Danas nije bio ni na klupi, ne znam zašto.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:57Ovakvog Serbecica bi bilo ko Izbacio iz prve ekipe. Ne znam sta je momku stvarno kao, da su on i Dupe zamjenuli tjelaRahma je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:52Hocemo li malo o Dupovcu pisati, igracu iz sjene, koji je do ove sezone bio toliko osporavan (prvi ja). Je li moguce da je izbacio jednog Serbecica iz prvog tima i u kontinuitetu pruza ovako odlicne partije? Nikada niti jednog incidenta nije imao, veliki profesionalac, a dijete kluba.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
On da ulazi s klupe na umornu odbranu bi bio sasvim dobar, vise je njega sjebala Ahmetoviceva povreda nego Mersudina.
Ima jos jedan nas a nije akademac, svaku utakmicu dobar, Dupovac najvece iznenađenje sezone

dobro rece rahma pola raje ga nije vidjelo ni kao dobru opciju za klupe na pocetku sezone.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
bit ce napadač, nikad spominjan ovdje, al valja i ugovore produžitizagor1987 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:07Ma Salcina gurat i iz akademije nekog DM to je ispravan put nek uce od SusicaDenchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:39Krpic sjedi kuci u Tuzli slobodan ko tica
Oba Hadzica napadaca su pod ugovorom i morao bi kesh davat
Mi trebamo skresat ova krila silna, Jukic,Milanovic,Cruz i jos juniora nekoliko, i dovesti jedno krilo da valja za tu lovu
Zatim nam treba i stoper jak i iskusan za evrope da igra sa Milicevicem, vracaju nam se i oni iz pazara
Treba pokusat i Anela Hadzica dovest jer cemo skoro 100% prodat Djokanovica
Zadnje treba gledat golmana da li ima kakav, ili iskusan stariji ili mladji i talentovan
Udri Emcho
Mogao bi Maccabi kiksati. Loše su startali, u padu su a Haifa nije loša. Sva sreća pa nas je BATE ispoštovao i prokockao titulu, bez njih bi baš teško uletili u nosioce. Ovako su realne šanse tu, ali će nam trebati sreće s Armenijom kao i prošle sezone.SarajevoForza je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:20Da vikend okončamo rezultatima iz Evrope koji nam i nisu išli na ruku, Dunajska Streda umjesto +3 dva poraza i sad -3 za Slovanom...
Nekako se nameće da će nas opet pogurati sportski prijatelji iz Armenije i onda ostaje iščekivati bilo čiji kiks.
Za sada situacija izgleda ovako:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svaka čast svima na odlicno odigranoj tekmi..Vinko malo kasnio sa izmjenama, ali su urodile plodom...Salcin fino odigrao, Hodzic stavio u dzep Ziljkica, Jukic korektan, Aduka i nije bio dugo( ma da fino ga je vidjeti
)
Fanimo, sta reci za momka, uvijek daje svoj maksimum, pomaze odbrani veoma puno...Kakve samo 2 golcine, nevjerovatno...Vidi se da je prosao kvalitetnu akademiju, jednostavno ono se uci od malena(onakav prijem lopte, i rutinska zavrsnica)
Susic odlican danas, haman 90 min odigrao, a Boga mi nisam vidio da je nesto previse crkao...Asistencija majstorska, stvarno se Tino dozvao, ako prodje pripreme u fullu, bez povreda, bit ce strasno dobar
Handzic je danas bio ok, sta znaci kad na ovakvu ekipu imas barem solidnog spica(sto je ruku na srce, danas Handzic bio...), a zamislite tek s nekim killerom u napadu...

