FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 28 nov 2020, 17:15

AlfredNobel je napisao/la:
28 nov 2020, 17:07
Ma ja se opet ne sekiram sekunde, pa kad bi se skroz istopila razlika. No sikiriki.. :opaopa:
Isto osjecam, jest bod u Mostaru bolan , al je milina gledati nasu dominaciju, kako sa lakocom stvaramo šanse. Falio je taj gol al jbg.
Siguran sam da damo konkurentima fore 3,4 boda, da bi ih lakocom prestigli.
Bas me interesuje dal ce se Dudic zaliti na sudjenje , i na cist nedosudjeni penal za Sarajevo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 nov 2020, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 28 nov 2020, 17:15

Ovom studiji **** i gospu i svu familiju ustašku , ako je ono drugi žuti onda je i Radovic ga trebo dobit, smeće klošarske nas uništilo sudjenjem

Handzic je debilcina i tu sva priča završava, **** ga Emir Hadzic koji je kriv sto smo ostali na njemu

Vinko majstore može li šta van šablona, na derbiju te Ispiša Morz sa promjenom taktike i sa penzionerima , konstantno iste izmjene igrač za igrača , danas vidiš 20 minuta da ne ide da smo pali ti ne mijenjaš
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 28 nov 2020, 17:16

O stručnjacima koji mi zabranjuju da navijam za reprezemtaciju. jer ona nije bitna(predstavlja zemlju bez koje Sarajevo ne može biti šampion), naređuju mi da se odreknem prijatelja-rođaka-komšije jer navija za Želju, tjeraju Tatara.... glupo je prićati.
Trebalo se dobiti, nije, (kao što reće jedan fudbalski mag "to je fudbal" i "lopta je okrugla"), nema veze - idemo dalje, iz utakmice u utakmicu..
Održali smo razliku od 9 bodova pred jedinim ozbiljnim suparnikom, ostali mali klubovi poput današnjeg protivnika, TC... nisu interesantni,
Do pauze osvojiti 7-9 bodova i to je to.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 nov 2020, 17:16

Definitvno Handzica samo za rezerve koristiti..ni za sta drugo nije
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 nov 2020, 17:17

Hztesanj je napisao/la:
28 nov 2020, 17:00
ajdohordas je napisao/la:
28 nov 2020, 16:57
Hztesanj je napisao/la:
28 nov 2020, 16:55

Takvi ljudi koji to mogu psovati i poželjeti ne zaslužuju ni da se raduju pobjedama
Mi svi budale jer smo frustrirani prosipanjem bodova zbog kloca, a eto vas dvojica ste pametni.
Ti si eto pametan sto psuješ ljudima djecu i govoriš Dabogda poginuli a bio na 3 utakmice u životu, postavi sebe u situaciju da ti neko psuje tako ako ne znaš kritikovat na kulturan način idi na koridu pa psuj
Hajd kad se pravis pametan nadji mi taj post gdje sam spominjao to da poginu pa cemo nastavit diskusiju dalje
Zadnja izmjena: ajdohordas, dana/u 28 nov 2020, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 28 nov 2020, 17:17

amypitar je napisao/la:
28 nov 2020, 17:15
AlfredNobel je napisao/la:
28 nov 2020, 17:07
Ma ja se opet ne sekiram sekunde, pa kad bi se skroz istopila razlika. No sikiriki.. :opaopa:
Isto osjecam, jest bod u Mostaru bolan , al je milina gledati nasu dominaciju, kako sa lakocom stvaramo šanse. Falio je taj gol al jbg.
Siguran sam da damo konkurentima fore 3,4 boda, da bi ih lakocom prestigli.
Bas me interesuje dal ce se Dudic zaliti na sudjenje , i na cist nedosudjeni penal za Sarajevo.
Ja sam ocekivao X, ali naravno nadao se pobjedi. Jos kada sam odgledao prvo poluvrijeme... Morali smo voditi 0 1 makar na poluvremenu.

