FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ade43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 14 sep 2020, 13:34

MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 13:20
Navijači koji posjeduju Naša zakletva člansku karticu direktno su pomogli radu kluba u tekućoj godini, te na taj način osigurali svoje mjesto na tribini kada uslovi za to budu ispunjeni.

:kafa:
A sta ce ovi s godisnjim sto im je ostala polusezona citava neispucana? Pitam za druga :hmmmmm:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 sep 2020, 13:34

Napapijri je napisao/la:
14 sep 2020, 13:12

To su igraci na kojima se ne mogu ogromni novci zaraditi, a tu prvenstveno mislim na Tatara. Cini mi se da on ima 26-27 godina, a to su vec ozbiljnije godine za fudbalera kad su u pitanju velike pare. Njemu ponuditi produzenje uz poboljsane uslove naravno, vjerujem da ce ostati.

Skroz pogresno, nebitno. U pitanju su njihovi interesi. Otici u inostranstvo je jednako obezbjediti egzistenciju. Pred njima jos 3-4 god. ozbiljnog fudbala i ende.
Bez njih dvojice tesko cemo do TitulA. Bolje njih platiti kao dokazane, nego "kupovati macka u vreci" tipa TSS,Duljevic,Suljic, Hadzic... Znam sad cete zagraktati, neka cete.
Rjesenje: pare ili dio sto dajemo Krletu,Oremusu,Serbecicu,Milanovicu, pa i Handzicu,Hebibu i Hodzicu i sl. dati njima za 4-godisnji ugovor. Naravno uz klauzulu u ugovoru da njihov doprinos bude na ovom nivou.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 14 sep 2020, 13:38

Samozdravlje je napisao/la:
14 sep 2020, 13:34
Napapijri je napisao/la:

To su igraci na kojima se ne mogu ogromni novci zaraditi, a tu prvenstveno mislim na Tatara. Cini mi se da on ima 26-27 godina, a to su vec ozbiljnije godine za fudbalera kad su u pitanju velike pare. Njemu ponuditi produzenje uz poboljsane uslove naravno, vjerujem da ce ostati.

Skroz pogresno, nebitno. U pitanju su njihovi interesi. Otici u inostranstvo je jednako obezbjediti egzistenciju. Pred njima jos 3-4 god. ozbiljnog fudbala i ende.
Bez njih dvojice tesko cemo do TitulA. Bolje njih platiti kao dokazane, nego "kupovati macka u vreci" tipa TSS,Duljevic,Suljic, Hadzic... Znam sad cete zagraktati, neka cete.
Rjesenje: pare ili dio sto dajemo Krletu,Oremusu,Serbecicu,Milanovicu, pa i Handzicu,Hebibu i Hodzicu i sl. dati njima za 4-godisnji ugovor. Naravno uz klauzulu u ugovoru da njihov doprinos bude na ovom nivou.
E ovo boldirano bi definitivno bio presedan u svijetu fudbala što se tiče ugovora :rol:
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 sep 2020, 13:43

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
14 sep 2020, 13:25
Želim da Rahman i Tatar produže.
Sve dok to i oni zele. Isforsirati neki potpis te ''natjerat'' nekog da igra je pogubnije. A pitanje je da l imaju motiva kad i sami znaju vjerovatno da mogu ic u bolje uslove gdje ce sebi osigurat jos ljepsu buducnost.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2020, 13:45

ade43 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 13:20
Navijači koji posjeduju Naša zakletva člansku karticu direktno su pomogli radu kluba u tekućoj godini, te na taj način osigurali svoje mjesto na tribini kada uslovi za to budu ispunjeni.

:kafa:
A sta ce ovi s godisnjim sto im je ostala polusezona citava neispucana? Pitam za druga :hmmmmm:
Proš'o voz za to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 sep 2020, 13:49

Disperadun je napisao/la:
14 sep 2020, 13:38
Napapijri je napisao/la:

E ovo boldirano bi definitivno bio presedan u svijetu fudbala što se tiče ugovora :rol:

Samo na prvu je tako. Evo recimo vezati TitulamA. Onda doprinosom: golovi, asistencije,minute itd.
Ako zelis naci ce se nacin, ako ne ima izgovor:Trazili su previse :rol:
Njih dvojica u tandemu su 50% ove zadnje 3 Titule. Nisam pravnik, ali ima nacina, a rizik ebiga. Ne pametujem, ali evo:
Odnos plata TSS:Rahman,Tatar, doprinos za zadnju Titulu 1:50 ? Plati kao TSS i imati ces 50x korisnijeg.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 14 sep 2020, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2020, 13:50

14 sep 2020, 13:10
MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 08:21
Mi ne smijemo sebi dozvoliti da prodamo Tatara i Rahmanovića, oni prave veliku razliku na terenu.

