Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

meepo
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la meepo » 23 jan 2021, 03:28

delinjo je napisao/la:
23 jan 2021, 03:08
Pa nemoj da se lazemo,znas ciji je to igrac i kakvi su interesi u svemu tome,ti indirektno i podrzavas bas tog Vicu.
Ja samo želim da vidim repku na nekom takmicenju , zelim vidjeti momke da pobjeđuju. Petev je izabran i sta je tu je, ne mozemo čovjeka pljuvati bez da vidimo sta on moze učiniti za nas i repku i da li nas moze učiniti ponosnima ili će pak nastaviti po starom kao sto je bilo prethodnih godina.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 jan 2021, 04:04

meepo je napisao/la:
23 jan 2021, 03:28
delinjo je napisao/la:
23 jan 2021, 03:08
Pa nemoj da se lazemo,znas ciji je to igrac i kakvi su interesi u svemu tome,ti indirektno i podrzavas bas tog Vicu.
Ja samo želim da vidim repku na nekom takmicenju , zelim vidjeti momke da pobjeđuju. Petev je izabran i sta je tu je, ne mozemo čovjeka pljuvati bez da vidimo sta on moze učiniti za nas i repku i da li nas moze učiniti ponosnima ili će pak nastaviti po starom kao sto je bilo prethodnih godina.
Poprilično može i bez da se vidi.

Dakle prosta formula,

Ka.rina trener + kar.ina ekipa = Predposljednje mjesto u grupi.

Doslovno se unaprijed zna šta će se desiti.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 jan 2021, 06:28

admin je napisao/la:
22 jan 2021, 22:15
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
22 jan 2021, 22:09
Vrebac je napisao/la:
22 jan 2021, 22:05

Pa jedino oni ga i podrzavaju :rol:
Za koju sedmicu i bit će članak 'Vico Zeljković - Želim uspjeh sa Bosnom i Hercegovinom, Možemo na EURO, Razgovarao sam sa Barabarezom'
Ja bih licno buduceg predsjednika volio vidjeti u podcastu, a sa Petevom na klupi bih volio vidjeti Zlatana Bajramovica. Ako ovog krene lose da imamo selektora.
Misliš u "garaži" zar to vec nije dogovoreno nakon milion i 12 obranbenih postova.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jan 2021, 08:32

mrAdislic je napisao/la:
23 jan 2021, 02:59
meepo je napisao/la:
22 jan 2021, 21:10
mrAdislic je napisao/la:
22 jan 2021, 21:02
Rekao sam da bi zelio i Muslina, Osima i sl. Zasto oni nisu usli u uzi izbor a Tuta jeste. Zasto Simone nije usao ako hoce stranca, zato sto jezik ne zna :crazy:
Zbog toga sto Muslin nije ni bio opcija. Amar Osim ? Zbog čega on to zasluzuje da bude uopće razmatran na poziciji selektora ? Kakve on to rezultate ima iza sebe ?
Muslin je imao intervju neki i rekao kako ga ne zanima novac i da je zainteresovan za vodjenje, ali niko nam ne rece zasto ne udje u izbor pored Peteva.
Sto se tice Osima pricali smo stotinu puta o njegovim prednostima, Barbarezovim, Husrefovim..ali nam niko ne rece prednosti Peteva osim da slusa Dinu Merlina, ali ipak je u izboru daleko ispred sviju :crazy:
Muslin izostavljao SMS I odveo Srbiju na SP. Zbog SMS-a dobio nogu. Srbija od tad mlohava kita, ali SMS je tu.
Ozbiljni trener koji bira igrace sam nije vise kandidat za sda, hdz I snsd.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 23 jan 2021, 09:01

Eldin Jelešković, Slaven Musa i Elvir Rahimić su kandidati za pomoćnike u stručnom štabu Ivajla Peteva, novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, potvrđeno je Nezavisnim iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.
mosa lošmi stićko tit-ula!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 23 jan 2021, 09:15