Vracamo se na plus 7.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 nov 2020, 17:18

Imas pet bodova prednosti....
Dolazi Radnik, a drugi i treci igraju izmedju sebe...

I onda pogledas postove, pogledas ko sve ima pristup internetu i onda pozelis da je ovo jedna Sjeverna Koreja zbog idiota kojima je dozvoljeno da se prikljuce na net...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 nov 2020, 17:19

Posle prvog faula i par prekrsaja vidjelo se da ce ovde tesko uzet bodove.. 12 zuti kartona znaci nemoguce je da da na ovakvoj utakmici bude toliko zuti kartona..

Drugo sigurno smo ostece za 4 zuta i penal..

Al treba malo presaltat analizirat pojedinacno igrace

Kova ok al meni on nekako ne ulijeva neku segurnist

Dupovac milicevic ok
Pidro ok
Fanimo nije ok
Hebibovic nije ok al moze proc
Pejovic do eve utakmice ok danas nike ok (sudija mu je sjebo danasnju utakmicu sa onih 5-6 faulova sto je sviro ne postojeci tako reci)
Djokanovic ok
Benjo nije ok treba mu odmora
Rahmanovic danas los ispod nije ok
Krste ne ocjenjen
Jukic jeste da je odigrao malo i za on sto je odigrao moze upast umjesto fanima ili hebe
Handzic nazalost pretvorio se u propalog lendrica on je rezervni spic i nista vise (kad mislim rezervni igra od prve kad glavni igrac ima kartone povredu)

Kao sti vidite puna sveska NIJE OK..

Sa ovakvom igrom bi bio zadovoljan sa +4 nakon 19 kola uz to da ostanemo ne porazeni

Sto se utakmice tice bili smo dobri prvi poluvrijeme drugo smo pali cak bolji smo bili kad je Tatar istjeran, i mislim da je to najveca vinkova greska zasto ga nije zamjenio na poluvremenu ili odma posle prvog zutog..

5 remija je puno kad se uzme da smo mogli recimo mladost i velez na kosevu pobjedit a da smo izgubili od citya i veleza..

Juce sam rekao da je ova utakmica na vinku ... nazalost fulili smo sanse , uvu utakmicu zaboravit vec sad i okrenut se srijedi

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 28 nov 2020, 17:20

Na stranu sva desavanja, odlicno spremljena i postavljena utakmica. Dominacija u prvom poluvremenu gdje je sve trebalo biti rijeseno ali zbog (ne)kvaliteta pojedinaca nije. U drugom poluvremenu je malo vise skripalo kod kontri Veleza ali i kad smo ostali s igracem manje opet smo sve zatvarali i dosta kontrolisali utakmicu sto je dobro.

Za crveni je tesko bilo sta reci ali sudija sa svojim kriterijem je generalno unistio utakmicu. Milion faulova, sjeckanja igre, tacnije nije ni moglo biti razvoja neke igre zbog konstantnog postavljanja nakon prekida. Statistika ovog mrtvaca sto je sudio sve govori, covjek daje 6 zutih po utakmici i svaki duel je faul (osim kada nam treba svirati cist penal). Osim one situacije kod kornera iz prvog poluvremena i u drugom je bila sumnjiva situacija kad je Handzic oboren.

Glavu gore momci i idemo osigurati tri boda protiv Radnika. Tatar nek odmori pa onda da grize protiv Borca.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 nov 2020, 17:21

Sta reci?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2020, 17:22

Samozdravlje je napisao/la:
05 nov 2020, 02:15

20 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA :ljepota:-------------------17. X. "20

18 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA :ljepota:

17 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA :ljepota:

17 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA :ljepota:

15 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA :ljepota:

14 POBJEDA i 5 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA :ljepota:

13 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA :ljepota:

7 POBJEDA MANJE i 1 REMI VISE. GODINU DANA BEZ PORAZA, BIT CE TITULA aBd .

Za mog druga @Sedrenik :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 nov 2020, 17:22