Daj rjesenje . Kako zadrzati ? Daj pare postovani Moderatoru, hocu reci "iskombinuj pare" . :thumbup:

Ja znam kako .
Akademija

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2020, 13:51

AlfredNobel je napisao/la:
14 sep 2020, 12:26
Pogledajte srpske trenere i kvalitet koji imaju.. Ivić i Paunović u Watfordu i Readingu dobili u prvom kolu. Nama najveći potencijali Dudić i Starčević.
Imamo i mi Hasana, Vahu, Bazdarevica
Osim Nikolica koji je sad Rusiji srbijanski treneri koji rade u Srbiji tesko da mogu u europi raditi. Ivić, paunovic i slicni su izgradili vani imena kako Igracki tako i trenerski.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 sep 2020, 14:01

MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 13:50

Akademija

Ne vjerujem da je provokacija, ali ipak evo Ti odgovora postovani Moderatoru( tuk na utuk).
U zadnjh 5 god. iz PL BiH prodati:
Serbecic, Todorovic,Menalo,Loncar,Sabanadzovic,Hadziahmetovic,Koljic,Kadusic,Memisevic,Vukotic...svi kucaju na vrata repke ili igraju za repku. A mi prodali, mislim na AKADEMIJU:
Hadzic,Sadikua,Mustafica,Catakovica,Mihojevica,Mujakica.. i uzeli vece pare nego cijela PL BiH. Vozdrica.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 sep 2020, 14:04

Napapijri je napisao/la:
14 sep 2020, 13:05
MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 12:04
Napapijri je napisao/la:
14 sep 2020, 11:40

Pa njegove najbolje partiju su i dosle sa pozicije stopera. Pri tome, nije bio los ni na zadnjem veznom, cak je dosta bolji u poredjenju sa recimo Milicevicem (obzirom da su slicne konstitucije).
Možda si zamijenio osobu, nije se on najbolje snalazio na poziciji stopera. U veznom je bio dobar, uvijek se sjetim asistencije/ubačaja u Italiji.
Dobro, mozda i nisam bas najbolje obrazlozio, moja greska. Misljenja sam da je pruzao dobre partije imajuci u vidu cinjenicu da nije stoper po vokaciji. Da ne ulazimo sada u dublju analizu, ostalo mi je nekako urezano u sjecanje da je u nekoliko navrata spasavao i Lazica (bilo je i obratno doduse), pa sam se vodio time i kad sam rekao naprijed navedeno. Nevezano, smatram da su takvi igraci uvijek dobrodosli i da ce predstavljati pojacanje jer je provjeren za nase uslove, poznaje ligu i mnoge saigrace, a polivalentan je.
Nikad zajesno adukor i lazic nisu igrali :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 sep 2020, 14:12

Pantelija je napisao/la:
14 sep 2020, 14:04
Napapijri je napisao/la:
14 sep 2020, 13:05

Dobro, mozda i nisam bas najbolje obrazlozio, moja greska. Misljenja sam da je pruzao dobre partije imajuci u vidu cinjenicu da nije stoper po vokaciji. Da ne ulazimo sada u dublju analizu, ostalo mi je nekako urezano u sjecanje da je u nekoliko navrata spasavao i Lazica (bilo je i obratno doduse), pa sam se vodio time i kad sam rekao naprijed navedeno. Nevezano, smatram da su takvi igraci uvijek dobrodosli i da ce predstavljati pojacanje jer je provjeren za nase uslove, poznaje ligu i mnoge saigrace, a polivalentan je.
Nikad zajesno adukor i lazic nisu igrali :D
Svašta nešta je urezano u sjećanje braniocima lika i djela Husrefa Musemića. Pa i neke stvari koje se nisu dogodile. Adukor kažnjem tribinama u drugom dijelu sezone 2018/2019, Lazić došao na polusezoni.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2020, 14:15

Da nije Napapijri one Mađare pratio? :D

@High, ne mislim na Zrinjski. :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 sep 2020, 14:22

Jeste ovaj pdf FKS zayeban , ja sa 5 hiljda postova ne mogu se odmaknuti od racunara, al mi lakse kad vidim da ljudi imaju 10+ hiljada postova :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2020, 14:35

14 sep 2020, 14:01
MortemHz je napisao/la:

