FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 23 feb 2021, 18:49

Cuj ovog agenta :urnebes:
Valjda onaj ko obezbjedjuje pare zna koliki je finansijski okvir da dovede nekog igraca. Nece o tome trener odlucivati. Njegovo je da od igraca koje mozemo priustiti odabere najboljeg. Bolje mu je da radi svoj posao da se ne brukamo od mjesnih zajednica i sela i nek donese titulu klubu. Dok je radio svoj posao kako treba moglo se tolerisati preseravanje, sad je vec pomalo smijesan.
Cuva Bog Zelju svog!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 23 feb 2021, 18:51

UBIPITAR je napisao/la:
23 feb 2021, 18:45
MojaMalenkost je napisao/la:
23 feb 2021, 18:40
Pa sta ako su skupa na veceri. To kao nesto znaci. Mozda da i sponzoru zada neki uslov koji on smisli. Ako nastavi da serenda otjerace sve..
Kralju,ti od 200 postova ns 198 sereš po Želji i Manijacima,providan si.
Ti si ba smijesan. Ja serem po Amaru, odnosno njegovim nebulozama koje pravi. Ako si ti u fazonu da je Amar Zeljo to je tvoj problem. Klasicna botovska. Napad na Amara je napad na Zelju. Poznata mi ta mantra..
Pročepit će negdje.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 23 feb 2021, 18:53

23 feb 2021, 18:51
UBIPITAR je napisao/la:
23 feb 2021, 18:40
Pa sta ako su skupa na veceri. To kao nesto znaci. Mozda da i sponzoru zada neki uslov koji on smisli. Ako nastavi da serenda otjerace sve..
Ti si ba smijesan. Ja serem po Amaru, odnosno njegovim nebulozama koje pravi. Ako si ti u fazonu da je Amar Zeljo to je tvoj problem. Klasicna botovska. Napad na Amara je napad na Zelju. Poznata mi ta mantra..
Hahahahahahaha idi čestitaj 5etarima
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 feb 2021, 18:54

HongKong je napisao/la:
23 feb 2021, 18:49
Valjda onaj ko obezbjedjuje pare zna koliki je finansijski okvir da dovede nekog igraca. Nece o tome trener odlucivati. Njegovo je da od igraca koje mozemo priustiti odabere najboljeg. Bolje mu je da radi svoj posao da se ne brukamo od mjesnih zajednica i sela i nek donese titulu klubu. Dok je radio svoj posao kako treba moglo se tolerisati preseravanje, sad je vec pomalo smijesan.
Tako i treba, samo svi raditi svoj posao. Uprava odobri budzet treneru za igracki kadar i u okviru toga trener pravi ekipu. Ne pravi je Uprava koja mora osigurati sredstva za odobreni budzet. Iz raznih vise opravdanih nego neopravdanih razloga sadasnja Uprava nije osigurala sredstva. Duzni su pet, sest, sedam, cetiri plate. Ne rade svoj posao. Hocemo iz krajnosti u krajnost, Jasko zao mi je, i ti si Uprava.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 23 feb 2021, 18:56

UBIPITAR je napisao/la:
23 feb 2021, 18:53
23 feb 2021, 18:51
UBIPITAR je napisao/la:

Hahahahahahaha idi čestitaj 5etarima
koliko imas placenih i popijenih kafa sa amarom da se mi sa foruma skupimo pa da to prekucamo , pa da budes nas bot da citamo lijepe stvari o nama po forumu :kafa: :kafa:
kad vec nisi navijac kluba nego samo jednog lica jer ovo sto ti pises vec nekoliko mjeseci je pisanje zesce po klubu

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 23 feb 2021, 18:57

Bravo Amare, krila ce biti Subasic, Veselinovic. Ne sumnjam u titulu...

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 23 feb 2021, 18:57

UBIPITAR je napisao/la:
23 feb 2021, 18:16
BarbareZeljin je napisao/la:
23 feb 2021, 18:01
SSR je napisao/la:
23 feb 2021, 17:48
Kažu da je Badžak dogovorio sve i da je bila zavrsena priča, a da Amar buduci da ga ne želi u timu da mu je ponudio nize uslove od dogovorenih
Pa dobro onda nek direktno snosi odgovornost ili nek on nadje boljeg kojeg zeli u timu.
Ovo je sad klasicno preseravanje i nije mu prvi put da ovo radi. Nisam protiv njega napisao lose rijeci evo 2 godine. A nek se **** vala i on i njegova politika. Zato sto izigrava sefa nad sefom. Ja da sam na Badzakovom mjestu,digo bi ruke od svega,i nek onda on daje vlastite pare za igrace.
E jbga,šta on sad treba skloniti momke koji su prošli pripreme i koje je uigravao,koji su se korektno ponašali u ovoj teškoj situaciji,nauštrb Sinana,koji nije prošao pripreme,i ima neke zahtjeve vjerovatno a ovim plivaš pare.
Ne treba ih skloniti. Onda po toj logici nikad niko ne bi dovodio pojacanja.Ali ako ima neko ko moze ispuniti dogovoreno,onda ne vidim sta je problem. Nije mu ponudio 50 hiljada na ruke. Pa da raspravljamo daje pare Sinanu a vamo duzan.
Ne bitno,onda su se trebali dogovorit prilikom pregovora sta i koliko mogu ponudit i cao. Ispada neozbiljno,raja se vise iznervira jer ocekuje nesto,i kad to svako ko pise potpali nekim najavama,raji dodatno pukne film.
A sto se Amara tice,vec sam napisao,nije mu prvi put ovo da radi. Uglavnom nije imao problema zbog svojih odluka,ali sad nam bas gori za jednog dobrog ofanzivca.
Ako je mogao za dobrobit kluba, ljetos vratiti Kemu i Sinana,bez priprema,sto prije nikad nije uradio,mogao je i sad malo preci preko nekih stvari.
Ali jedna stvar sa Amarom je sigurna,uvijek se izvlacio zbog svojih cudnih odluka,nadati se da ce i sad.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 23 feb 2021, 19:00

