FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

PeppermintSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PeppermintSA » 06 dec 2020, 21:42

RajaBa1983 je napisao/la:
06 dec 2020, 21:18

lik plače :urnebes:
Ovog momka treba dovesti. Odličan igrač, drčan, fakin, mlad. On je za Krsta i Jukića Sane licno.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 06 dec 2020, 21:43

Nek neko kaze Pidri da je vrijeme za vadjenje Zakarica iz dzepa.
Amer Dupovac!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 dec 2020, 21:46

PeppermintSA je napisao/la:
06 dec 2020, 21:42

Ovog momka treba dovesti. Odličan igrač, drčan, fakin, mlad. On je za Krsta i Jukića Sane licno.
Istog sam mišljenja potpuno.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 21:46

Rahma je napisao/la:
06 dec 2020, 21:43
Usput da mu doda da malo centarsut doradi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 dec 2020, 21:47

Samo cu reci, da se trebamo okrenut vec od dolaska u seher prema JASMINU IMAMOVICU.. Sloboda je najpoganija ekipa (mislim u pozitivnom smislu) za igrat u ovom trenutku.. posebno ako dodje ona sloboda sa fighterskim duom.

CISTITAM JESENJU TITULU SVIM IGRACIMA NAVIJACIMA SEBI I VOLJENOM KLUBU..

Raskid ugovora sam vec sastavio za pojedine igrace i posle zadnjeg zvuzduka Vinkovoje sam da tim pojedincima to uruci sa vrucim tintom..

Vrijeme je da od ove zime budemo cisti od amatercina uhljeba i poluamatera

Postovani

Handzicu fala ti sto su bio nas junior, nezelimo vise stobom saradjivat

Hodzic dusan nazalost moramo ti isplatit 2 godine ugovora jer si picka i neces htjet napustat klub na sviju stetu

Cruze ti si uhljeb mrs u pm

Krste fala ti za skini ti tu traku i taj dres i u visoko na zavrsetak karijere ili kakanj ona tima su vlasnistvo FK SARAJEVO mi cemo ti donijet sok fruktal od pola mark i dres sa brojem osvojeni titula

Zidanu hvalati, nadam se da ti je djete ok upisi fakultet Sarajevo ce ti platit, probaj u olimpicu ako jos planiras se bavit sportom

Serba fala tudji si igrac vrijeme je da se sa sabrinine sise skines toj jest klubove

Djaficu ako iko zeli da te angazuje kao golmana i tebi to odgovara evo cisti papire netreba osteta, ako zelis da se bavis trenerskim poslom otidji dole u butmir reci dzeni da sam te poslo da budes pomocnik trenera golmana

Ahmete imas lijecenje i platu do izljecivanja i nek ti je sretno kad nabavis PRO licencu nazovi bice mjesto da budes trener pomocni za kadete

Ako budem proskocio koga dodacu dodacuu naknado

Vinko fala ti

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 dec 2020, 21:49

Nasa zadnja pobjeda u gostima datira od 5.10., kad smo uzeli Zrinjski u Mostaru. Od tad imamo 3 odigrane utakmice i 3 remija protiv Tuzle, Veleza i sad Borca. Vrijeme je, da na proljece prvu gostujucu uvezemo pobjedu :kafa:

Jeste, da su ova 3 gostovanja bila teska ali ostaje žal sto nismo Tuzlu i pogotovo Veleza uzeli jer smo bili bolji. Ovo danas sa kakvom ekipom smo otisli i crveni karton Hebiba je i vise nego odlican remi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 dec 2020, 21:50

ajdohordas je napisao/la:
06 dec 2020, 21:46
06 dec 2020, 21:42

Istog sam mišljenja potpuno.
ziljkić se strašno popravio u ovoj sezoni, jedno od najboljih krila u ligi. Mada mislim da trneutno pored Tatara i Fanima ne bi imao šanse za prvoh 11, ali kao jedan backup bi sjajan bio

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 dec 2020, 21:50

Kemo88 je napisao/la:
06 dec 2020, 19:53
Svaka cast momcima i SŠ, Haris nas je vcrs sve demantovao, mozda je odigrao najbolje kada je to najviše trebalo. Tino je igrač koji loptu sakrije i provuce gdje mi to ne mozemo ni zamisliti. Na kraju minimalno 13 Borcevih igraca protiv 10 naših (11 Borac+ Mujic i onaj mahac - Hebibović). Samo jos na Tušnju upisati bod(ove)
Kemo jarane na Tušnju su bodovi već upisani a ove ćemo ako Bog da na Koševu.
Sarajevo ljubavi moja!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 dec 2020, 21:52

Pitar6785 je napisao/la:
06 dec 2020, 21:47
Samo cu reci, da se trebamo okrenut vec od dolaska u seher prema JASMINU IMAMOVICU.. Sloboda je najpoganija ekipa (mislim u pozitivnom smislu) za igrat u ovom trenutku.. posebno ako dodje ona sloboda sa fighterskim duom.