Akademija

Ne vjerujem da je provokacija, ali ipak evo Ti odgovora postovani Moderatoru( tuk na utuk).
Serbecic, Todorovic,Menalo,Loncar,Sabanadzovic,Hadziahmetovic,Koljic,Kadusic,Memisevic,Vukotic...svi kucaju na vrata repke ili igraju za repku. A mi prodali, mislim na AKADEMIJU:
Hadzic,Sadikua,Mustafica,Catakovica,Mihojevica,Mujakica.. i uzeli vece pare nego cijela PL BiH. Vozdrica.
Ma što bi bila provojacija pitaru moj medeni

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 14 sep 2020, 14:38

MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 14:35
MortemHz je napisao/la:

Akademija

gejčino
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 sep 2020, 14:41

Prvo UEFA FIFA su kriminalna grupacija, evo zasto;
Podpises ugivor sa igracem koji je bez kluba i ugovora, dovedes ga u klub na 3 godine naprimjer on odigra 1.5 godinu do dvije izlijecise pocne dobro igrat ekipa ko drezden ili madzari za adukora ili dinamo za saida, nazovu igraca i kazumu eto ako mozes da napustis FK SARAJEVO sad ili do kraja ugovora za dzaba mi bi te doveli i dali biti platu 300 k € godisnje. Klub u kojem je taj igrac trenutno pod ugovorom je u teskom stanju, jer taj igrac biva u vecini slucajeva najbolji igrac, tesko ga poslat na teibinu i placat ga teskoga drzat spremat za drugu ekipu, takode taj igrac iako bi ku dao da igra ce se cuvat da se nebi ozljedio i zajebo bolji ugovor.

Drugo sudije i var, daju se najbolje sudije najboljim klubovima u euro takmicenju, takode var daju najboljim klubovima a slabim daju sudije da se uce i ako se takmicis u istom euro takmicenju, var nemoze ni u ludilu. Nisam ja da sad sudija osteti bilo koji klub al majkumu valjda ce dinamo zagreb lakse podnijet gresku sudije ili lacio ili cektik, i financiski i rezultatski (mogu lakse stic taj go) nego SARAJEVO podgorica brest itd..

Savez i A reprezentacija su iskljucivo zakupljeni od internacionalaca, ubjeden sam da je RAHMANOVIC mogao vise dat od besica, takode benjo od gojaka protiv poljske, cak i od visce. Visca je veliki potrosac lopti znam da covjek igra dobro u turskoj al u repki nije pokazo tu igru.

Znaci savez otvoreno ubija pl bh. Jer daju se minute visci besicu cimirotu kvrzicu, a nedaju nekim igracima iz pl bh, posebno ove prijateljske utakmice..

Imali smo slucajeve saric duljevic cim su otisli iz SARAJEVA za mjesec dana dobili pozive, to je dokaz da nesto nije cisto i da je muljaza. Poziva igrace iz pl bh u b repku onda moli prosi igrace po svedskoj koji odigraju jednu polusezonu da dodu da igraju za A dok ove iz B ko ****, normalno da je onda i toj djeci i roditeljima i menadzerima pun **** toga.

Budi 100ti na uefinoj listi al pusti nasu djecu klubove da napreduju nemam nista da se stranac dovede tipa pjanic dzeko veda ok al zvat besica bicakcica kvrzica igrace koji su malo ili nimalo bolji od nadih iz pl bh. Kad sagledas ova politika je donijela 2-3 baraza i jednu kvalifikaciju 10 m $ ubjeden sam da se davala sansa nasim da bi liga bila gledanija da bi buducnost bila bolja i da bi klubovi zaradili bar 30 m $ vise do sad a savez bi mozda bio kratak samo 2-3 m $ sto nije neki minus, liga bi bila u rangu slovenske pa cak i srbijanske

Tesko je kad uefa fifa nezeli da zastiti manje klubove proizvodzace kad ti sopstveni savez okrece ledza tesko je napravit iskorak

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2020, 14:43

RajaBa1983 je napisao/la:
14 sep 2020, 14:38
MortemHz je napisao/la:

gejčino
Što si ljubomoran..

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 14 sep 2020, 14:46

MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 14:43
MortemHz je napisao/la:

gejčino
Što si ljubomoran..
:lol:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 14 sep 2020, 14:48

MortemHz je napisao/la:

gejčino
ima izać :rol:
FKS

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2020, 14:49

14 sep 2020, 14:46
MortemHz je napisao/la:
14 sep 2020, 14:43

gejčino
Što si ljubomoran..
:lol:
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot], jurisicduska, Lecler, Napapijri, nedimmmm1337, rimljanin90 i 56 gostiju.