Danas citam u vezi onog Malica komentare tipa ovakvih imamo i u nasem op, a garantujem da takvi ljudi dva juniora ne znaju nabrojati ali uvijek pametuju po fb-u nesto. :puke:

Onda nakon toga citam na forumu komentare u vezi Ramovica. Niko ne zna da li je Badzak uopste i pricao sa Ramovicem a ovdje se to uzima kao da je istina. Amar bukvalno nerazdvojan sa Badzkom, udjes na forum ovaj nudio neku cifru nekom igracu a ovaj drugi smanjivao tu cifru. :urnebes:

Kad citam nekad po forumu ljudi sve znaju, u koliko sati je bio sastanak, sta se u tom trenutku prica, kad su napravili malu pauza, kad su nastavili sa sastankom, itd :tokralju:

Ono sto ne kontam je to da bi evo vecina nasih na forumu dali ofanzivcu poput Ramovica neke mega giga uslove.(Imao 1 gol u 19 utakmica, nije zelio da produzi ugovor, otisao u drugu ligu Svicarske, u 15 utakmica postigao 1 gol) Neshvatljivo mi je i jako je zabrinjavajuce, u sta su se navijaci pretvorili..

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 feb 2021, 19:03

Brkooo je napisao/la:
23 feb 2021, 19:00
Danas citam u vezi onog Malica komentare tipa ovakvih imamo i u nasem op, a garantujem da takvi ljudi dva juniora ne znaju nabrojati ali uvijek pametuju po fb-u nesto. :puke:

Onda nakon toga citam na forumu komentare u vezi Ramovica. Niko ne zna da li je Badzak uopste i pricao sa Ramovicem a ovdje se to uzima kao da je istina. Amar bukvalno nerazdvojan sa Badzkom, udjes na forum ovaj nudio neku cifru nekom igracu a ovaj drugi smanjivao tu cifru. :urnebes:

Kad citam nekad po forumu ljudi sve znaju, u koliko sati je bio sastanak, sta se u tom trenutku prica, kad su napravili malu pauza, kad su nastavili sa sastankom, itd :tokralju:

Ono sto ne kontam je to da bi evo vecina nasih na forumu dali ofanzivcu poput Ramovica neke mega giga uslove.(Imao 1 gol u 19 utakmica, nije zelio da produzi ugovor, otisao u drugu ligu Svicarske, u 15 utakmica postigao 1 gol) Neshvatljivo mi je i jako je zabrinjavajuce, u sta su se navijaci pretvorili..
Svaka cast. Insajder koji nikad nista nije pogodio rekao da je Rama sve dogovorio sa Badzakom i vecina krenula hrakati Amara jer je supak **** Badzaka. A Amar i Jasko prst i nokat.

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 23 feb 2021, 19:03

Vama neka ubleha baci bombu na forumu i vi se svadjate cijeli dan, tobe jarabi!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 feb 2021, 19:14

plavousrcu je napisao/la:
23 feb 2021, 18:54
Ne rade svoj posao. Hocemo iz krajnosti u krajnost, Jasko zao mi je, i ti si Uprava.
Na plate u dali smo preko tri miliona KM prema izvjestaju. Rezultat koji smo ostvari na osnovu te sezone je izlazak u Evropu odnosno pola miliona KM zaradjenih. Znaci u gubitku velikom u odnosu na dato i ono sto si dobio, a tu je kriv i trener je gubitkom od Veleza kuci ispusio prvo mjesto i milione. Znaci po tvom ni on ne radi svoj posao, tj. kod nas niko ne radi svoj posao ocigledno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 feb 2021, 19:18

Grbavica786 je napisao/la:
23 feb 2021, 19:03
Vama neka ubleha baci bombu na forumu i vi se svadjate cijeli dan, tobe jarabi!!
Opušteno ljudi.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 23 feb 2021, 19:19