Njavece ponizenje koje smo dobili je izbor Peteva.. licno nista protiv njega a vi mala grupica koja ga podrzavate ne volite ni vi ovu reprezentaciju.... Pitam se ovi mudoratori ove teme da li su ikad otisli na fudbalski stadion ili samo sjede iza pc i tipkaju po forumu....Slazem se netreba vrijedjat niti psovat nikog ali mislim da ovu temu nisu trebali otvoriti... Zamolio bi da iz respekta 90 posto navijaca ugase ovu temu!!! :bih: :bih: :bih:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 jan 2021, 09:17

Nek bude Musa samo nek napusti vise U19 ekipu.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 jan 2021, 11:10

Joj u nas i kandidati za pomocnike selektora, ali stat ce admin i povodom toga u odbranu. Neka je Bugarin, ali neka sebi bar odabere tim ljudi, **** ga halva

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2021, 11:28

Sheyi je napisao/la:
23 jan 2021, 11:10
Joj u nas i kandidati za pomocnike selektora, ali stat ce admin i povodom toga u odbranu. Neka je Bugarin, ali neka sebi bar odabere tim ljudi, **** ga halva
Lose je to, ali nimalo drugacije nwgo je bilo izuzmemo li eru Roberta Prosineckog. Nazalost, tako uspostavljen sistem koji nakon promjena Statuta tesko da ce ikad biti normalan.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jan 2021, 11:34

admin je napisao/la:
22 jan 2021, 23:27
harden je napisao/la:
22 jan 2021, 23:23
admin je napisao/la:
22 jan 2021, 23:20
Vidim da je i njemu tesko, po drustvenim mrezama kao djecak zaljubljeni kad ga cura ostavi.
Pa treba se prestati ponasati tako, nek ide preuzeti nekog i nek skuplja iskustvo. Nema sanse da ne dobije priliku kao selektor.
Slazem se, mislim da je trebao vec imati par ekipa koje je vodio. Ipak, nesto je napravio, ostavio je traga u Bundesligi i cisto sumnjam da nije mogao raditi u "cvajti" po zavrsetku skolovanja ili biti u strucnom stabu. Nekako se cini da to njemu nije prioritet i da se skolovao onako reda radi.
A sta ako nas zguri Ukrajina sa svojim selektorom koji nije radio nikada prije njihove reprezentacije? Kakav ce onda biti izgovor? Valja Tuta, ne valjaju Dzeko, Pjanic, Sunjic, Sehic...ili? Daj Boga ti Isusa, Alaha i Krista da snimim odgovor.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 23 jan 2021, 11:35

Ovakvi ko Musa isto kancer kada ufate ne pustaju.
Nikakva karijera, nikakav autoritet, niko i nista ali covjek je godinama u i oko repke :njanjanja:
Jeste,sada ce te vidjeti kada tuta bugarin pocne objasnjavati Dzeki da bi bilo lijepo da potrci nekada u dresu reprezentacije, Pjanicu da stisne mu da, i preuzme odgovornost, Kolasincu da nije na superbolu...Kada stane da nam objasnjava da je jedan od najboljih golmana u Engleskoj nepotreban ovoj ekipi, Kako je Sehic u kskalakakurcinasporu golman svjetske kvalitete, kako Demirovic treba da bude strpljiv, ima vremena do 30-te :zzz:
Sve u ime saveza, sve za talove i menadzere,
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 jan 2021, 11:41

Probisvjet je napisao/la:
23 jan 2021, 11:34
admin je napisao/la:
22 jan 2021, 23:27
harden je napisao/la:
22 jan 2021, 23:23

Pa treba se prestati ponasati tako, nek ide preuzeti nekog i nek skuplja iskustvo. Nema sanse da ne dobije priliku kao selektor.
Slazem se, mislim da je trebao vec imati par ekipa koje je vodio. Ipak, nesto je napravio, ostavio je traga u Bundesligi i cisto sumnjam da nije mogao raditi u "cvajti" po zavrsetku skolovanja ili biti u strucnom stabu. Nekako se cini da to njemu nije prioritet i da se skolovao onako reda radi.
A sta ako nas zguri Ukrajina sa svojim selektorom koji nije radio nikada prije njihove reprezentacije? Kakav ce onda biti izgovor? Valja Tuta, ne valjaju Dzeko, Pjanic, Sunjic, Sehic...ili? Daj Boga ti Isusa, Alaha i Krista da snimim odgovor.
Sevcenko je bio godinu dana asistent
naprijed rejal