Fanimo, sta reci za momka, uvijek daje svoj maksimum, pomaze odbrani veoma puno...Kakve samo 2 golcine, nevjerovatno...Vidi se da je prosao kvalitetnu akademiju, jednostavno ono se uci od malena(onakav prijem lopte, i rutinska zavrsnica)
Susic odlican danas, haman 90 min odigrao, a Boga mi nisam vidio da je nesto previse crkao...Asistencija majstorska, stvarno se Tino dozvao, ako prodje pripreme u fullu, bez povreda, bit ce strasno dobar
Handzic je danas bio ok, sta znaci kad na ovakvu ekipu imas barem solidnog spica(sto je ruku na srce, danas Handzic bio...), a zamislite tek s nekim killerom u napadu...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Onaj ko ne moze da trci ne moze ni da igra. Neku su ismijavali to. Al mislim kad su vidjeli da se na njihovu kontru Hebib vraca hodajuci da su to ozbiljnije poceli shvacati.
Ne jvali se dzaba Andrej toliko, nit se Tatar tek sam od sebe nadje u prilici za gol. Ljudi su svaku utakmicu medju top 3 po pretrcanim kilometrima
Ne jvali se dzaba Andrej toliko, nit se Tatar tek sam od sebe nadje u prilici za gol. Ljudi su svaku utakmicu medju top 3 po pretrcanim kilometrima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Do prije Radnika sam razmišljao, sad će ova yebena pauza, kako bez utakmica i Sarajeva tako dugo. Radnik i ona drama me toliko izmoriše da sam odmah reko "da hoće više pauza". Bogme, i ova utakmica me baš oznojila al zadovoljstvo nakon iste je kao da smo pobjedili i to u derbiju. Doduše, za to zadovoljstvo igra i kiks kona pa nakon sekirancije da neće prić na 2 boda ide baš veliko olakšanje jer smo čak i prednost povećali i tabela izgleda odlično.
Ova utakmica je ista ona od prije dvije sezone kad smo igrali 2:2 protiv Zrinjskog u Mostaru, kad onaj smrad bjelica izmisli penal. Baš dosta sličnosti, od rezultata, suđenja, vraćanja, igranja spuštenog garda, bez pola ekipe..
Ja sam ponosan na ove igrače!
Ova utakmica je ista ona od prije dvije sezone kad smo igrali 2:2 protiv Zrinjskog u Mostaru, kad onaj smrad bjelica izmisli penal. Baš dosta sličnosti, od rezultata, suđenja, vraćanja, igranja spuštenog garda, bez pola ekipe..
Ja sam ponosan na ove igrače!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
U posljednje vrijeme jedino gdje sam bio bas nezadovoljan kako smo igrali to je bilo u Tuzli protiv citya,jest teren bio loš al tanko smo skroz igrali.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:40U posljednje vrijeme jedino gdje sam bio bas nezadovoljan kako smo igrali to je bilo u Tuzli protiv citya,jest teren bio loš al tanko smo skroz igrali.
Nije bilo Harisa

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa Slobodom neće biti problema, rutinski privodimo uspješnu polusezonu. Neko ih uporedi sa Radnikom, meni su oni regularni uvijek bili na Koševu, ne sjećam se da se valjaju i da opstruišu igru. Na Tušnju je druga priča kad se igra pred publikom, ali na Koševu uvijek igraju otvoreno koliko toliko.
Mlada ekipa koja će htjeti igrati i nadigravat se. Tu je i naš Said kojem bi kupio reket
kao zahvalu za onih 2:2 na Grbavici, voli Sajkača tenis više od fudbala a i uvijek je korektan protiv nas.
Konama neće biti lahko protiv Krupe, neka Velkoski i Dupovac jaranu Puzigaći prenesu da ih našpanuje da im uzmu bod/ove, taman da imamo baš mirnu zimu. Normala, samo sebe gledat, al malo podapinjat i navijat protiv konkurenata da se ne dovedemo u situaciju kao protiv Radnika gdje srce hoće iskočit
Mlada ekipa koja će htjeti igrati i nadigravat se. Tu je i naš Said kojem bi kupio reket

Konama neće biti lahko protiv Krupe, neka Velkoski i Dupovac jaranu Puzigaći prenesu da ih našpanuje da im uzmu bod/ove, taman da imamo baš mirnu zimu. Normala, samo sebe gledat, al malo podapinjat i navijat protiv konkurenata da se ne dovedemo u situaciju kao protiv Radnika gdje srce hoće iskočit