CISTITAM JESENJU TITULU SVIM IGRACIMA NAVIJACIMA SEBI I VOLJENOM KLUBU..

Raskid ugovora sam vec sastavio za pojedine igrace i posle zadnjeg zvuzduka Vinkovoje sam da tim pojedincima to uruci sa vrucim tintom..

Vrijeme je da od ove zime budemo cisti od amatercina uhljeba i poluamatera

Postovani

Handzicu fala ti sto su bio nas junior, nezelimo vise stobom saradjivat

Hodzic dusan nazalost moramo ti isplatit 2 godine ugovora jer si picka i neces htjet napustat klub na sviju stetu

Cruze ti si uhljeb mrs u pm

Krste fala ti za skini ti tu traku i taj dres i u visoko na zavrsetak karijere ili kakanj ona tima su vlasnistvo FK SARAJEVO mi cemo ti donijet sok fruktal od pola mark i dres sa brojem osvojeni titula

Zidanu hvalati, nadam se da ti je djete ok upisi fakultet Sarajevo ce ti platit, probaj u olimpicu ako jos planiras se bavit sportom

Serba fala tudji si igrac vrijeme je da se sa sabrinine sise skines toj jest klubove

Djaficu ako iko zeli da te angazuje kao golmana i tebi to odgovara evo cisti papire netreba osteta, ako zelis da se bavis trenerskim poslom otidji dole u butmir reci dzeni da sam te poslo da budes pomocnik trenera golmana

Ahmete imas lijecenje i platu do izljecivanja i nek ti je sretno kad nabavis PRO licencu nazovi bice mjesto da budes trener pomocni za kadete

Ako budem proskocio koga dodacu dodacuu naknado

Vinko fala ti
Hebiba sebi vidi kuci

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 dec 2020, 21:58

POSTALI SMO BOSANSKI BAYERN !
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 dec 2020, 21:58

06 dec 2020, 21:12
BordoSarajevo je napisao/la:
06 dec 2020, 21:05
12-6-0, dvije pobjedimo pa onda jednu nerješenu, kupimo svaka tri kola 7/9 bodova, nije loše, moglo je bolje ali moramo bit zadovoljni. Neporaženi, ne može nas niko uzeti, idemo ka odbrani titule i idemo po treću u nizu. Koračamo ka ubjedljivo najtrofejnijem klubu u državi, ostali nek broje i one bajramske, neće ih imat više ni u tom slučaju.

Haris Handžić mi je drag igrač, jedan od najtražih u ekipi, nisam ga kritikovao, želim mu da završi karijaru kod nas, neka ga, nemam ništa protiv, danas je odlično asistiro Fanimu i pametnu pustio loptu kod drugog gola. Mišljenja sam da nama trebaju i pored njega još dva napadača, jedan ubica, drugi Nedim Hadžić ili bilo ko uz Handžića, pa nek minute djele po zasluzi. Što se tiče ostalih igrača i ugovora, ovim glavnim pokušati produžiti iste i dovesti još kvalitetnog lijevog beka da Pidro ima dosta jaču konkurenciju.
Realno, moralo smo pobijediti Mladost i Veleža. Derbi neću spominjati, iako smo i tu morali voditi 3 razlike na poluvremenu, ali eto, derbi je derbi i ima svoju logiku. No ove dvije smo morali dobiti i po prilikama i po svemu. S ta dodatna četiri boda bi imali +10 i 14-4-0.
Isto tako su nas vile pronosale protiv Tuzle na Koševu, gdje nismo zaslužili pobjedu, čak naprotiv, zaslužili smo poraz.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 dec 2020, 21:59

MortemHz je napisao/la:
06 dec 2020, 21:23

K'o da je 0:16 bilo, koji lik :tokralju:
slika

:rol: :rol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 06 dec 2020, 21:59

Aduka87 je napisao/la:
06 dec 2020, 21:58
POSTALI SMO BOSANSKI BAYERN !
Daleko smo od toga brate, ali smo na dobrom putu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 dec 2020, 22:01

feniksptica je napisao/la:
06 dec 2020, 21:46
Rahma je napisao/la:
06 dec 2020, 21:43
Usput da mu doda da malo centarsut doradi
Kad već savjetujemo Pidru, šteta što momak baš nikako ne igra desnom nogom, pa ni onaj pas prvom do sebe a ni dribling. Dosta vremena oduzima ono namještanje na lijevu i dosta je to pročitano. Ne treba čovjek imat desnu nogu za šuta ili centaršuta ali barem za taj običan pas.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 22:02

Desnu koristi samo kad ustane, da ne navuce maler na sebe
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 dec 2020, 22:04