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 23 jan 2021, 11:47

Nasta spadosmo na Bugara. Zeljkovicu yeboti dodik mater a i ti njemu i mater i sestru :puke: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2021, 12:42

delinjo je napisao/la:
23 jan 2021, 02:38
Jel moguce da je savez instalirao i na forumu ljude da ih brane,haj svi ovi i nekako i ocekivano ali da Harden ima takvu mantru i pricu,ne znam sta se desilo decku jer ga pamtim kao dobrog momka..cime su ga izmanipulisali fkt ne mogu da shvatim...
Pa ybt jedva sam nasao posao za vrijeme korone i ti me sad tu yebes... Plaćaju me po postovima, zivio Vico!

:bih:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 jan 2021, 13:14

harden je napisao/la:
23 jan 2021, 12:42
delinjo je napisao/la:
Jel moguce da je savez instalirao i na forumu ljude da ih brane,haj svi ovi i nekako i ocekivano ali da Harden ima takvu mantru i pricu,ne znam sta se desilo decku jer ga pamtim kao dobrog momka..cime su ga izmanipulisali fkt ne mogu da shvatim...
Pa ybt jedva sam nasao posao za vrijeme korone i ti me sad tu yebes... Plaćaju me po postovima, zivio Vico!

Fakat, ne uzimaj covjeku hljeb iz usta, gdje ce ti dusa... :bih:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 23 jan 2021, 13:19

Joj kako bih volio da ovaj covjek podere sve i donese neke lude rezultate da ovi pateticari koji si bili za Barbareza po starom dobrom obicaju pojedu sva vnago koja seru i da mu se pokunje kao neke funjare s pricom kako je najbolji do sad.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jan 2021, 13:30

“Ne dešava se tako često da selektori i treneri sa sobom ne dovode barem jednog saradnika. Petev neće dovoditi svoje pomoćne trenere. Postoji određena mogućnost da povede samo jednog “analitičara igre”. Riječ je o tehničkom licu koje nije zvanično dio stručnog štaba i koje će biti plaćeno u okviru plate koja je predviđena za samog selektora. Što se tiče imena u stručnom štabu, koji će brojati pet ljudi uz selektora, o tome ćemo tek naknadno razgovarati i u ovom trenutku ne bih prejudicirao”, rekao je Sofrenić.
Znaci lik ce od svoje plate placati jos jednog pomocnog trenera. Toliko o nasem savezu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jan 2021, 13:32

harden je napisao/la:
23 jan 2021, 12:42
delinjo je napisao/la:

Ne misli na tebe. Ti si ko oni djecaci sto donose lopte kraj gola. Mislim na forum.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jan 2021, 13:34

Probisvjet je napisao/la:
23 jan 2021, 13:32
Ne misli na tebe. Ti si ko oni djecaci sto donose lopte kraj gola. Mislim na forum.
Nista ne rekoh tebi, ali ova sveznalica me proziva direktno za neke gluposti pa ja odgovaram sa jos vecim glupostima. :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 jan 2021, 13:44

admin je napisao/la:
22 jan 2021, 22:15
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
22 jan 2021, 22:09
Vrebac je napisao/la:
22 jan 2021, 22:05

Pa jedino oni ga i podrzavaju :rol:
Za koju sedmicu i bit će članak 'Vico Zeljković - Želim uspjeh sa Bosnom i Hercegovinom, Možemo na EURO, Razgovarao sam sa Barabarezom'
Ja bih licno buduceg predsjednika volio vidjeti u podcastu, a sa Petevom na klupi bih volio vidjeti Zlatana Bajramovica. Ako ovog krene lose da imamo selektora.
U cijem podcastu?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, lol89 i 11 gostiju.