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa koliko god smo nezadovoljni i opravdano zelimo boljeg špica, vidjelo se da nam je falio hare u toj utakmici, imali smo igraca vise al nista nismo mogli falio nam je taj sidras pokusava je Vinko u toj utakmici Fanima i rahmana al nije to toSamozdravlje je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:48bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:40U posljednje vrijeme jedino gdje sam bio bas nezadovoljan kako smo igrali to je bilo u Tuzli protiv citya,jest teren bio loš al tanko smo skroz igrali.
Nije bilo Harisa![]()
-
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:35Ma čistit ovo na polusezoni pod hitno. Neki igrači su ispuhali i nemaju šta tražiti kod nas više. Dosta i Hebibovića, Velkoskog, Handžića, Hodžića itd. Tjeraj ba to... Daj mlađe i agilnije taman da se uigraju, jbga ovi isluženih, gledamo ih svake godine, sve manji i manji doprinos imaju, skoro nikakav
Ne bih rekao "cistiti", ali da ima logike, ima za mnoge. Rasteretiti ekipu sa solidnim, da bi mogli dovesti bas dobre za Evropu.
Prodati ponajbolja 2 (Rahmanovica i nekog), zasiceni su, a imamo zamjene koje mogu nadomjestiti.
Angazovati RB, DM , 2x CF i RW, ako odu 2 ponajbolja(prodaju se) do sada .
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:59Pa koliko god smo nezadovoljni i opravdano zelimo boljeg špica, vidjelo se da nam je falio hare u toj utakmici, imali smo igraca vise al nista nismo mogli falio nam je taj sidras pokusava je Vinko u toj utakmici Fanima i rahmana al nije to toSamozdravlje je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:48bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:40U posljednje vrijeme jedino gdje sam bio bas nezadovoljan kako smo igrali to je bilo u Tuzli protiv citya,jest teren bio loš al tanko smo skroz igrali.
Nije bilo Harisa![]()
Istina, lijepo napisano.

- SedrenikHz
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:52Samozdravlje je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:07Samozdravlje je napisao/la: ↑05 nov 2020, 02:15
20 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA-------------------17. X. "20
18 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
17 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
17 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
15 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
14 POBJEDA i 5 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
13 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
12 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
11 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
![]()
9 POBJEDA MANJE i 1 REMI VISE. VISE OD GODINU DANA BEZ PORAZA, BIT CE TITULA aBd .
Za mog druga @Sedrenik![]()

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ima tu igrača koji su trebali realno na kraju prošle sezone već da nas napuste, ali nisu. Sve si to dobro nabrojao, samo još i lijevo krilo nam fali. Jukić nema mjesta u ovoj ekipi.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 dec 2020, 01:00Stroj1946 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:35Ma čistit ovo na polusezoni pod hitno. Neki igrači su ispuhali i nemaju šta tražiti kod nas više. Dosta i Hebibovića, Velkoskog, Handžića, Hodžića itd. Tjeraj ba to... Daj mlađe i agilnije taman da se uigraju, jbga ovi isluženih, gledamo ih svake godine, sve manji i manji doprinos imaju, skoro nikakav
Ne bih rekao "cistiti", ali da ima logike, ima za mnoge. Rasteretiti ekipu sa solidnim, da bi mogli dovesti bas dobre za Evropu.
Prodati ponajbolja 2 (Rahmanovica i nekog), zasiceni su, a imamo zamjene koje mogu nadomjestiti.
Ekipa se mora osvježiti, predugo su neki igrači u klubu, zasićenje a i apetiti su nam porasli trebaju nam bolji igrači ako hoćemo naprijed.
Kome prijeti suspenzija zbog žutih ?
Znamo da nam je željezničar poslije Slobode.
Znamo da nam je željezničar poslije Slobode.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Handžić, Miličević, Pidro i Sušić po dva žuta.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Zamjene za Rahmanovica realno nemamo. Vidi se ovih par utakmica koliko nedostaje da gore stane na loptu i odigra. DM nam ne treba (Djokanovic, Susic, Pejovic, Adukor, Milicevic u nuzdi). Treba nam stoper, sada nam je to najtanja pozicija jer Serbecic odlazi, nemas zamjene za Milicevica i Dupovca.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 dec 2020, 01:00Stroj1946 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:35Ma čistit ovo na polusezoni pod hitno. Neki igrači su ispuhali i nemaju šta tražiti kod nas više. Dosta i Hebibovića, Velkoskog, Handžića, Hodžića itd. Tjeraj ba to... Daj mlađe i agilnije taman da se uigraju, jbga ovi isluženih, gledamo ih svake godine, sve manji i manji doprinos imaju, skoro nikakav
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Uh, zeznuto.
Moraju se svi pripaziti, osim Handžića.
Svakako će novi špic da dođe na pauzi.
Hvala

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 72220, boki86, Ferrante071, Gomis99, Jadnimi, johntravolta123, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, Pena, riki46, siroliver69, UltraSa46, VolimBiH96 i 145 gostiju.