Zanimljivo je da nismo najbolji ni domacin ni gost u ovih 18 kola; kuci ko i borac 23 boda ali losija gol razlika, vani 19 bodova sto je jedan manje od plave qrve. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 dec 2020, 22:04

Denchi je napisao/la:
06 dec 2020, 18:50
Bordostrik je napisao/la:
06 dec 2020, 18:48
Samo da ovim sto su lajali na Handžića i spominjali mu mrtve, djecu itd pozelim od Boga da im se vrati 500-struko!! Niste vi nikakvi navijači smekeri, već P*cke smrdljive, lajave, pišljive, napaćene!!! ADIO
:clap:
strpljenje fali :salut:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 06 dec 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 06 dec 2020, 22:06

Nisam sklon pisati postove o igračkim slagalicama i željama, ali evo da napišem - na polu sezoni moramo dovesti dobrog špica. Ja se ne bih zaletao za nekog mega skupog, jer u januarskom prelaznom roku tešku možeš naći baš vrhunskog igrača - iskustvo nas uči da takvi mahom budu oni koji nisu posljednje 2-3 godine igrali i koje moraš čekati. Dakle, ići na siguricu. Možda malog Hadžića, igrača koji će sigurno dati 6-10 golova u drugoj polusezoni i ne tandrkati ništa drugo. Svlačionica je čudo. Ako počneš izmišljati toplu vodu, tjerati sijaset igrača i dovlačiti nove sjebaćeš svlačionicu i nove igrace ćeš morati brzinski uigravati. Dakle, u januaru se usredotočiti na dovođenje jednog kvalitetnog špica koji će zicere zabijati. Ova sezona je ključna - osvojenom titulom zaista pravimo onaj iskorak koji godinama čekamo. Cesto se spominje “iskorak”, ali ovo je prvi put da smo na pragu istog hem sto bi nam ovo bila treća titula u nizu hem što je razlika u novcu od Evrope toliko velika ove godine da se niko neće s nama moći nositi.

E sad, ako sve prođe kako treba i dočekano ljeto kao prvaci potrebne su neke malo vece igračke promjene. Tada, ovisno o Ahminom stanju, trebamo dovesti eventualno još jednog kapitalnog špica, jednog vrhunskog štopera - ne premijerligaškog dizelaša kakvi su Kosorić, Besim, Jakovljević, Jovanović, itd. već nekog stranog štopera koji zna da igra. Dakle, tražiti rješenje za Dupovčevo mjesto. On daje puno toga ove sezone ali je ipak limitiran za nešto više. Dva štopera tog nivoa bi, naravno, bio pun pogodak ali ne trebamo srljati.

Dalje, MORAMO ganjati lijevog i desnog beka. Pidro i Salcin su nasa djeca, sve je to lijepo ali nije to to. Trebaju nam dva beka koji igraju u dva pravca. SVIM SILAMA pokušati dovesti Cipetića koji bi kod nas bio mašina jer je upravo to. On zaista jeste jako dobar igrač. Tražiti sličnog profila i na drugom beku.

Zatim, riješiti se igrača od kojih nemaš ništa, a to su Jukić, Zinedin i slične prevare. Ko se god razumije u loptu i pogleda 5 minuta njihove igre vidi da to nije to. Bolje se riješiti nekoliko takvih igrača, rasteretiti platni spisak i dovesti jednog pravog igrača poput Ziljkića ili još bolje - nego Afrikanca ili Južnoamerikanca. Dakle, uvijek je bolje kupiti jednog pravog nego 3 onako igrača da zamažeš raji oči. No o tom po tom.

Poenta ovog posta je da teza da se ne treba zalijetati i previše tandrkati ekipu. Ona izgleda dobro, prva je, nema poraza, samo ne dajemo dovoljno golova uzimajući u obzir broj stvorenih zicera. Dovesti pravog špica KOJI IGRA, a ne nekog ko nema kluba od juna (to smo cesto znali raditi), a ko ne košta previse jer uvijek s rezervom gledam januarske akvizicije. A onda na ljeto dobroooo srediti ekipu - zadržati samo one koji prave razliku, tj riješiti se Jukića, Zinedina, Džafića, Kruza, itd.

E da, i vratiti Resica!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2020, 22:12

Jos Slobodanka protiv koje uvijek imamo problema.Mrzim njihov bunker, odugovlacenje, lezanje,samo gora ekipa je Radnik. Slave opstanak za rodjendan kluba, pa valjda se opuste zadnje kolo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 dec 2020, 22:15

muhamedhulk je napisao/la:
06 dec 2020, 22:04
Zanimljivo je da nismo najbolji ni domacin ni gost u ovih 18 kola; kuci ko i borac 23 boda ali losija gol razlika, vani 19 bodova sto je jedan manje od plave qrve. :D
Ali nemamo poraza, to je ključ :mrgreen:

A oni fasovali već triput kući i jednom vani :guz:
Koševo Zapad

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”