je da l imaju motiva kad i sami znaju vjerovatno da mogu ic u bolje uslove gdje ce sebi osigurat jos ljepsu buducnost.
Proš'o voz za to
Disperadun je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:38E ovo boldirano bi definitivno bio presedan u svijetu fudbala što se tiče ugovoraSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:34Napapijri je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:12
Skroz pogresno, nebitno. U pitanju su njihovi interesi. Otici u inostranstvo je jednako obezbjediti egzistenciju. Pred njima jos 3-4 god. ozbiljnog fudbala i ende.
Bez njih dvojice tesko cemo do TitulA. Bolje njih platiti kao dokazane, nego "kupovati macka u vreci" tipa TSS,Duljevic,Suljic, Hadzic... Znam sad cete zagraktati, neka cete.
Rjesenje: pare ili dio sto dajemo Krletu,Oremusu,Serbecicu,Milanovicu, pa i Handzicu,Hebibu i Hodzicu i sl. dati njima za 4-godisnji ugovor. Naravno uz klauzulu u ugovoru da njihov doprinos bude na ovom nivou.![]()
AkademijaSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:10
Daj rjesenje . Kako zadrzati ? Daj pare postovani Moderatoru, hocu reci "iskombinuj pare" .![]()
Ja znam kako .
Imamo i mi Hasana, Vahu, BazdarevicaAlfredNobel je napisao/la: ↑14 sep 2020, 12:26Pogledajte srpske trenere i kvalitet koji imaju.. Ivić i Paunović u Watfordu i Readingu dobili u prvom kolu. Nama najveći potencijali Dudić i Starčević.
Nikad zajesno adukor i lazic nisu igraliNapapijri je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:05Dobro, mozda i nisam bas najbolje obrazlozio, moja greska. Misljenja sam da je pruzao dobre partije imajuci u vidu cinjenicu da nije stoper po vokaciji. Da ne ulazimo sada u dublju analizu, ostalo mi je nekako urezano u sjecanje da je u nekoliko navrata spasavao i Lazica (bilo je i obratno doduse), pa sam se vodio time i kad sam rekao naprijed navedeno. Nevezano, smatram da su takvi igraci uvijek dobrodosli i da ce predstavljati pojacanje jer je provjeren za nase uslove, poznaje ligu i mnoge saigrace, a polivalentan je.
Svašta nešta je urezano u sjećanje braniocima lika i djela Husrefa Musemića. Pa i neke stvari koje se nisu dogodile. Adukor kažnjem tribinama u drugom dijelu sezone 2018/2019, Lazić došao na polusezoni.Pantelija je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:04Nikad zajesno adukor i lazic nisu igraliNapapijri je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:05
Dobro, mozda i nisam bas najbolje obrazlozio, moja greska. Misljenja sam da je pruzao dobre partije imajuci u vidu cinjenicu da nije stoper po vokaciji. Da ne ulazimo sada u dublju analizu, ostalo mi je nekako urezano u sjecanje da je u nekoliko navrata spasavao i Lazica (bilo je i obratno doduse), pa sam se vodio time i kad sam rekao naprijed navedeno. Nevezano, smatram da su takvi igraci uvijek dobrodosli i da ce predstavljati pojacanje jer je provjeren za nase uslove, poznaje ligu i mnoge saigrace, a polivalentan je.![]()
Ma što bi bila provojacija pitaru moj medeniSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:01
Ne vjerujem da je provokacija, ali ipak evo Ti odgovora postovani Moderatoru( tuk na utuk).
U zadnjh 5 god. iz PL BiH prodati:
Serbecic, Todorovic,Menalo,Loncar,Sabanadzovic,Hadziahmetovic,Koljic,Kadusic,Memisevic,Vukotic...svi kucaju na vrata repke ili igraju za repku. A mi prodali, mislim na AKADEMIJU:
Hadzic,Sadikua,Mustafica,Catakovica,Mihojevica,Mujakica.. i uzeli vece pare nego cijela PL BiH. Vozdrica.
gejčinoMortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:35Ma što bi bila provojacija pitaru moj medeniSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:01
Ne vjerujem da je provokacija, ali ipak evo Ti odgovora postovani Moderatoru( tuk na utuk).
Serbecic, Todorovic,Menalo,Loncar,Sabanadzovic,Hadziahmetovic,Koljic,Kadusic,Memisevic,Vukotic...svi kucaju na vrata repke ili igraju za repku. A mi prodali, mislim na AKADEMIJU:
Hadzic,Sadikua,Mustafica,Catakovica,Mihojevica,Mujakica.. i uzeli vece pare nego cijela PL BiH. Vozdrica.
Što si ljubomoran..RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:38gejčinoMortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:35Ma što bi bila provojacija pitaru moj medeniSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:01
ima izaćRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:38gejčinoMortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:35Ma što bi bila provojacija pitaru moj medeniSamozdravlje je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:01
RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:46![]()