Definitivno mora se malo vise igraca koristiti opet to kazem.Mi 5 izmjena nikako ne koristimo,izmjene su sablonske,Hodzic drugi zaredom ulazi u 90+ .Bukvalno i ja znam da ce se krila zamjeniti i to je to.Salcina malog nigdje nema iz nekog razloga,ni do klupe dobaciti nemoze,Zinedin nakon slobodnjaka neznam dali je minutu vise dobio? Susica da ne spominjem itd itd.Bukvalno Jukic i Krste ulaze orilo gorilo,i Hodzic da ukrade vrijeme i to je to.

Ako vec pricamo da imamo tu sirinu,to se mora korisititi,kroz samu utakmicu,kroz same izmjene,da malo promjenis plocu,nemozemo u jedno uvijek puhati.

I kako nemamo spica u juniorima/kadetima negdje ,nikako mi nije jasno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 28 nov 2020, 17:23

Benjo takticki crveni dobio da odmori sljedeću :cool:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 nov 2020, 17:26

miky_hz je napisao/la:
28 nov 2020, 17:22
Ako vec pricamo da imamo tu sirinu,to se mora korisititi,kroz samu utakmicu,kroz same izmjene,da malo promjenis plocu,ne mozemo u jedno uvijek puhati.
To bas i ja kontam tezak je nekako na izmjenama bas. Doduse u vecini utakmice je sve manje vise ok i nema toliko potrebe da mijenja osim da odmori igrace.
Al definitivno segment na kojem bi trebao poraditi.
You are someone else I am still right here

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 nov 2020, 17:26

Ma dobro sta reci,kao i protiv kona,razbijes protivnika i umjesto da vodis 3- 4 razlike,mi gubimo 2 boda...

Dobro su momci igrali,sjekli su ih i Jelic i igraci Veleza jer je Dudic ocigledno Isao da faulovima sjece nasu igru...

Od mene momci i SS sve cestitke,jos jednom ste pokazali da ste iznad ostalih...

Istrpicemo jos malo i ove promasaje Handzeta i vrlo brzo imati i sigurnost na toj poziciji...

Idemo momci,bez poraza zavrsiti ligu

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 nov 2020, 17:28

Ja ne shvatam samo jedno. Emir hadzic!
Brat moj lijepi, 7 mjee3ci si imao da dovedes napadaca koji ce krunisati i realizovati sve sto ekipa koja je vise nego odlicna kreira i ti ostanes na ahmetovicu sa 36 godina i harisu handzicu koji je debieo debil.

Sto se tice benje, ovo je iz frustracije prema sudiji jer ono ne moze biti drugi zuti nikako. Povukao je nogu nazad i onda pustio da ga okruze igraci veleza. Sramno sudjenje ovaj lik nema apsolutno nikakav osjecaj za fudbal i igru. Uzasno.

Da je Bogdo HAris Debeli isfrustriran nakon promasaja kao benjo nakon crvenog gdje bi nam kraj bio. Na keaju tekme debelo krme se smije nabacuje boli njega ku.rac
Ide sad jedan doner veliki sa svim, a moglo bi se i na neki viski s plavim haverima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 28 nov 2020, 17:28

Nevjerovatno koliko Velez siječe igru, odvratan fudbal igraju.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

NoNamene
Kontakt:

Post Postao/la NoNamene » 28 nov 2020, 17:29

Ne zasluzujemo titulu. Celavi musijin uhljeb mora biti otjeran

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 nov 2020, 17:34

NoNamene je napisao/la:
28 nov 2020, 17:29
Ne zasluzujemo titulu. Celavi musijin uhljeb mora biti otjeran
:rol: jes jes
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 nov 2020, 17:35

Jadne su kuće u kojima većina vas donosi odluke!

Sarajevo Šampion!
The saddest thing in life is wasted talent.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”