Bit ce sve uredu bez frke

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 feb 2021, 19:19

LjoZee je napisao/la:
23 feb 2021, 19:14
Ne rade svoj posao. Hocemo iz krajnosti u krajnost, Jasko zao mi je, i ti si Uprava.
Na plate u dali smo preko tri miliona KM prema izvjestaju. Rezultat koji smo ostvari na osnovu te sezone je izlazak u Evropu odnosno pola miliona KM zaradjenih. Znaci u gubitku velikom u odnosu na dato i ono sto si dobio, a tu je kriv i trener je gubitkom od Veleza kuci ispusio prvo mjesto i milione. Znaci po tvom ni on ne radi svoj posao, tj. kod nas niko ne radi svoj posao ocigledno.
To su plate za radnu zajednicu, ne samo igracki kadar. Ako cemo opet iz krajnosti u krajnost, hajde vidi koliko smo od karata zaradili, koliko od nagrade za drugo mjesto pa da podvucemo refu. Izracunaj sve, dodaj jos karte od Evrope kojih nije bilo radi Evrope i vidjet ces da je tim zaradio vise nego sto kosta. A sest plata im se duguje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 feb 2021, 19:21

SSR je napisao/la:
23 feb 2021, 19:19
Bit ce sve uredu bez frke
Naravno da ce biti, ili ce igrati za primanja kakva ima Miletic ili nece ni igrati za Zelju.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 23 feb 2021, 19:22

HongKong je napisao/la:
23 feb 2021, 18:49
Tako i treba, samo svi raditi svoj posao. Uprava odobri budzet treneru za igracki kadar i u okviru toga trener pravi ekipu. Ne pravi je Uprava koja mora osigurati sredstva za odobreni budzet. Iz raznih vise opravdanih nego neopravdanih razloga sadasnja Uprava nije osigurala sredstva. Duzni su pet, sest, sedam, cetiri plate. Ne rade svoj posao. Hocemo iz krajnosti u krajnost, Jasko zao mi je, i ti si Uprava.
Normalno, samo se nadam da nije sam sebi ispregovarao visinu svoje plate. Na kraju sezone svesti racune pa vidjeti koliko je napravio s ekipom i da li nas to zadovoljava. Ukoliko ne onda vidjeti da li mozemo boljeg trenera dovesti za novac koji prima. Eto osigurali su sredstva za Ramovica, vjerujem da onda trener ima boljeg igraca od njega za manje novca sto bi bilo super. Ekipa s igracima poput Zeca, Stilica, Bekrica, Lendrica, Alispahica, Celikovica, Juricica ne bi smjela propustiti osvajanje titule za rodjendan kluba. Barem ne njihov renome i plata.
Cuva Bog Zelju svog!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 23 feb 2021, 19:22

Al vidi pacijenata, pojavise se ko iz pastete pljuvati po jedinom clanu kluba koji broji kes. Amar poslo. Shvatite i vi i on da vrijeme njegovog nacina funkcionisanja prolazi. Bice trener, ili ce ici iz kluba, to je sigurno. Funkcionisace kao i treneri u drugim klubovima. Nema potencijal za vise od toga, jer nas je para i para kostao. Nije manager engleskog tipa kako se predstavlja, i kako pokusava. Njegovo "managerisanje" nam je milione duga donijelo. Ne moze vise. Ili budi trener, ili brate idi gdje moze tako.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 23 feb 2021, 19:24

23 feb 2021, 19:19
LjoZee je napisao/la:
To su plate za radnu zajednicu, ne samo igracki kadar. Ako cemo opet iz krajnosti u krajnost, hajde vidi koliko smo od karata zaradili, koliko od nagrade za drugo mjesto pa da podvucemo refu. Izracunaj sve, dodaj jos karte od Evrope kojih nije bilo radi Evrope i vidjet ces da je tim zaradio vise nego sto kosta. A sest plata im se duguje.
Ovo je takva izvala da je za nepovjerovati, da je tako svi bi bili vec slobodni igraci :rol:

Sada im se duguju dvije plate, i jedna bi trebala do kraja sedmice biti isplacena

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 feb 2021, 19:25

Cifra od rezultata je cista. Pare od karata su bonus kao i TV prava. Kroz rezultat mogao si uzet milione da si bio prvi u konkurenciji gdje si imao najbolji ili jednak igracki kadar sa Sarajevom, mogao si uzeti milion KM kao Borac ili ovako pola kao mi jer si uzeo samo sto ucestvujes. Rekao sam poslije Haife Amara niti bilo koga ne krivim sto smo odmah ispali, ali krivim sto si imao igracki kadar, Semira u formi kao i vecinu igraca, a uspio si izgubiti prvo mjesto jer smo u jednom trenutku bili prvi. E i tu lezi razlog nase financijske krize. Jednim dijelom uz koronu i nerad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 23 feb 2021, 19:28

LjoZee je napisao/la:
Kralju,pa to su plate za 80+ zaposlenih,jel moguće da moderator ovo napiše,šta ti je?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Laudrup, Levin, Majestic-12 [Bot] i 50 gostiju.