UBIPITAR je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:16
BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 feb 2021, 18:01
SSR je napisao/la: ↑23 feb 2021, 17:48
Kažu da je Badžak dogovorio sve i da je bila zavrsena priča, a da Amar buduci da ga ne želi u timu da mu je ponudio nize uslove od dogovorenih
Pa dobro onda nek direktno snosi odgovornost ili nek on nadje boljeg kojeg zeli u timu.
Ovo je sad klasicno preseravanje i nije mu prvi put da ovo radi. Nisam protiv njega napisao lose rijeci evo 2 godine. A nek se **** vala i on i njegova politika. Zato sto izigrava sefa nad sefom. Ja da sam na Badzakovom mjestu,digo bi ruke od svega,i nek onda on daje vlastite pare za igrace.
E jbga,šta on sad treba skloniti momke koji su prošli pripreme i koje je uigravao,koji su se korektno ponašali u ovoj teškoj situaciji,nauštrb Sinana,koji nije prošao pripreme,i ima neke zahtjeve vjerovatno a ovim plivaš pare.
Ne treba ih skloniti. Onda po toj logici nikad niko ne bi dovodio pojacanja.Ali ako ima neko ko moze ispuniti dogovoreno,onda ne vidim sta je problem. Nije mu ponudio 50 hiljada na ruke. Pa da raspravljamo daje pare Sinanu a vamo duzan.
Ne bitno,onda su se trebali dogovorit prilikom pregovora sta i koliko mogu ponudit i cao. Ispada neozbiljno,raja se vise iznervira jer ocekuje nesto,i kad to svako ko pise potpali nekim najavama,raji dodatno pukne film.
A sto se Amara tice,vec sam napisao,nije mu prvi put ovo da radi. Uglavnom nije imao problema zbog svojih odluka,ali sad nam bas gori za jednog dobrog ofanzivca.
Ako je mogao za dobrobit kluba, ljetos vratiti Kemu i Sinana,bez priprema,sto prije nikad nije uradio,mogao je i sad malo preci preko nekih stvari.
Ali jedna stvar sa Amarom je sigurna,uvijek se izvlacio zbog svojih cudnih odluka,nadati se da ce i sad.