Nije to jel polupuna polu prazna, akademija je srce kicma penis virgajna jetra kluba, ja za to ginem i sve mogu Halalit al drkanje po akademi nikako.. jer tu nemozes izgubit nikad sve da pravis igrace kosto je biblija coric dupovac znaci vjeciti igraci najgore lige na svjetu al bar igraju za jeftinije pare i bar koliko toliko imaju emociju ljubav, al kad akademija iz godine u godinu izbacuje igrace omace se bar jedan dzeko u 10 godina i sve si nadoknadio dok od staraca to se nikad za nikad nece desit, i sto je najglavnije ne trpim manjak kvaliteta. Pogledaj dusana protiv veleza kad smo primili go ubjeden sam da ni jedan kadet ono nako nebi uradio..
Dosad nisam jos javno **** mater sabrini i rumenom i hadzi al blizu su ne zbog ne dovodenja spica i beka prem da i to vuce to al radi akademije. U zadnje dvije godine samo gube i samo losi i losi rezultati sefovi i treneri idu iz akademije koda smo nk biser, neznam sta se desava vidim onaj sa arene komentator sto mu je glas koda su mu usta puna brasna, radi interview na bordo sedmici sa dusanon dupetom znaci propalim igracima i sa onim pomocnim trenerom sto uvjek isto govori istu trenerku nosa rukama nesto dize, a umjesto da napravi emisiju od 2-3 sata u akademi da postroji trenere djecu da se interview uradi sa babama majkama da vidimo imal podplacivanja imal lopovluka sta bi oni unaprjedili..
AKADEMIJA MORA DA UBIJE HLJEB U SVIM EKIPAMA PL BH. Mora se davat po 100 golova nesmije se prmit vise od 2-3 gola jer mi mozemo imat to za male pare koje nemoze zrinjski zeljo izvoit, samo sto ovde ima SABANA i pisu nije bitno rezultat bitan je proizvod al bitnoje oboje. Ako ti igraci budu toliko odskakali pravili rezultate po mojoj zelji oni ce prvo starce u nasoj ekipi da natjeraju da ginu ili ce ih natjerat na klupu odnosno iz kluba, drugo mlad igrac kad nauci da pobjedzuje posebno ubjedljivo kad zamrzi luzerski mentalitet a zavoli pobjednicki onda ce se lakse odricat slaufa ili stvari sto travancic radi, trenirat ce vise i ima ce vece samopouzdanje, dok sad samo na srecu pokoji omladinac uspije kod nas 99% njih sa 19 godina radi u trafici resto ide po kantonalnoj ligi igra da bi bio u formi itd..
Zadnja izmjena:
Pitar6785, dana/u 14 sep 2020, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.