Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Smajli brigada i dezurni komentatori svega i svaceg 24/7
Feniks, denchi, zip/vanja/simidobar kako ga prenese, ovaj zadnji je skroz zapostavio
Feniks, denchi, zip/vanja/simidobar kako ga prenese, ovaj zadnji je skroz zapostavio
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 05 okt 2020, 09:05, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Kako godinama ( mozda pola godine imali onu banku?) da nema Zeljo generalnog sponzora na dresu?
big city club da nema.

- forza_juve
- Kontakt:
Ja i zaboravio na ovo, mogli ste iduce godine komotnoVirtu4l je napisao/la: ↑05 okt 2020, 03:21forza_juve je napisao/la: ↑27 sep 2020, 12:56Imate vi moj qrac. Nemate vi nista, nemate para, nemate opreme, nista nemate. Imate opremu za treniranje i prijateljske. Gdje je ta oprema?
Nemate ni za deterdzenta da to operete, igraci vam kuci nose i peru. Ne blamiraj se vise![]()
![]()
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Dobri dresovi Želje.
Nadam se danas dva X u ovim utakmicama

Nadam se danas dva X u ovim utakmicama

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Koji nasi protivnici? Ja za Celik navijam.nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:20Ja i?? Dobili jednog, daj drugog?? Vasi protivnici godinama u evropi su nothing special, ali pogledas npr. na Sarajevo ili prine Zelju. Druga je stvar sto kupite Evropu pa se svakoga prepadnete i oslovljavate sa gigantom.Daduli je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:11Ko prodje Utrecht?nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:10
Vidim rezultate, zato niko prosjecne ekipe za evropske standarde ne moze proci. Ove iz farskih otoka crne gore lihtenstajna ne racunaj.
Glory Glory Man United
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi promašio si cijeli fudbal. 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Moram citirat da ne izbriše.
Bravo Sabrinin batler, bravo.

Željezničar za život cijeli!
Moguce.
Ali ja nisam ovo radio pola godine nego pola minute

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Apropo priče oko suđenja, Rođeni.
Moj vam je savjet, trenutno jezik za zube! Osovina hdz, sda, snsd ili u prevodu zrinjski 5arajevo borac će vas pojesti za doručak ako nastavite talasati.
Nemojte zaboraviti da je to ekipa koja je prekinula prvenstvo na deset zaraženih a danas na deset 'umrlih', Šeranić igra lopte sa rajom iz sela a na utakmice reprezentacije mogu i gledaoci.
Moj vam je savjet, trenutno jezik za zube! Osovina hdz, sda, snsd ili u prevodu zrinjski 5arajevo borac će vas pojesti za doručak ako nastavite talasati.
Nemojte zaboraviti da je to ekipa koja je prekinula prvenstvo na deset zaraženih a danas na deset 'umrlih', Šeranić igra lopte sa rajom iz sela a na utakmice reprezentacije mogu i gledaoci.
Željezničar za život cijeli!
Sda osovina? onda ste i vi i oni tu, a mi ipak ne...Bbake je napisao/la: ↑05 okt 2020, 09:51Apropo priče oko suđenja, Rođeni.
Moj vam je savjet, trenutno jezik za zube! Osovina hdz, sda, snsd ili u prevodu zrinjski 5arajevo borac će vas pojest za doručak ako nastavite talasat.
- forza_juve
- Kontakt:
Imas li ikakav valjan razlog da neko poslusa vase savjete ? Propali ste na svim frontovimaBbake je napisao/la: ↑05 okt 2020, 09:51Apropo priče oko suđenja, Rođeni.

❤️1946❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je SDA osovina za vas nema zime, zasticeni ste ko medvjedi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Mi smo nasu pravu sansu u evropi prokockali u ligi prvaka protiv bresta i malo smo ljuti sto niste pristali na odgodu utakmice da se bolje spremimo i budemo svjeziji za ligu prvaka. Posluzili ste se ti seljackim forama da iskoristite nasu situaciju i zapeli da uzmete bod kao da vam je on presudan u citavoj sezoni.
Od svega toga izrodilo se neko gadjenje prema dudicu kod navijaca sarajeva koje ide dotle da se neki cak raduju sto vas je borac ovako pobijedio i ako nama to uopste ne odgovara. Bolje je bilo da ste im uzeli bod
- Osttribine
- Kontakt:
A koliko ste stranica ispisali zbog tekme u BL, haos
Nisam gledao tekmu pa ne mogu nista reci, ali znam da ono sto sam do sada gledao Borca i Veleza, ne vidim tu ekipu da bi mogla biti sampion kao sto Jagodic kaze, a niti Velez ima ekipu za Evropu realno, dzaba im sav taj hajc koji Dudic pravi. Borac BL nece biti šampion to ja porucujem gospodinu Jagodicu (u pm ovo mi nesto kao poznato
).

Nisam gledao tekmu pa ne mogu nista reci, ali znam da ono sto sam do sada gledao Borca i Veleza, ne vidim tu ekipu da bi mogla biti sampion kao sto Jagodic kaze, a niti Velez ima ekipu za Evropu realno, dzaba im sav taj hajc koji Dudic pravi. Borac BL nece biti šampion to ja porucujem gospodinu Jagodicu (u pm ovo mi nesto kao poznato

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.